Jäädytetyt iPhone- tai iPad-sovellukset? Tässä on joitain ratkaisuja ongelman korjaamiseen

Sovellukset ovat osa älypuhelinta; käyttämättä mitään sovellusta, et voi hyödyntää älylaitettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sovellukset todella koristavat viestintälaitteitasi.

Jos olet ylpeä iPhone- ja iPad-laitteiden omistajista, sinun on pitänyt laittaa kätesi useisiin sovelluksiin; samaan aikaan sinulla on oltava kohdannut ongelmia, kuten sovellukset, jotka jumittuvat suosikkisovelluksiasi ladattaessa.

Kuinka korjata iPhone- ja iPad-sovellukset jäädytetään

Aina kun sovellus jäätyy, se on kauhistuttavin hetki, koska näytöllä on eräänlainen umpikuja; sovellus ei liiku eteenpäin tai taaksepäin. Tässä tilanteessa haluat sammuttaa iPhonen tai iPadin välittömästi. Tämä voi olla varsin kätevää niin ärsyttävässä hetkessä; mutta on myös muita kiertotapoja.

Napauta sovellusta, jonka latait

Vaikka herkällä kosketusnäytöllä on monia etuja, sillä on myös omat haittansa; lempeä tahaton kosketus voi aloittaa toisen toiminnan. Ja jos olet vahingossa napauttanut sovellusta, jota ladattiin iPhoneen / iPadiin, on todennäköistä, että sovellus pysähtyy; tämä tarkoittaa, että iPhone keskeyttää latauksen. Voit helposti huomata tämän puhelimesi näytöllä, josta näet, että sovelluksen alapuolella näkyy Keskeytetty. Napauta tässä tapauksessa vain sovellusta uudelleen ja lataus jatkuu.

Oletko tarkistanut Wi-Fi-yhteyden?

Normaalisti käyttäjät käyttävät sovellusten lataamiseen Wi-Fi-yhteyttä. Jos on teknisiä ongelmia, lataus keskeytetään muutamaksi sekunniksi. Mutta ei ole takeita siitä, että se jatkuu, kun Wi-Fi-yhteys on vakiintunut. Joten sinun on ehkä aloitettava latausprosessi uudelleen, kun Internet-yhteys on palautettu.

Käynnistä iDevice uudelleen

Tämä on yksi lääke monille sairauksille. Vitsit toisistaan, laitteen uudelleenkäynnistys voi ratkaista monia isompia ja pienempiä ongelmia. Joten kun huomaat, että sovellus on jumittunut latausmenettelyn aikana, käynnistä iPhone tai iPad uudelleen. Pidä Koti-painiketta ja virtapainiketta painettuna samanaikaisesti, kunnes Apple-logo tulee näyttöön. Tarkista uudelleenkäynnistyksen jälkeen ladattavan sovelluksen tila. Jos sovellus katoaa, lataa se uudelleen App Storesta. Jos ongelmaa ei ole ratkaistu, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Poista ja asenna sovellus uudelleen

Useimmiten iOS tukee tätä toimintoa. Poista sovellus ja asenna se uudelleen. Pidä sovellusta painettuna, kunnes kaikki sovellukset alkavat rypistyä; näet poiston (x) kuvakkeen kaikkien sovellusten vasemmassa yläkulmassa. Vahvista toiminto napauttamalla Poista-painiketta, kun sinua kehotetaan poistamaan sovellus. Jos sovellus katoaa iPhonesta, asenna se uudelleen.

Lataa toinen sovellus

Joskus oudot ratkaisut toimivat, ja tämä voi olla yksi tällainen kiertotapa sinulle, kun kohtaat sovelluksen jäädyttämistä. Lataa toinen sovellus App Storesta ja on todennäköistä, että keskeytetyn sovelluksen lataamista jatketaan.

Kirjaudu ulos iTunesista ja käynnistä laite uudelleen

Vaihe 1. Avaa Asetukset-sovellus iPhonessa / iPadissa → Napauta iTunes & App Store.

Vaihe # 2. Napauta Apple ID: täsi.

Näytölle ilmestyy valikko, jossa on kolme vaihtoehtoa: Näytä Apple ID, Kirjaudu ulos ja iForgot.

Vaihe # 3. Napauta Kirjaudu ulos.

Vaihe # 4. Kirjaudu iTunesiin ja App Storeen toisella Apple ID: llä.

Jos sitä ei ole ratkaistu, jäädytetyt sovellukset voivat aiheuttaa käyttäjille päänsärkyä, ja siksi julkaistuihin on puututtava mahdollisimman aikaisin. Sovelluskuvakkeen sijoittaminen puhelimen näyttöön ei ole ratkaisu, koska jokainen käyttäjä on kärsimätön käyttämään sovellusta.

Uusimmat viestit