Parhaat Alto-iPhone X -kuoret vuonna 2021

Olen tarkastellut useita iPhone X -koteloita - erittäin selkeistä, raskaista ja ohuimpiin koteloihin. Kuitenkin yksi luokka, joka on löytänyt erityisen paikan sydämestäni, on ”nahka”. Olen jo laatinut arvostetun luettelon parhaista iPhone X -nahkakoteloista, ja nyt olen saattanut nähdä uuden Taiwanin tunnetun lisävarustevalmistajan Alton uusimmat tarjoukset. Olen valinnut neljä parasta Alton iPhone X -koteloa tarkistettavaksi. Kaikissa näissä tapauksissa olen löytänyt yhden yhtäläisyyden, että ne kaikki on suunniteltu ensiluokkaisiksi ja niillä on ainutlaatuinen laatu. Mutta onko ne ajoitettu erityistarpeisiisi? Lue tutkia.

# 1. Alkuperäinen nahkainen kotelo

Alto-nahkainen kotelo on siististi muotoiltu ja siinä on tyylikäs profiili. Vain 0,5 mm paksuinen kotelo säilyttää älypuhelimen tyylikkyyden vaarantamatta suojausta. Huippuluokan italialainen nahka on antanut sille sekä kestävyyden että rikkauden. Parasta tässä nahkakotelossa on, että se kehittää ainutlaatuisen patinan, kun se vanhenee. Tämän seurauksena se ei koskaan näytä menettävän viehätystään.

PC-kotelon ansiosta sillä on kaivattu lujuus kestämään iskuja. Kameran, painikkeiden ja porttikaiuttimien tarkat aukot takaavat, että sinulla on mukava pääsy kaikkiin iPhone X: n toimintoihin. Sileän ulkopinnan ansiosta sinulla on parempi pito, joka ei anna älypuhelimen liukastua kämmenestäsi.

62 dollaria, se on vähän tyyris. Mutta jos et halua ottaa ylimääräisiä telakoita korkealaatuisesta ja suloisesta ammattitaidosta, nahkainen kotelo olisi kohtuullisen hyvä valinta.

Hinta: $62

Osta se Amazonilta

# 2. Metro-sarja (lompakkokotelo)

Pidän minimalistisesta muotoilusta Metro X-lompakkokotelossa iPhone X: lle. Kaksiväriset värit antavat sille vaikuttavan ilmeen. Kaiverrettu italialaisesta täysjyvänahasta, sillä on ensiluokkainen tunnelma. Ohut muoto-tekijä tekee houkuttelevasta ottelusta iPhonen kanssa.

PC-kotelo vahvistaa edelleen rakennetta, jolloin kotelo voi hajottaa iskut. Mikrokuituliina lisää toisen suojakerroksen asevarastoonsa eikä anna naarmujen vahingoittaa kiiltävän iPhonen kauneutta.

Kaikki aukot ovat kuvan täydellisiä, joten voit helposti käyttää ominaisuuksia, kuten kameraa, antureita, laitteen painikkeita ilman mitään ongelmia. Sileä nahkarakenne sopii kaikkiin kämmenesi muotoihin; mikä helpottaa laitteen pitämistä. Metro-laitteen takana on paikka, jossa voit pitää pari korttia tai dollarin seteleitä. Kortit pysyvät turvallisesti sisällä eivätkä pudota taskusta.

Jos haluat ostaa huippuluokan ohuen muotoilun nahkaisen lompakkokotelon, Metro olisi harkinnan arvoinen. Hinnan (62 dollaria) osalta se on hieman aidan kalliilla puolella. Jos ohitat korkean hintalappun, sinulla on suloinen kumppani iPhone X: lle.

Hinta: $62

Osta se Amazonilta

# 3. Anello

Anello iPhone X -nahkakotelossa on melko paljon yhtäläisyyksiä sisarustensa kanssa. Italialainen täysjyväinen nahka, jonka päällä on kiitettävä työ, on tämän tapauksen suurin kohokohta.

Kotelon takana on kiiltävä rengas, joka toimii sekä koristeeksi että koukuksi. Voit yhdistää sen Alton kaulahihnaan (hintaan lisätään 18 dollaria), jotta älypuhelimesi olisi mukavampi. varsinkin kun olet matkalla.

Anelloa tukee PC-kotelo, joka antaa sille mahdollisuuden kestää iskuja. Pehmeä mikrokuituinen sisustus paitsi vahvistaa sen rakennetta myös auttaa pitämään naarmut pois. Tämän tapauksen todellinen kauneus on pitkäikäisyys. Vanhetessaan ulkopinnalle kehittyy pehmeä patina; jonka valitus säilyttää.

Kaikki aukot on tehty erittäin tarkkoiksi; laitteen kaikkien painikkeiden, porttien ja kameran käytön helpottaminen. Pintarakenteinen pinta tuntuu kosketukseltaan lämpimältä; siten paremman pidon. Hinnasta (62 dollaria) puhuen Anello on yksi markkinoiden kalleimmista nahkakoteloista. Se on kuitenkin saanut laadun tukemaan kalliita hintalappuja ja olemaan hyvännäköinen ottelu iPhone X: lle.

Hinta: $62

Osta se Amazonilta

# 4. Läppäkotelo

Haluan käyttää läppäkoteloita, koska ne tarjoavat paitsi tarvittavaa suojaa laitteelle myös tarjoavat enemmän yksityisyyttä. Ne eivät välttämättä näytä räikeiltä ja antavat älypuhelimesi näyttää eleganssiaan, mutta ne ovat hieman toiminnallisempia. Käytän kääntökoteloita estääkseen silmien nuhtelemisen saamasta selvää mitä katselen, luen tai ajanut laitteellani.

Alto-läppäkotelo on hieno tekniikka ja suunniteltu parhaiten tarpeidesi mukaan. Aidon nahan rakenne yhdistettynä erinomaiseen käsintehtyyn muotoiluun antaa sille klassisen ilmeen.

Vahva PC-kotelo panssarii sen rakenteen selviytyäkseen kolhuista. Siellä on pehmeä mikrokuituliina, joka tarjoaa tarvittavan hoidon älypuhelimelle. Voit avata mukavasti sulkemalla kannen päästäksesi laitteeseen. Koska aukot on tehty tarkkoiksi, sinulla on häiriötön pääsy kaikkiin iPhonen ominaisuuksiin.

Tämä tapaus olisi saatavilla pian Amazonissa.

Hinta: $90

Osta se Amazonilta

IPhone X: n lisäksi Altolla on myös laaja valikoima iPhone 8, 8 Plus, 7 ja 7 Plus -koteloita. Muista tarkistaa se.

Tuomio:

Leikkaamatta sanojani voin sanoa, että Alto X-koteloiden yläpuolella oleva iPhone on merkkiin asti kaikilla rintamilla. Tapahtumia mitataan neljällä tärkeällä parametrilla: Rakennettu, Suunnittelu, Mukavuus ja Hinta. Nämä kannet ovat valinneet kaikki kolme ruutua hyvillä tuloksilla.

Se on vain viimeinen kohta, jossa mielestäni tapaukset ovat hieman kalliita. Kaiken kaikkiaan olen tullut vaikuttuneeksi heistä ja suosittelen varmasti ihmisille, jotka eivät tee kompromisseja laadun suhteen ja rakastavat esteettisesti suunniteltuja tapauksia.

Kerro minulle, mitä mieltä olet näistä tapauksista alla olevissa kommenteissa.

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit