12 pakollista matkatarviketta iPhonelle vuonna 2021

Satamassa oleva alus on turvallinen, mutta alukset eivät ole sitä varten rakennettu. Samoin iPhonesi on rakennettu auttamaan sinua pysymään yhteydessä ja sinun on vietävä se eri paikkoihin. Vaikka lisävarusteet eivät voi suojata aluksia, voit aina kääriä älylaitteesi muutamiin lisävarusteisiin ja täydentää sitä muilla täydellistä seikkailua varten. Useille lentäjille tai matkustajille tässä on luettelo iPhonen pakollisista matkatarvikkeista.

  • Yleisadapterit
  • Voimapankit
  • Älykäs matkakotelo
  • Kolmijalka + Selfie-tikku
  • Melua vaimentavat kuulokkeet
  • Varkaudenestolaukut MacBookille

Yleisadapterit vakaville matkustajille (all-in-one-ratkaisu)

Maat ympäri maailmaa käyttävät erilaisia ​​pistokkeita ja pistorasioita. Et myöskään voi ladata iPhonea tai muuta elektroniikkaa, jos sinulla ei ole tarkkaa hakua. Lisäksi sovittimen ostaminen aina, kun matkustat uuteen maahan, vahingoittaisi lompakkoa. Paljon!

Joten viisas päätös on sijoittaa erinomaiseen yleiseen matkasovittimeen. Siinä on laaja valikoima permutaatioita ja pistokeyhdistelmiä, jotka toimivat lähes kaikissa suurimmissa maissa.

Pro-vinkki: Jos löydät matkoille sopivan laturin, jolla on useita myyntipisteitä, tartu siihen äläkä koskaan anna sen mennä!

Suosituimmat universaalisovittimemme

1. SublimeWare kansainvälinen sovitin - Varustettu 4 USB-älyportilla

Tämä SublimeWaren yleissovitin on täydellinen maailmanmatkailuun, koska se tukee yli 150 maata. Neljän USB-älyportin avulla voit ladata jopa neljä laitetta kerralla.

Lisäksi siinä on ainutlaatuinen tapin lukitusmekanismi, joka ei salli tapien uppoamista, kun pistoke työnnetään pistorasiaan. Ainoa asia, josta sinun on huolehdittava, on jännite. Koska kyseessä ei ole jännitteenmuunnin, sinun on tarkistettava käytetyn elektronisen laitteen jännitteen yhteensopivuus tai ostettava jännitemuuntaja.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

2. Epicka matkavirtasovitin - Turvasertifioitu verkkolaitesovitin

Yhdellä verkkopistokkeella, yhdellä USB-C: llä ja kahdella USB-A-portilla Epicka voi samanaikaisesti ladata useita laitteita. Sovitin kattaa yli 150 maata, jotta voit matkustaa huolettomasti.

Siinä on myös 8A: n ylikuormitettu kaksoissulake, pölytiivis turvalukko, 30 päivän rahat takaisin -takuu, ROHS-, CE- ja FC-sertifikaatit, mikä tekee siitä kannattavan valinnan ja ensimmäinen valintani.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

Voimapankit lataavat tien päällä

Näiden lukemattomien selfien, kateuden arvoisten kuvien ja videoiden, GPS: n, musiikin kuuntelun, surffauksen ja pelien välillä iPhone ei kestänyt koko päivän. Joten laadukas virtapankki on melkein välttämätön jokaiselle vaeltajalle.

Parasta on, että voit ladata nopeasti ja turvallisesti useita laitteita kerralla, jopa ne AirPodit, ulkoinen salama, kameran akku ja paljon muuta.

Pro-vinkki: Pelaa älykkäästi ja varmista, että mAh on riittävän korkea lataamaan iPhonea, kuulokkeita jne. Useita kertoja, vaikka se maksaa sinulle hieman ylimääräistä.

Suosituimmat valintamme voimapankeille

3. Anker PowerCore 20000 mAh virtapankki - Kestävä, kuvioitu ulkopinta

Tämä peto voi ladata iPhone 11: n neljä kertaa! Mutta erikoisinta on e PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikka, joka tarjoaa nopean, turvallisen ja optimoidun latauksen joka kerta. Lisäksi sen Trickle Charging -tila tarjoaa optimoidun latauksen pienitehoisille laitteille, kuten kuulokkeille.

Sekä USB-C- että Micro USB -tuloportin avulla voit ladata samanaikaisesti kahta laitetta.

Hinta: $33.99

Tutustu Amazoniin

4. RAVPower kannettava laturi - Mukana luotettava suojaus

18 W PD, eli Power Delivery -laturi, lataa 2,5 kertaa nopeammin. Se voi ladata iPhonea jopa 50 prosentilla jopa 30 minuutissa. Kattava iSmart-tekniikka takaa täydellisen lataussuojan.

Lisäksi kolmitulo- / lähtölaturissa on myös kätevä LED-ilmaisin, joka näyttää käytettävissä olevan tehotason helpommin.

Hinta: $39.99

Tutustu Amazoniin

Älykäs matkalompakko välttämättömien suojaamiseen

Muovirahasta on tullut olennainen osa elämäämme; meillä on ainakin yksi korttimme kaikkialla mukanamme. Olet ehkä myös kuullut tai kokenut kauhutarinoita henkilöllisyysvarkauksista korttiskannauksen avulla.

RFID-suojatut älykkäät lompakot estävät ketään skannaamasta ja käyttämästä kortteja väärin. Ja miksi vain matkustamista varten, sinun tulisi ottaa tällaiset varotoimet jopa jokapäiväisessä elämässä.

Pro-vinkki: Jos olet säännöllinen matkustaja, hanki passi, jossa RFID-esto. Näin passi, maihinnousukortti ja kortit ovat hyvin suojattuja.

Suosituimmat tuotteemme kohteelle älykkäät lompakot

5. Ekster Parliamentin ohut nahkainen lompakko - rakennettu premium

Siinä käytetään pintanahkaa ja anodisoituja alumiinilevyjä, jotka kaikki ovat peräisin luotettavista resursseista. Mutta sydämeni on sen älykäs yhdellä napsautuksella varustettu mekanismi, jonka avulla korttisi pääsy on hauskaa ja helppoa.

RFID-lompakkoon mahtuu turvallisesti jopa 10 korttia. Ja jos valitset Ekster Tracker -kortin, on melkein mahdotonta menettää sitä!

Hinta: $89.00

Tutustu Amazoniin

6. GDTK Leather Passport Holder - Paras kevyt ja edullinen lompakko

GDTK kirjekuoret, käteinen, passi ja muut välttämättömät tavarat siististi korkealaatuiseen synteettiseen nahkaan. Ja koska se käyttää RFID-estoa, kaikki tavarat on myös suojattu sähköisiltä häiriöiltä.

Saatavana yli 20 värissä ja kolmessa eri tekstuurissa, sinun on ehdottomasti löydettävä tyyliisi sopiva lompakko. Mikä tärkeintä, se on melko kohtuuhintainen!

Hinta: $6.99

Tutustu Amazoniin

Kolmijalka + selfie-tikku sieppaamaan matkahetkesi

En usko niin; Minun on selitettävä, miksi se on pakollinen matkatarvike, vaikka et olisikaan selfie-hullu matkustaja. Tämä kompakti ja kätevä keitos auttaa sieppaamaan upeita, Insta-arvoisia laukauksia.

Joten riippumatta siitä, haluatko luoda FOMO-kavereita / seuraajiasi tai haluatko tallentaa muistoja myöhempää käyttöä varten, mahtavan kolmijalan pitäisi olla pysyvästi repussa.

Pro-vinkki: Kun valitset jalustaa, varmista, että sillä on useita korkeusvaihteluita, jotka sopivat sekä matalaan kulmaan että silmätasoon.

Suosituimmat suosikkimme jalustalle ja selfie-kepille

7. Fugetek all-in-one -jalusta - Nopeasti käännettävä lukko

Erittäin kompakti jalusta on myös erittäin laajennettava; se voi ulottua 19: stä 51: een! Siinä on myös pikalukitukset, 180 asteen säädettävä pää, tasainen Bluetooth-yhteys ja luistamattomat jalustan jalat.

Lyhyesti sanottuna tämän hämmästyttävän asian ansiosta voit saada tämän kuvan ottamatta riskiä iPhonestasi.

Hinta: $21.99

Tutustu Amazoniin

8. UBeesize selfie stick statiivi - Paras joustavuus liikkeissä

Mukana toimitettava yleispuhelinpidike tarjoaa laajan yhteensopivuuden. Eikä vain älypuhelin, mutta 1/4 tuuman ruuvi voi toimia myös digitaalikameran, DSLR-kameran, toimintakameran, GoPron ja muiden kanssa.

Se ulottuu jopa 51 tuumaan ja mukana tulee kätevä langaton suljinkaukosäädin, joten kadehdittavan itsekuvan sieppaaminen täydellisellä taustalla on helpompaa.

Hinta: $23.99

Tutustu Amazoniin

Melua vaimentavat kuulokkeet, jotta kaikki muut olisivat taustalla

Miksi melunvaimennus, kysyt? No, koska et halua kuulla lentokentän hälinästä tai itkuisia vauvoja lennolla! Mutta et myöskään halua hukata tärkeitä ilmoituksia?

Joten sijoita hyvään melua vaimentavaan kuulokkeeseen tai kuulokkeisiin mieltymystesi mukaan.

Pro-vinkki: Valitse mahdollisuuksien mukaan aidosti langattomat kuulokkeet, koska niitä on helppo kantaa mukana, eikä sinun tarvitse heiluttaa johdoilla.

Suosituimmat kuulokemikrofonimme

9. Apple AirPods Pro - paras valinta

Matkustavalle iPhonelle ei ole parempaa kumppania kuin AirPods Pro. Mikä tekee siitä täydellisen, ovat ominaisuudet, kuten Spatial Audio, Adaptive EQ jne., Jotka ovat käytettävissä vain tässä yhdistelmässä.

Toinen etu on luokkansa paras aktiivinen melunvaimennus- ja läpinäkyvyystila, mikä tekee ylimääräisistä $ $ -kulutuksista sen arvoisia.

Hinta: $219.00

Tutustu Amazoniin

10. Sonyn melua vaimentavat aidot langattomat nappikuulokkeet - Paras akun kesto

Alan johtava äänen melunvaimennus, joka tarjoaa käytännössä äänieristetyn kokemuksen. Ja mikä tärkeintä, kukaan ei voi voittaa Sonyn tarjoamia bassoa, ja tämä harjoittaa 24-bittistä äänisignaalinkäsittelyä dramaattisemman äänen tuottamiseksi.

Yhdessä 24 tunnin akun kanssa tämä tarjoaa pikalataustekniikkaa, 90 minuutin soittoaika vain 10 minuutissa.

Hinta: $228.0

Tutustu Amazoniin

Bonus:

Varkaudenesto MacBook-laukut omistaville matkustajille

Vaikka iPhonesi saattaa olla tukevasti taskussa, loput lisävarusteet, kuten adapterit, kaapelit, lompakot, kuulokkeet, jne., Tallennetaan yleensä laukkuusi. Siksi varkaudenestoinen reppu tekee pakolliseksi.

Turvallisuusnäkökohtien lisäksi niitä on mukava kuljettaa, pitää gadgetit hyvin järjestäytyneinä, ja niissä on yleensä USB-latausportti, joka sulauttaa laitettasi ajon aikana.

Pro-vinkki: Mitä enemmän taskuja, sitä iloisempi; No, ainakin OCD-puoleni ajattelee niin!

11. Mancro business travel kannettavan tietokoneen reppu - Mukana USB-latausportti

Mancro on valmistettu ympäristöystävällisestä, vedenkestävästä polyesterikankaasta, ja siinä on varkaussuojattu yhdistelmälukko ja kestävät metalliset vetoketjut. Lisäksi S-kaarevat pehmustetut olkahihnat mahdollistavat mukavan käytön koko päivän.

Sisäänrakennetun latausportin ja kaapelin avulla voit ladata iPhonen kätevästi. Mikä tärkeintä, siinä on 3 päätaskua, 9 pientä sisätaskua ja 2 suljettua sivutaskua!

Hinta: $29.98

Tutustu Amazoniin

12. Pacsafe Metrosafe LS450 - Mukana 5 vuoden takuu

Pacsafe on yksi turvallisten matkatarvikkeiden tunnetuimmista tuotemerkeistä. Siinä käytetään patentoitua tekniikkaa varkauksien estämiseksi, mukaan lukien lukittavat vetoketjut, mukavat pehmustetut olkahihnat, viiltosuojatut teräsverkot ja taskut, joissa on RFID-esto.

Laukussa on 3 lukittavaa vetoketjullista ulkotaskua, 1 pehmustettu ja ripustettu muistikirjaholkki, 2 sivutaskua vesipulloille tai sateenvarjoille, 2 vetoketjullista sisätaskua ja 1 avain- / lompakonpidike. Tämän lisäksi sillä on 5 vuoden Pacsafe-takuu.

Hinta: $92.47

Tutustu Amazoniin

Pakkasit laukkusi näillä parhailla iPhone-matkatarvikkeilla?

Matkalla on monia etuja; suosikkini kokevat erilaisia ​​kulttuureja, paikkoja, ruokaa ja tutustuvat uusiin ihmisiin. Ja tämä pakollisten matkatarvikkeiden luettelo perustuu erilaisiin pakoihini.

Jos olen unohtanut jotain, voit vapaasti jakaa ehdotuksesi alla olevissa kommenteissa. Jaa myös suosikkivalintasi; se auttaa varmasti muita vaeltajia.

Saat mielenkiintoisempia hakkereita tutustumalla näihin linkkeihin:

  • Matkasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Lennonseurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-matkapakkauspussit
  • Road trip -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit