Viisi parasta Apple Watch -turvallisuusominaisuutta: kaksinkertaista yksityisyyttä

Kuten minkä tahansa Applen tuotteen, voit odottaa yrityksen älykellojen olevan yhtä ainutlaatuisia ja teknisesti parempia kuin useimmat muut saman luokan tuotteet markkinoilla.

Apple Watchissa on useita ominaisuuksia, jotka korostavat sen hyödyllisyyttä laitteena, joka on yhtä hyvä kuin iPhone monilla alueilla. Älykello saa inspiraationsa iPhonesta, ja voit suorittaa monia tehtäviä suoraan ranteestasi.

Suunniteltu iPhonen ylivertaiseksi laajennukseksi, Watch tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat vaihtoehdot paitsi luoda ylimääräinen puolustuskerros tiedoillesi myös saada nopeaa apua hätätilanteessa. Tässä ovat Top 5 Apple Watch -turvaominaisuudet, jotka on suunniteltu tukemaan yksityisyyttäsi ja käyttökokemustasi!

Apple Watchin suojausominaisuudet: Se on yhtä turvallinen kuin iPhone

Etsi varastettu Apple Watch

Kun Apple Watch esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2014, sillä ei ollut sisäänrakennettua GPS: ää. Ja siksi älykello ei kyennyt hyödyntämään Applen edistynyttä Find My iPhone -laitteiden seurantaominaisuutta.

Kello oli voimakkaasti riippuvainen iPhonesta ja käytti sen Wi-Fi / Bluetooth-yhteyttä löytääkseen väärän paikan. Tekniikan jättiläinen sisälsi sisäänrakennetun GPS: n Apple Watch Series 2: een. Laitteen oli kuitenkin vielä käytettävä pariliitetyn iPhonen luotettua Wi-Fi-yhteyttä paikantamiseen.

Ottaen käyttöön Apple Watch Series 3: n, jossa on LTE-tuki, älykello voi vihdoin hyödyntää Find My iPhone -sovelluksen suurinta hyötyä. Joten, jos sinulla on tämä puettava laite, voit etsiä sen tämän ominaisuuden avulla. Lisätietoja Find My Apple Watch -sovelluksesta on tässä täydellisessä käytännön oppaassa.

Salasanan suojaus

Riippuen siitä, miten aiot käyttää Apple Watchia, voit tuntea olosi turvalliseksi luomalla salasanan, jotta kelloasi ei voi käyttää kukaan muu kuin sinä.

Jos asut jaetuissa tiloissa ja sinulla on tapana jättää laite ympärille, tämä voi olla erittäin tehokas tapa suojata Apple Watchiasi.

Toisin sanoen salasana lisää ensimmäisen puolustuslinjan henkilötietoihisi ja estää ketään törmäämästä niihin ilman lupaasi.

Poista tiedot automaattisesti

Tarkastellaan tilannetta, jossa Apple Watch joutuu vääriin käsiin. Ja tämä henkilö yrittää epätoivoisesti avata älykellosi lukituksen syöttämällä joitain yleisiä salasanoja. Etkö olisi huolissasi arkaluonteisista tiedoistasi? Kyllä, olisit.

Aivan kuten iOS, watchOS tarjoaa sinulle mahdollisuuden pyyhkiä älykellosi tiedot automaattisesti 10 epäonnistuneen salasanayrityksen jälkeen. Jos haluat olla virran turvallisemmalla puolella, olisi viisasta pitää tämä ominaisuus käytössä. Katso sovellus iPhonelle → SalasanaPoista tiedot.

Hätä SOS

Sen lisäksi, että Apple Watch on huippuluokan älykello, se voi toimia myös hengenpelastusominaisuutena. Joten jos joskus kohtaat hätätilanteen, jossa ei ole ketään, joka auttaisi sinua ulos, soita vain pitämällä sivupainiketta painettuna hätäpalveluihin.

Ilmoitusten yksityisyys

Älä koskaan halua paljastaa henkilökohtaisia ​​ilmoituksiasi? Voit suojata ilmoituksesi lisäämällä niihin ylimääräisen suojakerroksen.

watchOS: ssa on ominaisuus nimeltä "Ilmoitusten yksityisyys". Kun tämä on käytössä, sen avulla voit piilottaa ilmoituksen tiedot. Ja sinun on napautettava sitä nähdäksesi yksityiskohdat. Katso sovellus iPhonelle → Oma katselu -välilehtiIlmoitus → Ilmoitusten yksityisyys.

Se on melkein kaikki!

Sinulle:

Olen varma, että nämä vinkit voivat auttaa sinua parantamaan käyttökokemustasi ja jopa välttämään tärkeät tietosi. Tiedätkö tällaisia ​​hienoja turvaominaisuuksia? Kerro meille niistä.

Haluat ehkä vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat terveysohjelmat Apple Watchille
  • Parhaat uniseurantaohjelmat iPhonelle
  • Parhaat kuntosovellukset iPhonelle
  • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle

Mikä on yksi suojausominaisuus, jonka haluat nähdä pian Apple Watchissa?

Tietoja kirjoittajasta: Tämän viestin on kirjoittanut Sophie. Hän on markkinointiasiantuntija Security Gladiatorsissa. Kirjailija päivällä ja lukija yöllä, hän on erikoistunut tekniikkaan ja kyberturvallisuuteen. Kun hän ei ole ruudun takana, Sophie löytyy leikkimästä koiransa kanssa.

Uusimmat viestit