Paras nahkainen kotelo 11 tuuman iPad Prolle vuonna 2021

Nahkakansi voi lisätä esteettisen tunnelman sekä iPadisi että ammattilaisten asenteeseesi. Lisäksi se voi myös pitää iPadin suojattuna iskuilta ja rumilta naarmuilta. Jos rakastat yksinkertaisuutta, löydät joukon parhaita nahkakoteloita iPad Pro 11-tuumaiselle iPad Prolle kiitettäväksi. Jotkut nahkapäällysteet urheilevat tyylikkäästi, toiset taas ovat minimalistisia.

 1. Villavuorattu holkkikotelo Woolnut
 2. Oxford-nahkainen kotelo Pad & Quilliltä
 3. ESR: n älykäs Premium-yrityskotelo
 4. FYY puhtaasti käsintehty nahkainen päällinen
 5. Ztotop Premium ohut nahkapäällysteinen kansi
 6. JETechin magneettinen nahkapäällyste, jossa automaattinen herätys / lepotila
 7. ProCasen nahkainen suojakotelo
 8. Sonmer taitettava folionahkakansi
 9. Antbox PU-nahkainen älykäs kansi magneettisella soljella
 10. Fintie PU -nahkakotelo kynänpidikkeellä
 11. Boriyuan-suojakotelo

1. Villavuorattu holkkikotelo Woolnut

Saksalaiset 100% luonnonvillahuopa vuoratut Woolnut-kotelot tarjoavat optimaalisen suojan 11 tuuman iPad Pro -näytölle. Olitpa levossa, otat tabletin ulos tai työnnät sen sisään, laite pysyy suojattuna naarmuilta tai naarmuilta.

Ulkopuoli on valmistettu skandinaavisesta täysjyvänahasta, joka antaa minimalistisen, tyylikkään ja klassisen tunnelman. Lisäksi ensiluokkainen nahka kehittää ihanan patinan varmistaen, että hiha näyttää aina hyvältä. Saatavana joko mustana tai konjakinruskeana nahana, Woolnut iPad Pro -nahkaholkit eivät lisää irtotavaraa tai painoa laitteisiisi.

USP: 100% luonnonvillaa

Tutustu Amazoniin

2. Pad & Quillin Oxford-nahkainen kotelo

Pad & Quillin Oxford Leather -kotelo erottuu muista. Tämä vintage-tyyppinen kotelo on rakennettu amerikkalaisesta täysjyväisistä suitset nahasta ja merenlaatuisesta nailonompelusta.

Tukevan rakenteen ansiosta laite on hyvin suojattu ikäviltä kolhuilta ja naarmuilta. UV-kestävä Oxford Leather-folio-kotelo ei menetä rikkaan nahkansa kiiltoa. Itse asiassa se käsittää kauniin patinan käytön.

Sisätasku pitää asiakirjat turvassa - lisäksi kaikki kolme värivaihtoehtoa viski, kastanja ja galloper musta näyttävät ihastuttavilta.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Tarkista Padandquill

3. ESR Intelligent Premium Business Case

Synteettisestä nahasta veistetyssä kotelossa on tyylikäs muotoilu. Siinä on joitain kauniita ja harkitusti suunniteltuja monitoiminto-ominaisuuksia, kuten piilotettu säilytystasku, sivuleikkaus Apple-lyijykynälle ja sisäänrakennettu synteettinen nahkainen hihna.

Hienostunut ja ohut profiili kiertää iPadin moitteettomasti. Luistamattomilla urilla se varmistaa saumattomamman handsfree-kokemuksen. Ja kyllä, sekä mustat että aina tyylikkäät ruskeat värivaihtoehdot näyttävät kiitettäviltä.

USP: Hienostunut ja ohut profiili

Tutustu Amazoniin

4. FYY puhtaasti käsintehty nahkapäällyste

Aidosta lehmännahasta valmistettu kotelo antaa ylellisen tunnelman ja estetiikan. Teknisten lisävarusteiden tunnetuimpien tuotemerkkien joukossa voit sokeasti antaa FYY: lle iPad Pron suojauksen.

Se herättää tai nukuttaa laitteesi automaattisesti sulkemalla tai avaamalla läppä. Kotelo tukee myös useita katseluasemia, mikä sopii erinomaisesti videopuheluihin tai tärkeän työn parissa. Tämän lisäksi se tukee myös Apple Pencil -latausta kotelon ollessa päällä.

USP: Aito nahka

Tutustu Amazoniin

5. Ztotopin ohut nahkainen nahkakotelo

Ztotop esittelee vielä yhden folio-kotelon 11 tuuman iPad Prolle. Toisin kuin sisarus, se on suunniteltu huolehtimaan kaikista perustarpeistasi. Esimerkiksi tämä kansi voi tarjota taulutietokoneellesi 360 asteen suojan, ja sen avulla voit myös tallentaa asiakirjoja.

Voit käyttää vahvaa kädensijaa pitämään iPadia turvallisesti. Kannessa on erityinen pidike, joka pitää Apple Pencil -laitteen turvallisena.

Materiaalista puhuminen, nailonkudottu kangas ja PU-nahka tekevät Ztotopista pitkäikäisen kotelon. Lisäksi etukansi on suunniteltu tukemaan automaattista PÄÄLLE / POIS-ominaisuutta tukemaan iPadin akun kestoa. Ja oh, puhumattakaan mustasta, sinisestä ja tyylikkäästä ruskeasta sävystä, jotka ovat tarpeeksi hyviä vastaamaan ammattityyliäsi.

USP: Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

6. JETech-magneettinen nahkainen kotelo, jossa automaattinen herätys / lepotila

Vaikka se ei ole tyylikäs nahkakotelo, JETechin tulisi miellyttää sinua, jos olet valmis pitämään iPadisi ohuena. Mikrokuituisen sisustuksen ja hienostuneen PU-nahan sekoitus on tehnyt rakentamisesta iskunkestävän. Joten se ei lisää ylimääräistä irtotavaraa 11-tuumaiselle iPad Prollesi vaarantamatta sen turvallisuutta.

Suojauksen lisäksi etukansi on erinomainen ajoissa oleva jalusta, joka parantaa kirjoittamista ja videoiden katselua miellyttävällä tavalla. Magneettisella sulkimella on myös tärkeä rooli tarpeettoman pariston käytön vähentämisessä.

Kun kaikki aukot ovat tarkkoja, porttien ja kaiuttimien käyttö ei saisi olla tuskallinen kokemus.

USP: Iskunkestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

7. ProCase-nahkainen suojakotelo

ProCase-folio-kotelossa ei ehkä ole ylellistä muotoilua. Kuori näyttää kuitenkin kiitettävältä. Koostumusnahkainen ulkokuori ja pehmeä sisustus tekevät siitä riittävän kestävän ollakseen suojakilpi 11 tuuman iPad Prolle.

Useat urat on suunniteltu tarjoamaan mukavampia vaakasuoria katselukulmia. Saat täyden pääsyn kaiuttimiin, kameraan ja portteihin tarkoilla aukoilla.

Automaattisen lepo- / herätystoiminnon tuki lopettaa turhan akun kulutuksen. Magneettisen sulkimen ansiosta nahkainen folio-suojus pitää iPadisi turvassa.

USP: Sileä sisustus

Tutustu Amazoniin

8. Sonmerin taitettava folionahkakansi

Sonmer on käytännöllisempi nahkainen folio-kotelo. Ohut muotoilupari, jossa on hienostunut ammattitaito, tekee siitä kunnollisen parin iPadin kanssa.

Kannessa on iso käteistasku ja kolme korttipaikkaa. Älä unohda käsirihmaa, jonka avulla voit pitää tablettia turvallisemmin.

Tarkista pidike, jossa Apple Pencil voi pysyä turvassa. Mutta mikä tekee Sonmerista kiitettävän, on seitsemän viehättävän värin saatavuus, mukaan lukien viininpunainen, kuuma vaaleanpunainen, tummansininen ja paljon muuta.

USP: Kolikkopelit kortteja ja käteistä varten

Tutustu Amazoniin

9. Antbox PU-nahkainen älykäs kansi magneettisella soljella

Älykkäiden materiaalien yhdistelmästä valmistettu Antbox tarjoaa monikerroksisen suojan. Alkaen kulumiskestävyydestä, korkealaatuisesta PU-nahasta pehmeään mikrokuituvuoreen, jokainen kerros varmistaa laitteen turvallisuuden.

0,1S nopea reagointi automaattiseen lepotilaan / herätykseen säästää akkua ja vähentää sähkönkulutusta 50%. Useita katselukulmia on saatavana mukavaa katselua ja ergonomista kirjoittamista varten. Kotelossa voi olla myös Apple Pencil.

USP: Klassinen folio-muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Fintie PU -nahkakotelo kynänpidikkeellä

Fintie on keksinyt kauniita koteloita 11 tuuman iPad Prolle. Saatavana eri väreinä (houkuttelevilla kuvioilla), ne voivat auttaa tablettiasi voittamaan sydämet helposti.

Synteettinen nahka ja pehmeä mikrokuituliina antavat sille riittävän kestävyyden selviytyäkseen pienistä pudotuksista. Se tukee langatonta latausta, jotta Apple Pencil pääsee mehuun.

Magneettinauhalla on tärkeä rooli tabletin akun maksimoimisessa. Luistamattoman ulkopinnan ansiosta iPadin pitäminen on mukava kokemus.

USP: Houkutteleva muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. Boriyuanin suojakotelo

Tarkasti yhteensopiva iPad Pron kanssa, tämä kotelo suojaa laitettasi pölyltä, naarmuilta ja kolhuilta. Kaikki tämä antaa sinun käyttää kaikkia iPadin portteja ja painikkeita.

Peittämättömän reunamallin takana on syy; se tukee Apple Pencilin magneettista kiinnitystä ja langatonta latausta. Käännettävä jalusta mahdollistaa monen katselukulman ja handsfree-tilat. Pitkän sisällön kirjoittamisesta ja visuaalisen median katselemisesta tulee hauskempaa.

USP: Peittämätön reunamalli

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Löysitkö yllä olevat nahkakannet tuntuvasti?

Pidä heidät turvassa!

Tiedämme, kuinka arvokkaita laitteesi ovat sinulle. Siksi pyrimme aina rakentamaan kattavan luettelon, joka voi auttaa kaikkia ja kaikkia. Jos sinusta tuntuu, että olemme unohtaneet jotain, muista muistuttaa siitä meille.

Vaikka otan lomasi, tässä on joitain linkkejä, joista saatat nauttia: -

 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot
 • 11 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -suojat
 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -näytönsuojat

Uusimmat viestit