Parhaat iPhone XR -renkaanpidikekotelot vuonna 2021

Kukaan ei pudota iPhoneaan tarkoituksella. Se tapahtuu vain, kun yrität kiireesti tarttua älypuhelimeesi tai laite liukastuu kämmenestäsi. Välttääksesi arvokkaan laitteen pudottamisen, voit auttaa iPhone XR: n ylimmissä rengaskoteloissa. Liukuesteiden tarjoamisen lisäksi nämä kannet lisäävät myös median aikaa. Voit kiertää rengasta asettaaksesi älypuhelimesi täydelliseen kulmaan, jotta voit nauttia FaceTimesta tai katsella videoita kätevästi. Vielä parempi, suurin osa näistä kannista on yhteensopiva magneettisten autotelineiden kanssa. Siksi he voivat myös vahvistaa handsfree-navigointiasi liikkeellä!

1. Venoro

Kompakti muotoilu esittelee Venoro-parin tiukasti iPhone XR: n kanssa. Pehmeän TPU-materiaalin ansiosta se on erittäin sileä ja joustava. Kumipinta takaa paremman otteen.

Voit käyttää rengasta XR: n sijoittamiseen sekä vaaka- että pystytilassa, jotta saat kaiken hyödyn irti handsfree-toiminnosta. Upotettujen magneettien avulla Venoro toimii myös magneettisten autotelineiden kanssa parantaakseen katselukulmaa taajuusmuuttajassa. Lopuksi, tämä ohut näköinen rengaskotelo on saatavana useina väreinä, mukaan lukien punainen, sininen ja enemmän.

USP: Tuki magneettiselle autotelineelle

Tutustu Amazoniin

2. Neivi

Etsitkö hieno näköinen kuori iPhone XR: lle? Uskomattoman ohut muotoilu, Neivi tekee mukavan näköisen ottelun iPhonen kanssa.

Pääasiassa himmeän hiekkapinnan takia kotelo kestää likaa ja sormenjälkiä. Lisäksi sileä pinta tarjoaa myös turvallisen otteen.

Kohotetulla huulella kameralla on ylimääräinen suoja naarmuilta. Lisäksi voit valita Neivin useilla houkuttelevilla värivaihtoehdoilla, kuten punainen, kulta, ruusukulta ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Sunnyw

Entä jos tarvitset hieman kestävämmän kannen, jotta älypuhelimellasi on ylimääräinen suoja tahattomilta putoamisilta? Kaksikerroksisella rakenteella (PC ja TPU) varustettu Sunnyw pystyy täysin selviytymään pudotuksista.

Kumipinnoitetut sivut takaavat kaivatun otteen. Kun käytössäsi on 360 asteen pyörivä rengas, sinulla on entistä parempi handsfree-kokemus.

Tarkista takana oleva magneettilevy, joka auttaa sitä toimimaan magneettisten autotelineiden kanssa. Voit siis asentaa älypuhelimesi autotelineeseen, jotta parantaaksesi handsfree-kokemusta tien päällä. Lisäksi Sunnyw on yhteensopiva myös langattoman latauksen kanssa, jotta voit mehuttaa laitettasi mukavasti.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

4. Innens

Jos on aika antaa iPhone XR: n näyttää ihastuttavalta muotoilultaan, Innens olisi ihanteellinen puku sille. Urheilu melko ohut muotoilu; kotelo sopii iPhonen ympärille moitteettomasti.

Pehmeästä TPU: sta valmistettu kotelo on poikkeuksellisen joustava. Näin voit poistaa tai asentaa kannen kivuttomasti.

Toinen merkittävä piirre on pehmeäpintainen pinta, joka tuntuu mukavalta kosketuksessa. Sormus lisää täydellisesti video-aikaa. Magneettisen autotelineen avulla se varmistaa, että handsfree-navigointi on miellyttävä kokemus taajuusmuuttajassa.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Aoways

Aoways-ohjelmassa kiinnitetään huomiota iskuja vaimentavaan rakenteeseen. Varustettu kaksikerroksisella rakentamisella; kotelossa on riittävästi voimaa vastustaa iskuja ja tarjota tarvittavaa hoitoa älypuhelimellesi.

Suunnittelun osalta se näyttää kompaktilta ja siinä on hiilikuitumalli ylä- ja alaosassa. Metallirengas on erinomainen tarjoamalla useita katselukulmia. Korotetun reunan ansiosta LCD-näyttö ja yksi kamera saavat tärkeän suojan hankaukselta.

Lisäksi voit valita Aowaysin kolmella kauniilla värillä: ruusukulta, musta ja vihreä.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

6. Tyylikäs valinta

Kuten nimi on ulkonäkö! “Elegant Choise” on ohut muotoilu ja muodostaa parin saumattomasti iPhonen kanssa.

Joustava materiaali helpottaa kannen asentamista. Pehmeällä viimeistelyllä kämmen saa tarvittavan tyynyn pitämään iPhonea helpommin.

Metallirenkaasta puhuttaessa sen pitäisi kestää kysyntänne. Metallilevy tekee siitä erittäin hyödyllisen; varsinkin jos käytät autotelineellä pitämään iPhonea helpompaa käyttöä varten.

USP: Trendikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

7. CoverON

Mitä ”CoverON” on kiinnittänyt silmiini, on ohut mutta suojaava muotoilu. Tämä tarkoittaa, että tyylisi pysyy ennallaan vaarantamatta älypuhelimen turvallisuutta.

Se on valmis kestävän PC: n ja melko pehmeän TPU: n kanssa. Hybridirakenteen ansiosta se kestää kestäviä kolhuja.

Hiilikuitumalli parantaa sen ulkonäköä, kun taas siistit aukot tarjoavat vaivattoman pääsyn portteihin ja kaiuttimiin. Pidätkö värikkäästä suunnittelusta? CoverON on saatavana kolmessa viehättävässä värissä, kuten ruusukulta, mintunpunainen ja harmaa.

USP: Parempi pito

Tutustu Amazoniin

8. Flocute

Tämä Flocute-tarjous on suunniteltu erityisesti naisille. Esittelemällä kaunista kukkakuviota se kiinnittää huomion heti.

Metallinen rengas hehkuvalla blingillä rikastuttaa edelleen kotelon profiilia. Se varmistaa myös, että sinulla on mukavampi katselukulma. Joustavan ja sileän materiaalin ansiosta se tuntuu erittäin mukavalta käsissä.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

9. 7Pite

Jos rakastat loistavaa huomiota herättävää muotoilua, löydät 7Pite: n suoraan rahoillesi omaan makuun. Se on kauniisti suunniteltu ja tekee räikeän ottelun iPhone XR: n kanssa. Ohut muotoilu yhdessä galvaanisen kehyksen kanssa koristaa sen ulkonäköä.

Rengas suorittaa sille määrätyn tehtävän paremmalla tuloksella. Siksi nautit videopuheluista ja lempikappaleidesi tavoittamisesta tien päällä.

Painikkeet ovat herkkiä, kun aukot ovat tavoitettavissa. Voi kyllä, voit valita useista viehättävistä värivaihtoehdoista, mukaan lukien punainen, kulta, ruusukulta ja paljon muuta.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Giyer

Kuten joku, joka on taipuvainen tyylikäs muotoilu, olen löytänyt "Giyer" rengas pidike tapauksessa viileä kaikilta osin. Sillä on mukava rakenne, joka selviää säännöllisistä pudotuksista.

Etureuna toimii luotettavana suojana LCD-näytölle, kun taas takana oleva kamerarengas ei anna ampujalle naarmuja. Metallisella renkaanpidikkeellä on luistamaton pito ja voit myös tukea älypuhelinta median katseluun. Giyer-rengaskotelossa on monia kiehtovia värivaihtoehtoja, kuten punainen, sininen ja paljon muuta.

USP: Kameran ja näytön lisäsuojaus

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Paras valinta?

Toivottavasti olet halunnut vilkaista hienoimpia rengaskoteloita. Luulen, että heillä on kaikki peitetyt alustat parhaimmillaan.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone XR -kotelot
  • Parhaat iPhone XR -kotelot
  • iPhone XR -kuoret
  • Parhaat iPhone XR -lompakkokotelot

Uusimmat viestit