Sirin sammuttaminen Lockscreen-iPhonessa ja iPadissa

Oletusarvon mukaan Siriin pääsee lukitusruudun kautta iPhonessa ja iPadissa, jossa on iOS 13 tai iPadOS 13. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi painaa painiketta pitkään jopa ilman salasanaa tai todennusta ja Siri nousee. Varastettu tai puhelimesi löytävä henkilö voi soittaa, lähettää viestin, kysyä kuka minä olen ja tietää nimesi jne. Kaikki tämä menemättä puhelimen sisälle ja avaamatta sovellusta!

Joten, jos haluat täydellisen yksityisyyden, voit poistaa Sirin käytöstä, kun puhelin on lukittu. Kun olet poistanut sen käytöstä lukitusnäytöltä, kukaan ei voi sotkea laitteesi kanssa. Kuulostaa hyödylliseltä? Voit tehdä sen kahdella tavalla. Katsotaanpa se!

Sirin sammuttaminen iPhonen ja iPadin lukitusnäytöllä

  1. Valitse Asetukset → Napauta Siri ja haku.
  2. Sammuta kytkin vieressä Salli Sirin lukittuna.Vaihtoehtoisesti voit poistaa Sirin käytöstä Lukitusnäytöltä iPhonessa tai iPadissa seuraamalla
  1. Avaa asetukset sovellus iPhonessa tai iPadissa → Vieritä alaspäin ja napauta Kasvotunnus / kosketustunnus ja salasana → Kirjoita laitteesi Salasana.
  2. Kohdassa SALLI PÄÄSY LUKITTUNA: sammuta kytkin Siri.

Siriin ei ole enää pääsyä lukitusnäytöltä. Tarkista tämä lukitsemalla laite ja kutsumalla avustaja painamalla painiketta. Voit myös yrittää käyttää sitä Hey Sirillä. Näet, että Siri ei ole käytettävissä. Mitään ei tapahtuisi, vaikka painat painiketta useita kertoja.

Kun avaat puhelimesi lukituksen, voit aloittaa ääniohjaimen käytön uudelleen.

Siinä kaikki, ihmiset.

Toivon, että tämä pikaopas oli hyödyllinen. Kun Siri on kytketty pois päältä lukitusnäytöllä, mahdollinen turvallisuusriski kumotaan. Jos sinulla on kysyttävää tai kommenttia, jaa se kanssamme alla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

  • Kameran käytön estäminen iPhonen lukitusnäytöltä
  • Siri-ehdotusten poistaminen käytöstä LockScreenissa
  • Sirin ehdotukset eivät toimi iPhonessa ja iPadissa?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found