Kuinka pakottaa päivittämään App Store iPhonessa ja iPadissa

App Store iPhonessa tai iPadissa on yksi kohde, jossa kehittäjät ja loppukäyttäjät ovat vuorovaikutuksessa. sovelluskehittäjille se on markkinapaikka, jossa he voivat esitellä hienoja sovelluksiaan; tavallaan he esittelevät tietonsa ja älykkyytensä. Käyttäjät puolestaan ​​arvostavat tai joskus epäluottavat häiriöistään.

Joka päivä Apple hyväksyy, kumoaa ja poistaa tuhansia sovelluksia App Storesta. Tämän sovellusten sekoittamisen lisäksi Apple tekee tarvittavat muutokset asettelussa & painikkeissa; tällaiset muutokset tapahtuvat verhojen takana, joten emme näe niitä ilmeisesti. Lisäksi nämä ovat hienovaraisia ​​muutoksia, joihin Apple ei odota uutta iOS-julkaisua. Näiden tapahtumien aikana App Store voi pudota pieneen sekaan, jolloin käyttäjät ovat hämmentyneitä.

Mutta ei ole paljon huolta; voit pakottaa päivittämään App Storen iOS-laitteellesi. Kiitos Twitter-käyttäjälle zachary drayer, joka ehdotti seuraavaa ratkaisua.

Kuinka pakottaa päivittämään App Store iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Käynnistä App Store iPhonessa / iPadissa.

Oletusarvoisesti sinut ohjataan Suositellut sovellukset -näyttöön. Näet muita kuvakkeita, kuten Suosituimmat, Tutki, Haku ja Päivitykset. Nyt hauskaa alkaa.

Vaihe # 2. Sinun tarvitsee vain napauttaa näitä kuvakkeita jatkuvasti.

10 napautuksen sisällä näet, että App Store alkaa päivittää itseään. Tämä näyttää ratkaisulta melko hullulta, mutta se todella toimii. Koska olet kokenut iPhonen tai iPadin käyttäjä, sinun on suljettava App Store App Switcheristä.

Yritä tehdä tämä temppu iOS-laitteellasi ja tarkistaa tulokset. Jaa palautteesi meille kommenttina.

Uusimmat viestit