Animoitujen emojien lähettäminen Viestit-sovelluksessa Apple Watchissa

Nykyään on vaikea kuvitella hienoa viestintäkokemusta ilman emojeja. Ihmiset käyttävät vähemmän sanoja ja enemmän hymiöitä ilmaisemaan sydämensä. Ja aivan oikein, että kukin heistä puhuu tuhansia sanoja jopa lausumatta mitään!

Tiesitkö, että voit lähettää animoituja emojeja Apple Watchiin? Ne ovat todella hämmästyttäviä älypuhelimen viestintäajan nopeuttamisen kannalta. Kun käytettävissä on useita luokkia, et koskaan lopeta mitään vaihtoehtoja. Annetaan heille mennä!

Animoitujen emojien lähettäminen watchOS 3: ssa Apple Watchissa

Vaihe 1. Käynnistä Viestit-sovellus älykellossasi. Valitse keskustelu. Voit myös pakottaa koskettamalla näyttöä päästäksesi Uusi viesti -vaihtoehtoon.

Vaihe # 2. Napauta Luo viesti → Napautahymiö.

Vaihe # 3. Nyt sinun on pyyhkäistävä vasemmalle emoji-näytössä, jotta voit etsiä animoituja kasvoja emojin. Jatka pyyhkäisemällä vasemmalle löytääksesi käden ja sydänmerkit → Etsi nyt suosikki emoji. Napauta sitten Tehty ja osui Lähettää.

Kuinka lähettää tavallinen emoji Apple Watchiin

On myös paljon tavallisia emojeja, joiden avulla voit elävöittää viestisi aikaa.

Vaihe 1. Avaa Viestit-sovellus → Keskustelu → Emoji-painike.

Vaihe # 2. Valitse nyt lähetettävä emoji. Käytä Digital Crownia tai selaa vain ylös / alas sormellasi löytääksesi suosikki emojisi → Napauta lähetettävää emojia.

Emoji-luokkien käyttäminen Apple Watchissa

Emoji-luokkia on useita erilaisia, kuten ruoka, eläimet, jotka tarjoavat sinulle vapauden tuoda kaikki ilot viestikokemuksestasi.

Vaihe 1. Käynnistä Viestit → Keskustelu → Emoji-painike.

Vaihe # 2. Selaa nyt ylöspäin löytääksesi erilaisia ​​hymiöiden luokkia, kuten eläimet, kasvot, ruoka ja urheilu. Valitse haluamasi luokka.

Vaihe # 3. Napauta mitä tahansa mielenkiintoista emojia ja paina Lähetä-painiketta.

Se siitä!

Käytä nyt näitä vinkkejä piristääksesi viestikokemustasi Apple Watchilla.

watchOS 3 on merkittävä päivitys uudella käyttöliittymällä, vaikuttavalla telakalla, paljon nopeammilla sovelluksilla jne.

Mitä mieltä olet uusimmasta watchOS: sta? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit