MacMaster FonePaw: sta Clean Maciin

Mac toimii melko hyvin myös pitkällä aikavälillä. Se ei viivästy tai roikkuu välillä, joten emme välitä kiinnittämästä huomiota optimointiin. Pääasiassa siksi, että macOS käsittelee sitä sisäisesti. Mutta vuosien varrella Mac kasaa paljon tarpeettomia tiedostoja, jotka tukkivat RAM-muistin ja suorittimen, ja saatat huomata suorituskyvyn pienen heikkenemisen.

Rehellisesti, tämä on enimmäkseen käyttäjäpuolen virhe ja sillä ei tuskin ole mitään tekemistä macOS: n kanssa. Asennamme jatkuvasti sovelluksia, pelejä, elokuvia, musiikkia ja muuta. Kaikilla näillä sovelluksilla on välimuistitiedostot, eivätkä ne ole yhtä optimoituja kuin itse Mac. Tällöin tarvitset päätyökalun, jonka avulla löydät kaikki tällaiset roskat ja voit puhdistaa ne vain muutamalla napsautuksella.

Testasimme FonePawin MacMasterin kolmella Macilla. Tulokset vastasivat odotuksiamme, joten päätimme jakaa kokemuksemme lukijamme kanssa. Joten jos etsit työkalua Macin puhdistamiseen, lue tämä omakohtainen kokemus ja tee valinta.

FonePaw MacMaster -katsaus

Suunnittelu ja navigointi

Asennusprosessi on samanlainen kuin mikä tahansa muu Mac-sovellus, joten ei ole mitään puhuttavaa. Sovelluksen käynnistämisen jälkeen kaikki oli oikeassa ensimmäisessä näytössä. Kaikki aloitusnäytön ominaisuudet ovat jotain erittäin kätevää uudelle käyttäjälle. Sen lisäksi muotoilu on yksinkertainen ja täysin järjestetty. Missään vaiheessa tuntuu siltä, ​​että näytölläsi on paljon vaihtoehtoja ja olet hämmentynyt napsauttamalla.

Sovelluksen aloitusnäytössä näkyy järjestelmän tila, joka sisältää suorittimen, RAM-muistin, kiintolevyn ja akun. Lisäksi se näyttää heidän tilansa reaaliajassa. Sinulla voi olla selkeä käsitys siitä, kuinka paljon prosessoria ja RAM-muistia käytetään tällä hetkellä. Jos kysyisit minulta, arvioisin käyttöliittymän ja käyttöliittymän arvoksi 9,5 / 10.

Järjestelmän roskat

Löydät kaikki tallennustilaa syövät System Junk -tiedostot yhdellä painikkeella. Nämä roskapostitiedostot vievät paitsi tallennustilan myös toisinaan taustalla ja kuluttavat RAM-muistia ja suorittimia. Tämä saa järjestelmän yleensä viivästymään tai toimimaan hieman odotettua hitaammin.

Kun kokeilin tätä ominaisuutta, tajusin, että Macissani on melkein 3 Gt välimuistitiedostoja ja roskapostitiedostoja, jotka ovat puhdasta roskaa. Kun tarkistus on valmis, sinun on napsautettava Puhdista-painiketta, ja kaikki on kadonnut silmänräpäyksessä, mikä tekee Mac-järjestelmästäsi puhtaan. Seuraavaksi luettelossa oli löytää Photo-välimuistitiedostot.

Valokuvan välimuisti

Valokuvan välimuisti eroaa todellisista valokuvista. Välimuisti on yleensä kuvan esikatselu- tai pikkukuva. Nyt olet ehkä poistanut paljon kuvia Macista vapauttamaan tallennustilaa, mutta joskus niiden välimuistitiedostot pysyvät järjestelmässä.

MacMaster löytää tehokkaasti kaikki nämä välimuistitiedostot ja antaa sinun tarkastella niitä ja sitten päättää, pidetäänkö ne vai puhdistetaanko ne. Jälleen kaiken roskan puhdistaminen, joka vaatii yksinkertaisen hiiren napsautuksen.

Mail Roskakori

Yritin käyttää Mail-sovellusta ja annoin sen synkronoida vuosien sähköpostit, jotka minulla oli. MacMaster etsii kaikki liitteet ja roskakoriviestit Mail-sovelluksesta ja näyttää minut luettelona. Minun tehtäväni oli nyt selvittää, mitkä niistä ovat todella hyödyllisiä ja mitä minun pitäisi poistaa.

Voit tietysti tehdä tämän itse Mail-sovelluksesta, mutta se voi kestää tunnin tai kaksi, riippuen sähköpostien määrästä. Kaikki tämä oli käytettävissäni yhdellä napsautuksella. Sen jälkeen kaikki mitä tarvittiin oli valita Roskakori sähköpostit ja liite ja napsauttaa painiketta.

iTunes Roskaposti

iTunes on yhden luukun sovellus kaikkiin Applen synkronointitarpeisiisi. Sen lisäksi se tarjoaa myös musiikkia, videoita ja podcasteja. Kaikilla näillä ominaisuuksilla iTunesilla on tietysti paljon välimuistitietoja, jotta pääsy on nopeampaa milloin tahansa. Jos olet käyttänyt iTunesia vuosia, tämä välimuisti on saattanut kasata ja viemään paljon tallennustilaa.

MacMasterin avulla voit löytää ja puhdistaa iTunes Junkin heti muutamalla napsautuksella. Henkilökohtaisesti pidän tätä ominaisuutta hyödyllisimpänä, koska jos sinulla on Mac, käytät eniten iTunesia.

Kopioi etsin

Tämä on yksi suosikkini ominaisuuksista. Se löytää kaikki kaksoiskuvat, videot ja kaikki muut tiedostotyypit. Tunnustetaan, että me kaikki kopioimme paljon asioita kansiosta toiseen ja unohdamme usein poistaa kaksoiskappaleen. En ole varma sinusta, mutta olen tehnyt niin paljon ja silti tekemällä sitä, etenkin valokuvien kanssa.

Kopioida etsintä -toiminnon avulla on erittäin kätevä löytää ne kaikki ja poistaa ne yhdellä napsautuksella. Tämä siivoaa tallennustilan ja tekee kansiorakenteesta paljon järjestäytyneemmän.

Samankaltainen kuvahaku

Kopioiden löytämisen lisäksi on vielä yksi vaihtoehto löytää samankaltaisia ​​kuvia. Tämä on hyvin samanlainen kuin Duplicate Finder, mutta "Samankaltainen kuvahaku" -ominaisuus on tarkoitettu yksinomaan kuville.

Oletko koskaan jäänyt itsesi tilanteeseen, jossa sinulla on paljon kuvia napsautettuna samassa asennossa? Tässä auttaa Samankaltainen kuvahaku. Se näyttää kaikki valokuvakirjaston kuvat, jotka ovat samankaltaisia. Älä erehdytä tätä ominaisuutta Duplicate finder -sovelluksen kanssa. Samankaltainen Image Finder löytää tarkasti liittyvät kuvat ja auttaa siivoamaan ne ja järjestämään valokuvakirjastosi.

Asennuksen poisto

Ihannetapauksessa tämän ominaisuuden olisi pitänyt olla ensimmäinen luettelossa sovellusta tarkistettaessa. Mutta aloitimme tarkastelun siinä järjestyksessä, että vaihtoehdot ovat käytettävissä aloitusnäytössä. Kuten nimestä itsestään käy ilmi, tämä ominaisuus poistaa sovelluksen asennuksen. Nyt se ei ehkä kuulosta suurelta kaupalta, mutta tämä on yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista.

Olet ehkä ladannut paljon sovelluksia ajan myötä ja löytänyt ne yksitellen ja poistanut ne sitten on ikävä tehtävä. Minusta kyllästyy usein sellaisten sovellusten etsiminen ja sitten luopun itse siivoustyöstä. MacMaster skannaa kaikki asennetut sovellukset ja näyttää luettelon.

Napsauta vain poistettavien sovellusten vieressä olevaa valintaruutua. Kun olet tehnyt valinnan, napsauta Puhdista-painiketta ja kaikki nuo sovellukset ovat poissa. Ei vain, että MacMaster poistaa myös välimuistinsa ja muut jäännökset, mikä tekee Macistasi entistä puhtaamman.

Muut ominaisuudet

  • Yksityisyys: Tämän vaihtoehdon avulla voit puhdistaa selaushistorian, välimuistissa olevan sisällön selaimissa, tallennetut salasanat, evästeet ja HTML-tallennustilan
  • Pyyhekumi: Kun nimi kertoo kaiken, poista kansiot ja tiedostot suoraan yhdestä paikasta turvallisesti
  • Laajennukset: Sen avulla voit hallita käynnistyssovelluksia, jotka käynnistyvät automaattisesti, kun käynnistät Macin. Tämän ominaisuuden oikea käyttö voi lisätä käynnistysnopeutta paljon

Loppuhuomautus

Kuten olet jo arvannut, ohjelmisto ei ole ilmainen, eikä sen pitäisi olla yhtä hyvä. Mutta saatavilla on ilmaiseksi kokeiluversio, jonka sinun tulee ladata ja kokeilla ennen kuin päätät sijoittaa rahasi. Hinnoitteluvaihtoehtoja on kolme:

  • Yksi Mac - Yksi vuosi hintaan 19,95 dollaria kaikilla ominaisuuksilla
  • Yksi Mac - käyttöikä 29,95 dollaria kaikkien ominaisuuksien mukana
  • 2-5 Mac - käyttöikä 59,95 dollaria kaikilla ominaisuuksilla

Lataa MacMaster

Kokeilitko MacMasterin ilmaista kokeiluversiota? Pidätkö siitä?

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found