Parhaat japanilaiset oppimisohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Ehkä aiot asettua Japaniin tai suunnata sinne jännittävään liiketoiminnalliseen tarkoitukseen. Mikä tahansa voisi olla tavoitteesi, saatat haluta tarttua japanilaisiin paremmin ilmaista itseäsi itsevarmasti. Ja tässä parhaat iOS: n japanilaiset oppimisohjelmat voivat osoittautua sinulle oikeaan aikaan. Tutkitaan parhaita japanilaisia ​​oppimisohjelmia iPhonelle ja iPadille!

1. Duolingo

Duolingo on koulutustason ykkössovellus, ja se on menestynein kielenoppimissovellus iOS: lle. Parasta on, että se tarjoaa harkitusti suunniteltuja puremakokoisia oppitunteja, jotka on helppo ymmärtää.

Japanin opettamisen lisäksi sen avulla voit oppia useita muita kieliä (yli 30), mukaan lukien espanja, ranska, saksa, italia, kiina ja paljon muuta. Duolingo personoi oppitunnit fiksusti tavoitteesi perusteella. Siksi voit harjoitella lukemista, kirjoittamista, puhumista ja kuuntelua chatbotin avulla.

Lisäksi seuraat oppimistasi ja ansaitset myös paljon palkintoja paremmasta suorituksesta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Opi kieliä Memrisin kanssa

"Memrise" on se, mitä tarvitset japanin kielen hallitsemiseksi. Se tarjoaa useita interaktiivisia istuntoja, kuten kuuntelutaidot, Speed ​​Review, Classic Review ja vaikeita sanoja, joiden avulla voit oppia kaikki kielen vivahteet ja harjoitella niitä.

Voit tallentaa ja verrata ääntämistäsi paikallisten kanssa varmistaaksesi, että puhut oikein ja oikealla aksentilla. Aseta päivittäiset tavoitteet sanojen muistamiseksi ja harjoittamiseksi lukemisen, kirjoittamisen ja puhumisen aikana.

Offline-tila varmistaa, että oppimisessasi ei koskaan ole keskeytyksiä. Lisäksi, jotta voit käyttää kaikkia Memrise-kursseja ja -ominaisuuksia, sinun on tilattava sovelluksen premium-versio (8,99 dollaria kuukaudessa).

Hinta: Vapaa

ladata

3. Rosetta Stone

Kieltenopiskelijana arvostat todella sitä, että sinulla on ”Rosetta Stone”. Syy miksi tämä sovellus voi olla tärkeä, on yksinkertainen mutta erittäin tehokas opetusmenetelmä.

Se yhdistää sanat kuviin, jotta voit helposti ymmärtää niiden merkityksen. Opit perustervehdyksiä, kysymyksiä ja tunnettuja lauseita.

Käytä korostamiseen TruAccent-tekniikkaa. Lisäksi sovellus antaa sinulle välitöntä palautetta, kun luet tarinoita ääneen, jotta tiedät, oletko radalla vai ei.

Hinta: Vapaa

ladata

4. busuu

Se on vain johdonmukaista käytäntöä, jolla on todellinen ero, kun haluat parantaa jotain. Busuun avulla saat paljon parempaa kielioppi- ja sanastokoulutusta. Ihanteellisesti räätälöity opintosuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden oppia mukavasti.

Sinulla on mahdollisuus harjoitella japania äidinkielenään puhuvien kanssa ja saada haluamasi sujuvuus. Tarvittavan palautteen ansiosta sinulla on parempi käsitys siitä, kuinka hyvä olet ja mitä sinun on tehtävä suorituskyvyn parantamiseksi.

Vaikka busuu on ilmainen, sinun on tilattava premium-suunnitelmat (9,99 dollaria kuukaudessa, 44,99 dollaria / puolivuosittain, 69,99 dollaria vuodessa) kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Pisarat

Ellei oppimisessa ole hauskaa, se ei houkuttele kiinnostuksiamme pitkään. Kun olen antanut pitkän pyörähdyksen pudotuksille, voin sanoa, että se ei koskaan anna ikävystymisen hiipiä oppimiseen.

Se on yhteensopiva yli 32 kielen, mukaan lukien japanin kanssa. Älykkäästi kuratoidut sanalistat, joissa on yli 2600 sanaa, takaavat paremman otteen jokapäiväisiin käyttösanoihin. Koska jokainen sana on helposti havainnollistettavissa, pystyt ymmärtämään sen ilman vaikeuksia.

Lisäksi Drops tarjoaa päivittäistä edistystä yksityiskohtaisen raportin avulla varmistaaksesi, että sinulla on parempi käsitys oppimisestasi ja mihin alueisiin sinun on keskityttävä enemmän.

Hinta: Vapaa

ladata

6. HelloTalk

HelloTalk sisältää monia älykkäitä työkaluja, joiden avulla voit oppia nopeammin ja tehokkaammin. Hyödynnä ominaisuuksia, kuten kielioppikorjaus, translitterointi, teksti puheeksi ja äänentunnistus, jotta voit vahvistaa kaikkia keskeisiä näkökohtia, kuten lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja puhuminen.

Voit keskustella äidinkielenään puhuvien kanssa ja yrittää puhua sujuvasti. Aloita etsimällä kumppaneita kielen perusteella, jonka haluat oppia, ja aloita sitten pitkä hauska keskustelu.

Ääni- ja videopuheluvaihtoehto tekee viestinnästä vapaata. Lisäksi voit luoda ryhmän ystäviesi kanssa pysyäksesi yhteydessä tai jopa liittyä suureen ryhmään jakamaan ideoita ja saamaan tarvittavaa motivaatiota.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Opi japania helposti Wan Pengiltä

Tämä tekee oppimisesta mielenkiintoista ja melko suoraviivaista. Yhdistät sanat niiden kuviin saadaksesi merkityksen. Oikealla ääntötyökalulla voit oppia puhumaan jokaisen sanan oikein.

Todellisen tason selvittämiseksi on erittäin kätevä testitila. Se tarjoaa oivallisen yhteenvedon ja arvosanan testin jälkeen.

Viimeinkin tämä japanilainen oppimisohjelma on saatavilla ilmaiseksi, mutta sinun on ostettava sovelluksen sisäinen ostos (0,99 dollaria), jotta voit avata erilaisia ​​kursseja, kuten oppituntipaketti A.B, C, D ja E.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Innovatiivinen 101

Mitä tulee minkä tahansa kielen hallintaan, todella kätevä on täydellisesti suunniteltu kurssi. Ja Innovative 101: n avulla saat kurssin, joka on valmis keskittymään kaikkiin oppimisen osa-alueisiin.

Valitse tavoitteistasi riippuen eri oppitunteja: ehdokas aloittelija, aloittelija, keskitason ja edistynyt. Käytä satoja ääni- ja videotunteja parantaaksesi puhe- tai kirjoitustaitoa. Hyödynnä myös muistiinpanojen lukemista vahvistaaksesi lukutaitosi.

Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata myös kurssi, jotta voit harjoitella sitä myös offline-tilassa. Pidä lisäksi silmällä kuinka hyvin opit ja selvitä tapoja parantaa taitojasi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Mangokielet

"Mangokielet" näyttää täysin varustellulta tarjoamaan henkilökohtaisempaa oppimiskokemusta. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä piirteistä on tuki yli 70 kielelle, mikä tekee siitä huippuluokan panoksen oppijoille.

Osallistu todellisiin keskusteluihin puhuaksesi täydellisesti. Ja käytä ääntämisen ponnahdusikkunoita parhaalla mahdollisella tavalla puhuaksesi oikein. Lisäksi sen avulla voit myös sovittaa aksenttisi äidinkielen puhujien kanssa, jotta voit selvittää puutteet helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Opi japania Howell Peeblesiltä

Pidän eniten tästä sovelluksesta Howell Peeblesiltä, ​​joka on interaktiivinen japanilainen opetusmenetelmä. Show- ja Quiz-tyylinen opetus tekee oppimisesta hauskempaa ja ymmärrettävämpää.

Se tarjoaa helposti ymmärrettäviä kielioppitunteja sanastolla. Joten pystyt hallitsemaan molemmat kieliopin säännöt ja vahvistamaan sanastoa.

Lisäksi voit pitää välilehteä aiemmin opitusta oppitunnistasi ja parantaa äänesi äänen ääntämisen avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä!

Paras vetosi?

Luulen, että japanilainen oppiminen ei enää ole sinulle iso juttu. Kun sinulla on niin monia interaktiivisia japanilaisia ​​oppimisohjelmia iPhonelle, aloita heti tästä päivästä lähtien puhuaksesi tarvittavan komennon ja tunnelman kanssa.

Haluat vilkaista myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat uutissovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-koodaussovellukset lapsille

Uusimmat viestit