Puhelujen tallentaminen iPhonelle puhelun tallentimella - Tallenna ja kuuntele -sovellus

Elämässä liikkuvalla iällä on omat etunsa ja ongelmansa. Vaikka voit hoitaa yritystäsi iPhonessa ja iPadissa parhaan tuottavuuden ja yrityssovellusten avulla, puheluiden nauhoitusta ei pidä hukata. Kaikille liikemiehille, lääkäreille, lakimiehille tai osakevälittäjille heidän mobiilikeskustelut ovat tärkeitä. Näille ihmisille soita nauhoituksia, jotta he voivat palata keskusteluihin ymmärtääkseen kaiken. Toisinaan ihmiset muusta päästä voivat kääntyä vihamielisesti puhelimessa tehtyjen sitoumustensa suhteen. Tällöin voit muistuttaa heitä heidän iOS-laitteisiin tallennetuista sanoista. Koska markkinat ovat täynnä niin monia puhelun tallennusohjelmia iPhonelle, on pelottava tehtävä löytää paras puhelutallennin.

Kuten onnella olisi, törmäsin tähän Madduckin soittoon. Voin käyttää tätä sovellusta puheluiden tallentamiseen, tallentamiseen ja kuuntelemiseen tulevaisuudessa. Ilmainen ladattava sovellus tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoja saapuvien ja lähtevien puheluiden tallentamiseksi iPhonelle ja iPadille. Se on monipuolinen sovellus, joka tarjoaa hienoja tiloja paitsi puhelujen tallentamisesta. Luultavasti haluat lukea tämän arvostelun.

Puhelutallennin - Tallenna ja kuuntele iPhone-sovellusta puheluiden ja äänimuistioiden tallentamiseen ja äänitallenteiden muuttamiseen tekstiksi

Tallenna puhelut

Suurin osa iPhonen tallennussovelluksista tarjoaa joko saapuvien tai lähtevien puheluiden tallennusmahdollisuuden. Vaikka maksat tällaisista sovelluksista, voit tallentaa keskusteluidesi ensimmäiset minuutit. Näin ei ole puhelutallentimen tapauksessa. Voit tallentaa kaikki puhelusi, kunnes lopetat puhelun. Puheluiden nauhoittaminen on erittäin helppoa iOS-laitteellasi.

Sovellus pyytää sinua käyttämään yhteystietojasi; Kun olet määrittänyt yhteystietosi, voit aloittaa puhelujen tallentamisen laitteellesi tämän sovelluksen avulla. Huomaa, että sinun on tilattava tämä sovellus, jotta voit tallentaa saapuvat ja lähtevät puhelut. Kun tilaus on maksettu, noudata alla annettuja ohjeita.

Sovellus on jaettu kolmeen pääluokkaan: Ohje, Tallenna ja Asetukset.

Ohje-sivulta löydät menetelmät saapuvien ja lähtevien puheluiden tallentamiseksi. Tallenna-sivulla voit itse tallentaa puhelusi ja äänimuistion; ja Asetukset-sivulla voit tehdä tarvittavat muutokset.

Tallenna lähtevät puhelut iPhoneen

Vaihe 1. Avata Puhelutallennin iPhonellasi. Jos olet ohjesivulla, tuo Record-näyttö pyyhkäisemällä vasemmalle ja napauta Tallenna-painike (näet puhelinkuvakkeen.)

Vaihe # 2. Olet nyt Call Record -näyttö näppäimistön kanssa; napauta numeroa, johon haluat soittaa, tai napauta Lisää kontakti hakeaksesi yhteystiedon.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi Puhelukuvake alhaalta.

Vaihe # 4. A numero ponnahtaa esiin iPhonen näytön alareunasta; sinun on napautettava tätä numeroa. Tämä numero ei ehkä ole se, johon soitat; luultavasti sovellus voi jakaa sen palvelimeltaan.

Vaihe # 5. Kerran tämä puhelu on yhdistetty, jälleen ponnahdusikkuna ilmestyy Todellinen numero jonka haluat tallentaa. Napauta sitä.

Vaihe # 6. Kun vastaanotin vastaanottaa puhelun, napauta yhdistää puhelut.

Nyt sovellus alkaa tallentaa lähtevän puhelusi.

Kun puhelu on päättynyt, sulje näppäimistö ja tarkista tallenteet. Pyyhkäise ylöspäin osoittavaa nuolta ylöspäin ja näe nauhoitus. Kaikki tallenteet luokitellaan ryhmiin Kaikki, Tärkeät ja Teksti.

Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin viimeisimmän puhelun äänitys näkyy. joten odota viisi parittomia minuutteja ja sitten voit ladata puhelutallenteesi.

Tallenna saapuvat puhelut iPhoneen

Vaihe 1. Kun joku soittaa sinulle, hyväksy puhelu ja siirry aloitusnäyttöön. Avata Call Recorder -sovellus.

Vaihe # 2. Napauta Tallenna-painike aloittaaksesi saapuvan puhelun nauhoituksen.

Vaihe # 3. Sitten näet numeron pyyhkäistynä puhelimen näytön alareunasta; napauta sitä numeroa.

Vaihe # 4. Kun puhelu on yhdistetty, napauta yhdistää puhelut -kuvaketta.

Saapuva puhelu tallennetaan, ja voit käyttää nauhoitusta samalla tavalla kuin olet tehnyt lähteville puheluille.

Suojaa tallenteet

Kun äänität puhelinkeskustelujasi, ne ovat varmasti välttämättömiä sinulle, etkä koskaan salli kenenkään kuunnella näitä keskusteluja. Yritys kunnioittaa yksityisyyttä ja siten tietueet salataan ennen niiden tallentamista. Siksi kenelläkään ei ole pääsyä tietueisiin, paitsi käyttäjä.

Jos sinun on luovutettava iPhoneasi usein muille, voit lukita tallenteet tähän sovellukseen. Asetuksissa voit kytkeä salasanan vieressä olevan kytkimen päälle, ja kaikki tallennuksesi suojataan salasanalla. Seuraavaksi sinun on annettava salasana joka kerta, kun haluat kuunnella puhelutallenteita.

Muita merkittäviä ominaisuuksia

Sovelluksella on muita tärkeitä ominaisuuksia, joita voit käyttää rutiinielämässäsi. Pidän erityisesti sen kyvystä tallentaa äänimuistioita, äänestä tekstiksi, nimetä automaattisesti soittamiesi henkilöiden tietueet, tallentaa tallenteet Suosikkeihin, nimetä nauhoitukset uudelleen ja paljon muuta. Ottaen kaiken irti iOS 13: sta, sovellus tukee myös Dark Mode -tilaa; Widget, Face ID ja Touch ID ovat tämän sovelluksen muita huomionarvoisia ominaisuuksia.

Hinta: Ilmainen (3 päivän kokeilu)

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Pidätkö tästä sovelluksesta?

Ottaen huomioon puheluiden tallentamisen merkityksen tässä iässä, sovellus on yksi iOS-laitteesi pakollisista kohteista. Koska sillä on huippuluokan ominaisuuksia, se oikeuttaa sovelluksen sisäiset ostot. Voit kokeilla tätä sovellusta kolmen ensimmäisen päivän ajan ja päättää sitten mennä pidemmälle.

Haluatko tilata Call Recorder -sovelluksen? Jätä vastauksesi alla olevaan Kommentit-osioon.

Voit myös lukea:

  • Kuinka poistaa useita iPhone-yhteystietoja
  • Muuta iPhone-yhteystietojen lajittelujärjestystä

Uusimmat viestit