Paras HomeKit-yhteensopiva älykäs pistoke vuonna 2021

Kotiautomaation avulla voit hallita kaikkia elektronisia laitteita kosketuksella tai äänellä. Älykkään kodin rakentamiseksi voit joko käyttää HomeKit-yhteensopivia laitteita tai asentaa älykkäät liittimet, jotta laitteesi kuuntelevat sinua. Mutta ennen kuin ostat sellaisen, varmista, että valitset parhaat HomeKit-älykkäät liittimet. Kun etsit HomeKit-yhteensopivaa älypistoketta tai pistorasiaa, tulisi olla varovainen, että valitset täydellisen tuotteen, joka ei ylitä budjettiasi. On olemassa muutamia tuotemerkkejä, jotka ovat veistäneet kapean segmentin. Ja he myyvät parhaita HomeKit-yhteensopivia älypistokkeita kohtuuhintaan. Joten, siirrymme tähän yksinomaiseen luetteloon ja valitsemme parhaan älykkään pistokkeen kotiisi.

1. VOCOlinc

VOCOlinc on suunnitellut tilaa säästävän älykkään pistokkeen hallita elektronisia laitteitasi. Kun olet liittänyt pistokkeen kotisi Wi-Fi-verkkoon, voit hallita sitä mistä tahansa Apple Home (iOS) tai VOCOlinc-pilvestä, joka toimii Android-laitteilla.

Tämän pistokkeen merkittävä piirre on ajoitus. Voit asettaa aikataulut käynnistää ja sammuttaa elektroniikka automaattisesti; tämä säästää varmasti aikaa aamulla. Pistokkeen kompakti muotoilu ei koskaan estä toista pistorasiaa.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Koogeek

Koogeek on paras älykäs pistoke, joka on saatavana alle 20 dollaria. Se eliminoi keskittimen käytön tarpeen kodin laitteiden käyttämiseen. sen sijaan voit hallita elektroniikkaa Apple HomeKit- tai Koogeek-sovelluksestasi ja ääntä Sirin komennon kautta. Yhdistä tämä pistoke 2,4 GHz: n Wi-Fi-verkkoon seuraamalla Koogeek-opasta.

Tämä pienikokoinen Koogeek-älykäs pistoke voi herättää sinut valoilla ja kahvivalmiina aamulla. Aseta ajastimet ilmankostuttimille, tuulettimille ja muille laitteille Koogeek Home -sovelluksella.

USP: Luo mukautettuja kohtauksia

Tutustu Amazoniin

3. Eve-energia

Eve tuo energiatehokkaan älykkään pistokkeen ja tehomittarin kotiisi. Sen lisäksi, että kytket laitteesi päälle ja pois päältä, voit tarkistaa sen virtamittarilla, kuinka paljon virtaa liitetyt laitteet käyttävät. Tämän ominaisuuden avulla voit valita oikean laitteen kotiisi.

Älykäs pistoke on varustettu sisäänrakennetuilla aikatauluilla, jotta kahvinkeitin, ilmankostuttimet, tuulettimet ja muut tärkeät laitteet voidaan kytkeä päälle ja pois päältä automaattisesti kotona.

USP: Voimamittari

Tutustu Amazoniin

4. Satechi

Tee elämästäsi helppoa Satechin HomeKit-yhteensopivan älypistokkeen avulla, jota voidaan ohjata Applen HomeKit-sovelluksen tai Satechin ilmaisen iOS-sovelluksen kautta. Tämä kaksois älypistoke muodostaa yhteyden olemassa olevaan 2,4 GHz: n langattomaan verkkoon. Voit säästää aikaa ja energiaa luomalla kohtauksia ja ajoitettuja rutiineja.

Jos käytät suuritehoisia laitteita, voit seurata virrankulutusta reaaliajassa. Voit vähentää virrankulutusta ajastamalla laitteiden sammumaan, kun niitä ei tarvita.

USP: Reaaliaikainen virranvalvonta

Tutustu Amazoniin

5. iDevices

iDevices on asentanut itsenäisen pistorasian ohjauksen tähän älykkään pistokkeeseen, jotta voit käyttää molempia liittimiä itsenäisesti sovelluksen tai äänikomentojen kanssa. Ilman hubia tai lisälaitteita voit käyttää elektronisia laitteitasi mistä tahansa iOS-laitteen tai iDevices-sovelluksen avulla.

Pistorasia voidaan asentaa suoraan kotiisi nykyiseen sähköjärjestelmään, ja se geeliytyy hyvin muiden kalusteiden kanssa. Kun käytät iDevices-sovellusta iPhonessa tai iPadissa, voit tarkistaa kunkin laitteen virrankulutuksen; Näin voit laskea sähkölaskua joka kuukausi.

USP: Näkymättömän älykäs

Tutustu Amazoniin

6. Leyeet

Leyeet on suunnitellut älykkään liitännän kahden elektronisen laitteen kytkemiseen samanaikaisesti. Lisäksi pistoke on varustettu kahdella universaalilla USB-portilla, jotta voit ladata iOS-laitteita samanaikaisesti. Tämä tilaa säästävä muotoilu on erittäin suosittu kaupunkimaisemassa.

Laitteiden reaaliaikaisen virrankulutuksen tarjoamiseksi voit myös tarkistaa historialliset tiedot siitä, kuinka paljon energiaa laitteet kuluttivat edellisinä kuukausina. Näin voit verrata sähkön kustannuksia kotona.

USP: Kaksi USB-porttia

Tutustu Amazoniin

7. SYLVANIA

Sylvania on älykäs HomeKit-yhteensopiva pistoke, joka toimii Bluetooth-tekniikalla. Joten kun olet kotona, voit hallita elektronisia laitteitasi iPhonella. Tämän plugin merkittävä piirre on mukauttaminen. Voit nimetä myyntipisteen ja lisätä sen huoneeseen.

Lisäksi kun et muista, jätitkö laitteen päälle, voit seurata ja hallita laitetta Apple HomeKit -sovelluksella. Tämän pistokkeen asentaminen on erittäin helppoa, koska voit käyttää sitä iPhonen ja pistorasian avulla.

USP: Yksinkertainen asennus

Tutustu Amazoniin

8. WeMo

WeMo on johtava älykkäiden pistokkeiden valmistaja koti-automaatioon. Tämä HomeKit-yhteensopiva pistoke on todella älykäs, koska voit käyttää AwayModea, joka sytyttää ja sammuttaa valot. Tämä luo illuusion siitä, että olet kotona, ja rosvot tuskin ajattelevat hajoamista kotona. Voit siis suojata kotiasi, vaikka olisit poissa asunnostasi. Tämä ominaisuus on hyödyllinen, jos HomeKit-yhteensopivia älykkäitä ovilukkoja ei ole.

Voit hallita elektronisia laitteitasi sohvalta, kahvilasta tai Karibialta käyttämällä iOS-laitteesi ilmaista WeMo-sovellusta.

USP: Poissa-tila

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä…

Älykäs pistoke tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpon ja mukavan. Todellinen ajatus kodinkoneiden ohjaamisesta kosketuksella tai äänellä on jännittävä. Jos olet käyttänyt perinteisiä pistorasioita monta vuotta, voit aloittaa yhdellä yksiköllä ja sitten koko kodilla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat älykkäät videokellot
  • Ilmoitusten saaminen HomeKit-lisävarusteista iPhonessa ja iPadissa

Minkä älypistokkeen aiot ostaa? Jätä vastauksesi alla olevaan kommenttiosioon tai voit jakaa palautteesi alla olevaan kommenttiosioon.

Uusimmat viestit