ILMAISET Live-joulupukin seurantasovellukset iPhonelle, iPadille tai Macille (2020)

Missä joulupukki on, juuri nyt? Tule jouluna, ja lapset alkavat kysyä tätä kysymystä odottaessaan lahjoja. Siisti tapa pitää heidät miehitettynä ja viihdyttävänä on seurata Saint Nickiä ja hänen rekiä. Näiden sovellusten ja verkkosivustojen ansiosta voit seurata Joulupukin matkaa pohjoisnavalta iPhonella, iPadilla ja Macilla.

1. Seuraa joulupukkia Googlen avulla

Googlen Santa Tracker ei vain seuraa matkaa, vaan jakaa myös sijaintisi ja joulupukin välisen etäisyyden. Ja ei vain 24. päivä, sivustolla on toimintaa ja sisältöä, joka pitää lapsesi kiireisenä koko joulukuun ajan.

Se tarjoaa opetuspelejä nuorille, koodauksesta, Elf Makerista loma-perinteisiin. Lisäksi sivusto on hyvin optimoitu, joten se toimii moitteettomasti myös iPhonessa.

Google Santa Tracker -sivusto

2. NORAD Seuraa joulupukkia

Pohjois-Amerikan ilmailu- ja puolustusalan komento auttaa lapsia ja aikuisia seuraamaan joulupukin Yuletide-matkaa jo 65. vuotta peräkkäin. Sinun tarvitsee vain vierailla Noradin verkkosivustolla tai sovelluksessa 24. joulukuuta.

NORADin avulla voit nähdä missä Joulupukki on, seuraava määränpäänsä, paikat, joissa hän on tähän mennessä käynyt, kuinka pian hän pääsee sinne ja kuinka monta lahjaa hän on toimittanut.

Halutessasi voit käydä aikaisemmin ja tutustua koko sarjaan erityisesti kuratoituja loma-aiheisia pelejä, elokuvia, musiikkia ja paljon muuta lapsille.

Lisäksi?

Voit myös katsella suoraa Google / NORAD-joulupukin seurantaa 24. joulukuuta illasta YouTubessa; aseta vain muistutus tälle videolle.

NORADin verkkosivusto | Lataa NORAD-sovellus

3. Joulupukin viesti!

Täytyy kokeilla joulusovellusta kaikille vanhemmille.

Joulupukin edistymisen seuraamisen lisäksi voit kuulla porojen nimet, tarkistaa pohjoisnavan sääennusteen ja laskea joulua.

Lisäksi lapset voivat lähettää Joulupukille vastaajaviestin tai tekstiviestin ja saada soittopyynnön. Henkilökohtaisessa puhelussa tai videoviestissä herra Claus tietää lasten nimet, harrastukset, kiinnostuksen kohteet ja sen, olivatko he tuhmia vai mukavia tänä vuonna. Se on varsin vakuuttava!

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

Bonus: Vaikka löysimme joulupukin viestin houkuttelevammaksi, voit myös kokeilla Puhu joulupukille -sovellusta seurataksesi ja vastaanottaaksesi puhelun joulupukilta.

4. Joulupukin seuranta - Seuraa joulupukkia

Taaperoikäisille suunnattu joulupukin seurantasovellus, jossa on söpö grafiikka ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Lapset voivat paitsi tarkistaa joulupukin reitin jouluaattona, myös nähdä, mitä Saint Nick tekee jatkuvasti.

Olipa hän ostamassa joululahjoja tai kirjautumassa poroihin, he voivat seurata hänen jokaista liikettään. Lisäksi joulupukin saapumisen varmistamiseksi lapsi voi nähdä ja piirtää talonsa kartalla.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

5. Joulupukin seuranta ja tilan tarkistus

Jos lapsesi ovat scifi- tai vakoojahenkisten elokuvien tai esitysten faneja, tämä on täydellinen sovellus heille. Herra Clausin jäljittämiseen tarvitaan vihertävä skannaustapa.

Se näyttää myös Joulupukin päivittäisen järjestelmän, kuinka monta evästettä, maitoa ja kaloreita hän kulutti. Pidän erityisesti lähtölaskennasta, joka laskee jouluun jääneen unen.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

Hyvää joulua!!

Vaikka kaikki vaihtoehdot ovat loistavia, nautin erityisesti Googlen ja Noradin verkkosivustosta joulupukin jäljittämisessä. Ensinnäkin ne tarjoavat hauskempaa toimintaa pitääkseen lapsen jännityksen ja hengen korkealla.

Mitä muita pelejä tai aktiviteetteja suunnittelet lomakaudelle lapsesi houkuttelemiseksi? Jaa valintasi kanssamme kommenttiosassa!

Katso myös nämä upeat loma-erikoisviestit erittäin hyvää joulua varten:

  • 15 parasta teknistä lahjaa alle 50 dollaria jouluna? 2020
  • 13 parasta älyvaloa joulukoristeisiin vuonna 2020
  • Parhaat joulun taustakuvaohjelmat iPhonelle ja iPadille [2020 Edition]
  • Paras joulun Apple Watch Faces vuonna 2020

Uusimmat viestit