Parhaat naisten iPhone 8 Plus -kotelot vuonna 2021

Selatessamme joitain tyylikkäimpiä kuoria, ajatus tehdä yksinomainen kokoelma parhaista naisille tarkoitetuista iPhone 8 Plus -koteloista tuli mieleemme. Ajattelimme, että olisi hienoa valita hienoimmat kuoret, jotka voivat paitsi näyttää houkuttelevilta myös tarjota tarvittavaa hoitoa älypuhelimelle. Koska viehättävistä tapauksista ei ole pulaa, meillä ei ollut mitään ongelmaa löytää houkuttelevimpia kansia.

 1. Coolden
 2. Hepix
 3. KapCase
 4. ÄLYKÄS SYÖ
 5. ESR
 6. MOSNOVO
 7. Ansiwee
 8. Jesiya
 9. Crosspace
 10. Casegory
 11. Speck Presidio
 12. Giika
 13. YINLAI

# 1. Coolden

Coolden esittelee tapauksen, joka on täynnä kimallusta. Kultainen kimallus vaaleanpunaisella taustalla luo huomiota herättäviä kuvioita. Kun ravistat puhelinta, kimallukset liikkuvat vapaasti puolelta toiselle.

Tämä tapaus on leikattu tarkasti, jotta voit käyttää kaikkia painikkeita ja hallintalaitteita. Coolden on käyttänyt iskunkestävää kehystä, jossa on pehmeä TPU ja PC-kova puskuri.

USP: Kelluvat kimallukset

Tutustu Amazoniin

# 2. Hepix

Hepix on suunnitellut tämän kotelon kukkakuvioilla kulmissa. Selän keskiosa on tyhjä, joten Apple-logo on kaikkien nähtävissä. Tämä täyden suojan suunnittelukansi suojaa iPhonen jokaista kulmaa paksulla pehmusteella kulmissa.

Tuotemerkki on jättänyt aukkoja kaiuttimille, kameroille ja muille tärkeille porteille, jotta voit helposti käyttää iPhonen ominaisuuksia.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 3. KapCase

Vaaleanpunaiset ruusut mustassa kotelossa luovat upean vaikutelman silmiin. Tämä kaunis kontrasti herättää heti huomion, kun tarkastelet asiaa. Tässä muodikkaassa kotelossa on sisäinen TPU ja kestävä ulkomuovi suojaamaan iskuilta.

KapCase on pitänyt TPU: n sisäkannen joustavana, jotta se voi absorboida vaikutukset iPhonen suojaamiseksi. Muovinen ulkokansi leviää, kun pudotat puhelimen vahingossa.

USP: Kaksoissuoja

Tutustu Amazoniin

# 4. ÄLYKÄS SYÖ

SMARTLEGEND on käyttänyt itäisten uskontojen tunnuksia. Tämä mandala edustaa maailmankaikkeutta ja vaikuttaa käyttäjiin positiivisella tavalla. Retro-totemityyli yhdistettynä suosittuihin väreihin tekee iPhonestasi ainutlaatuisemman.

Tuotemerkki on käyttänyt puhelimen suojaamiseen akryyli-PC-takakantta ja TPU-silikonikehystä. Ihollesi SmartLegend on käyttänyt myrkytöntä materiaalia. Kotelon reunat ovat koholla, jotta pinnan ja puhelimen kosketusnäytön väliin jää tilaa.

USP: Mandala kuvio

Tutustu Amazoniin

# 5. ESR

Onko sinulla hienoa kuohuviiniä? Jos kyllä, sinun ei pidä hukata tätä kiehtovaa tapausta. Ylellisellä bling-timanttikuvioinnilla se näyttää todella houkuttelevalta. Kaksikerroksinen rakenne on vahvistettu PC: llä ja TPU: lla.

Vaikka kestävä ulkokuori mahdollistaa sen, että se voi kaataa kolhuja, pehmeä sisustus auttaa sitä absorboimaan iskuja. Kumilla varustetun rungon ansiosta se tarjoaa paremman otteen, kun taas tarkat aukot ja reagoivat painikkeet helpottavat laitteen kaikkien ominaisuuksien käyttöä. Siitä huolimatta sitä on vain kaksi väriä: ruusukulta ja musta.

USP: Ylellinen bling-timanttikuvio

Tutustu Amazoniin

# 6. MOSNOVO

Kukkakuvion ansiosta MOSNOVO näyttää miellyttävältä silmille. Selkeä muotoilu varmistaa, että iPhone 8 Plus: lla on tarpeeksi vapautta tuntea sen läsnäolo. PC: n takaosa ja pehmeä TPU-puskuri vahvistavat sen rakennetta. Kiinnittyvän muotoilun ansiosta se sopii saumattomasti phabletiin. Kompaktin rakenteensa ansiosta se ei lisää laitteeseen paljon painoa.

Toinen merkittävä piirre tässä tapauksessa on, että se ei menetä viehätystään niin helposti. Tarkat aukot takaavat, että sinulla on helppo käyttää kaikkia ominaisuuksia, kun taas kosketuspainikkeilla voit hallita laitettasi. Lopuksi MOSNOVO-suunnittelijakotelossa on kymmenen erilaista mallia.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

# 7. Ansiwee

Naiset voivat tehdä vaikutuksen yksinkertaisuudesta. Ja Ansiwee tietää tämän. Yksinkertaisuudella Ansiwee ei ole sivuuttanut muita tapauksen tärkeitä piirteitä. Tämä tyylikkään näköinen kotelo on kevyt ja lisää vähimmäismäärän.

Hybridikotelossa on neljä kohotettua takasuojusta suojaamaan laitetta, kun pudotat sen vahingossa. Tarkista kameran aukko, joka on riittävän syvä suojaamaan linssiä naarmuilta. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta TPU: sta ja polykarbonaatista iskujen vastustamiseksi.

USP: Ylivoimainen yksinkertaisuus

Tutustu Amazoniin

# 8. Jesiya

Jesiyalla on kadehdittava profiili. Laadukkaan, ylellisen timanttikuvion omaavan tekojalokivin ei tarvitse yrittää liian kovaa kulhon asettamiseksi! Siististi rakennettu, sillä on kestävä rakenne.

Folio toimii myös vaakasuorana jalustana mukavamman handsfree-kokemuksen saamiseksi. Viimeiseksi Jesiya on saatavana viidessä värissä: samppanja, sininen, rusetti, ruusu ja sinivihreä.

USP: Glitter strassit

Tutustu Amazoniin

# 9. Crosspace

Mikä on vaikuttanut meitä Crosspacessa, on kyky toimia ihailtavasti sekä hienona naislaukuna että kätevänä lompakkokotelona. Se on veistetty hienoimmasta PU-nahasta. Hienostunut muotoilu näyttää siro.

Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit kantaa koteloa mukavasti. Sisätaskuihin voi tallentaa pari korttia ja rahaa. Ei siinä kaikki; Crosspace on saatavana seitsemässä värivaihtoehdossa, mukaan lukien punainen, musta ja sininen.

USP: Hienostunut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Casegory

Casegory on ohut, mutta erittäin suojaava muotoilu. Laadukkaiden PC: n ja TPU: n yhdistelmä on tehnyt rakenteesta erittäin kestävän. Ilmapehmustetut kulmat lisäävät sen asevarusteen voimaa kestämään iskuja.

Sisäänrakennettujen magneettien ansiosta se toimii myös magneettisen autotelineen kanssa. Siellä on myös Apple-logon aukko, joka lisää siihen tunnelmaa. Kotelo on tehty täysin sormenjälkien vastaiseksi. Voit valita ennen kaikkea seitsemän elävää väriä.

USP: Sisäänrakennetut magneetit

Tutustu Amazoniin

# 11. Speck Presidio

Mikä tahansa luettelo parhaista iPhone-tapauksista on epätäydellinen ilman tätä suosittua tuotemerkkiä. Speck Presidio on läpinäkyvä muotoilu, jonka avulla älypuhelimesi voi paljastaa hehkunsa tarvittavalla tunnelmalla. Viileä kuvio rikastuttaa muotoilua entisestään.

Tämä kaksikerroksinen kotelo pystyy täysin estämään pudotukset ja torjumaan raaputusuhat. Korotettu kehys toimii täydellisenä näytön suojana. Lisäksi Speck Presidio on saatavana kullan kirkkaana ja vaaleanpunaisena kirkkaana.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

# 12. Giika

Tarpeeksi kukkia! Tässä on jotain, joka piikkii. Giika on rikkonut perinnettä ja tuonut vihreän kaktuksen muotoilun iPhone 8 Plus -suojakoteloonsa. Tämä iskunkestävä kotelo on valmistettu kiiltävästä pehmeästä, joustavasta kirkkaasta TPU-silikonikotelosta.

Luistamattomassa kotelossa on 2 mm korotetut reunat, jotta iPhonen kosketusnäyttö on suojattu naarmuilta. Sen herkän painikkeen ansiosta voit painaa virta- ja äänenvoimakkuuden lisäys- / alas-painikkeita helposti.

USP: Vihreä kaktus suunnittelu

Tutustu Amazoniin

# 13. YINLAI

Nälkäinen? Tässä on herkullinen ananaskuvio, joka on painettu iPhone 8 Plus -suojakoteloon. Tämä tapaus näyttää söpöltä ja tyylikkäältä, ja sen takana on violetti kukka-ananaskuvio. Tämä kotelo on valmistettu kovasta PC-takakannesta ja joustavasta silikonipuskurista.

Tämä kaksikerroksinen suojaus suojaa iskuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Koska kotelo on ohut ja kevyt, se ei lisää mitään irtotavaraa puhelimeesi.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Mikä on suosikkisi tapaus?

Tutkittuaan näitä upeita tapauksia olen varma, että olet valinnut miellyttävän puvun phabletillesi. Haluatko kertoa meille sen nimen ja laadun, josta olet halunnut siinä?

Haluat ehkä tutkia:

 • Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot
 • iPhone 8 Plus -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -jalustakotelot
 • Parhaat iPhone 8 Plus -autotelineet

Uusimmat viestit