Parhaat 11 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot vuonna 2021

Folio-kotelo on yksi suosikkipukuistani iPadille. Median katselun parantamisen ja tarvittavan hoidon lisäksi järkyttävän ja hankautumisen estämiseksi kansi helpottaa myös Apple Pencil -turvallisuutta. Jos olet nähnyt koko kannen löytämisen, tutustu tarkasti kokoelmaamme parhaista 11 tuuman iPad Pro 2018 -koteloista.

1. Oxford-nahka Pad & Quilliltä

Kun halutaan valita 11 tuuman iPad Pron ylellisin folio-kotelo, on todella vaikeaa katsoa Pad & Quill's Oxford Leatherin ulkopuolelle. Kansi esittelee tyylikkään profiilin, jossa on amerikkalaista täysjyvä suitset nahkaa ja hienostunutta ammattitaitoa.

Merilaatuinen nailonompelu rikastuttaa sen ulkonäköä ja tunnelmaa entisestään. UV-säteilyn laadulla on keskeinen rooli Oxford Leather-folio-kotelon pitkäikäisyyden pidentämisessä.

Liukastumattomalla naharakenteella iPad Pro 11-tuuman kantaminen on helpompaa. Kestävän rakenteen voidaan luottaa kestävän satunnaisia ​​putoamisia ja antavan tabletille tarvittavan suojan. Lopuksi voit valita vain viskin ja kastanjan värivaihtoehtojen välillä.

USP: Amerikkalainen täysjyvä suitset

Katso Pad & Quill

2. ESR Urban -sarja

Minusta ESR Urban -sarjassa erottuu ohut ja kompakti muotoilu. Folio-kansi sopii 11 tuuman iPadin ympärille tiukasti, ja tarkat aukot varmistavat, että sinulla on nopea pääsy portteihin, kaiuttimiin ja kameraan.

Kannessa on kaksi luistamatonta uraa, jotka parantavat katselukokemustasi. Se toimii myös automaattisen lepo- / herätystoiminnon kanssa parantaakseen iPadin akun kestoa

Se tarjoaa myös turvallisen paikan Apple Pencilille, jotta se voi pysyä turvallisesti. Suojauksella ESR Urban -sarja kestää pienen äänenvoimakkuuden.

USP: Luistamattomat urat

Tutustu Amazoniin

3. Contega Thin valmistajalta Pad & Quill

Älä ole yllättynyt, kun löydät vielä yhden folio-kotelon Pad & Quilliltä tästä yhteenvedosta. “Contega Thin” on saanut sekä luokan että suloisen tyylikkään muotoilun huipputasolle iPad Prolle.

Kansi sopii taulutietokoneen ympärille tahrattomasti tarkkojen aukkojen avulla, jolloin kaiuttimiin ja kameraan pääsee vaivattomasti. Kotelossa on itsetukeva jalusta, jotta mediaajasi pysyy miellyttävänä kokemuksena.

Contega Thinille voidaan luottaa kestämään vähäiset vaikutukset ja puolustamaan investointeja hankaukselta. Saatavana kolmessa värissä: pellavasharmaa, puuhiili ja karpalo.

USP: Muotoon sopiva ohut muotoilu

Katso Pad & Quill

4. Ztotop

Haluatko esitellä 11-tuumaisen iPad Pron ohuen kannen? Ztotop voi olla yksi paremmista vaihtoehdoista.

Päällinen on PU-nahkaa, kun taas sisustus on pehmeää mikrokuitua. Vaikka se on melko tyylikäs, sillä on voimaa suojata 3. sukupolven iPad Prota naarmuilta ja pieniltä iskuilta.

Hyödynnä kolminkertainen jalusta katsella elokuvia ja pelata pelejä mukavammin. Teline tarjoaa myös parannetun kirjoituskulman. Lisäksi voit valita suosikki Ztotop-folio-kotelosi neljässä värissä, kuten mustana, tummansinisenä, violettina ja ruusukullana.

USP: Kolminkertainen jalusta

Tutustu Amazoniin

5. MoKo

MoKo on yksi johtavista iPhone- ja iPad-lisävarustebrändeistä. Tämä iPad Prolle tarkoitettu folio-kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja mikrokuitusta laitteen sisäisen ja ulkoisen suojauksen varmistamiseksi. Säästääkseen iPad Pron akunkestoa MoKo on valmistanut kotelon, joka herättää laitteen automaattisesti.

Tämä tapaus tukee Apple Pencil -laitettasi, koska voit pariliittää ja ladata kynän poistamatta koteloa. Ohut ja kevyt kotelo lisää vain vähän irtotavaraa iPad Prolle, joka näyttää tyylikkäältä, vaikka se onkin peitetty tässä tapauksessa.

USP: Vahva magneettinen adsorptio

Tutustu Amazoniin

6. FYY

FYY valmistaa ylellisiä nahkakoteloita iPhonelle ja iPadille. IPad Pro -laitteellesi FYY on suunnitellut folio-kotelon aidosta lehmännahasta. Tämä nahkakotelo korostaa FYY-tiimin hämmästyttävää ammattitaitoa, joka on luonut tämän 100% käsintehdyn kotelon. Älä missaa sen vahvistettua ompelemista, joka tekee kotelosta kestävämmän.

FYY on onnistuneesti roiskunut värejä nahkakoteloon. Voit valita minkä tahansa saatavana olevan kotelon seitsemällä värikkäällä värillä. Tuotemerkki on suunnitellut tämän kotelon älykkäästi lämmön johtamiseksi niin, että iPad Pro tarjoaa paremman suorituskyvyn.

USP: 100% käsintehty

Tutustu Amazoniin

7. ESR Intelligent Premium Business Case

On aina hienoa saada vaikuttava kotelo kohtuuhintaan. Tämä ESR: n tarjous on saanut laadun antaa pitkäaikainen monia lippulaivoja, mutta sillä on pätevä hinta (20, 99 dollaria). Joten, jos haluat mukavan foliosuojuksen maksamatta paljon dollareita, pidä se tutkaasi.

Kotelo on veistetty tekonahasta ja siinä on iso lokero, jossa voit säilyttää asiakirjoja. Käsihihnan ansiosta tablettia on helpompi pitää kädessä käytön aikana.

Apple Pencilille on turvallinen pidike. Lisäksi luistamattomat urat takaavat, että handsfree-kokemuksesi pysyy miellyttävänä kokemuksena.

USP: Lisätasku asiakirjoille

Tutustu Amazoniin

8. ProCase

ProCase-folio-kotelo näyttää hieman tyylikkäämmältä kuin muut kollegansa. Ja mikä auttaa kiinnittämään huomion helposti, on läpikuultava takaosa, jonka avulla iPad voi paljastaa tyylikkään profiilinsa.

Himmeä selkä voi pitää sormenjäljet ​​ja tahrat poissa pitääkseen kirkkautensa elossa. Kun etukansi on aina käyttövalmis kätevänä jalustana, FaceTime- ja elokuvaaikasi ovat hauskoja.

Kotelo tukee automaattista lepotilaa ja herätystoimintoa, joten se myös auttaa lisäämään iPad Pro 11: n akunkestoa. Lopuksi, ProCase voi suojata tablet-laitettasi iskuilta ja estää naarmuja vahingoittamasta iPadin ulkoasua.

USP: Läpikuultava selkä

Tutustu Amazoniin

9. Fintie

Valitse tämä Fintien foliosuojus, jotta saat iPadille viehättävän ilmeen. Kotelo on valmistettu pehmeästä vegaanisesta nahasta ja siinä on useita värikkäitä malleja. Ja huomioni ovat kiinnittäneet rakkauspuu, siniset sävyt ja viidakon yö.

Valmistaja on käyttänyt mikrokuitua sisätiloissa varmistaakseen, että iPad voi helposti torjua normaalit kolhut. Hyödynnä itsekiinnittävää jalustaa parhaalla mahdollisella tavalla sekä katselun että kirjoittamisen parantamiseksi. Lisäksi Fintie antaa sinun virrata Apple Penciliin myös langattomasti.

USP: Kaunis muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. PIXIU

Älä missaa tätä PIXIU: n foliosuojusta, jos rakastat kiehtovaa muotoilua. Kotelo on veistetty tekonahasta ja siinä on pehmeä sisustus iskunvaimentamiseksi.

Huolimatta siitä, että se on ohuempi, se ei anna iPadisi vahingoittua satunnaisista iskuista tai naarmuista. Koska magneettinen suljin tukee automaattista PÄÄLLE / POIS-ominaisuutta, tablet-laitteesi akku ei kuluta turhaan.

Kun aika vaatii saumattoman videon katselun tai nopeutetun kirjoittamisen, etukansi pääsee helposti jalustan rooliin. Lopuksi painikkeet ovat erittäin napsauttavia, kun taas aukot näyttävät olevan kohteessa täydellisen pääsyn saamiseksi.

USP: Viehättävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. Kacowpper

Vain 12,59 dollaria Kacowpper on suhteellisen halpa. Kun kuitenkin tarkastellaan, mitä kansi tuo iPadillesi, se ansaitsee kiitosta.

Ensinnäkin pidän sen tyylikkäästä ja kompaktista muodosta. Lisäksi sen avulla voit valita seitsemästä kauniista värivaihtoehdosta, kuten kuuma vaaleanpunainen, punainen, tummansininen ja paljon muuta.

Muista ominaisuuksista puhuttaessa Kacowpperillä on iso tasku käteisvarastointia varten ja siellä on kolme paikkaa, joissa voit pitää luottokortteja. Se ei ole kaikki, siinä on myös hyödyllinen hihna, joka helpottaa iPad Pron pitämistä.

USP: Käteinen ja korttipaikat

Tutustu Amazoniin

12. JGOO

Rakastatko retro-muotoilua? Jos kyllä, löydät tämän JGOO-tarjouksen melko hyvältä vaihtoehdolta.

Kirjan tyylinen muotoilu näyttää siltä, ​​kun taas muotoiltu rakenne tarjoaa toivotun suojan iPadille. Luistamattoman ulkopinnan ansiosta taulutietokone ei luiskahda käsistäsi.

Ota kaikki irti telineen toiminnoista, jotta voit käyttää iPadiasi vaakasuunnassa. Apple-lyijykynän pidike ja käsiranneke tekevät JGOO: sta erittäin hyödyllisen folion kannen. Lisäksi tämä retro-tyyppinen kotelo tukee elinikäistä takuuta.

USP: Retro-tyyli

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset! Aika lähettää palautetta yllä olevista kannista.

Mikä on sinun suosikkisi?

Jos budjetti on joustava ja et halua muuta kuin parasta pukua, valitse ylellinen folio-kansi. Jos kuitenkin haluat hyödyntää molempia maailmoja parhaalla mahdollisella tavalla, valitse edulliset kannet. Joten kaikki riippuu makustasi ja tarpeistasi.

Haluaisit mennä myös seuraaviin viesteihin:

  • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -näytönsuojat
  • 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -suojat

Minkä edellä mainituista tapauksista olet valinnut iPadillesi? Älä jaa ajatuksiasi heistä alla kommenteissa.

Uusimmat viestit