Parhaat puskurikotelot iPhone 11 Prolle vuonna 2021

IPhone 11 Pro on valmistettu kevyestä alumiinista, mikä tekee siitä alttiuden pudotusten aiheuttamille vakaville vaurioille. Joten on erittäin tärkeää saada sille hyvä suojakansi. Vaikka koteloita on monia, puskurikotelo on erityisen hyödyllinen, kun haluat antaa parhaan mahdollisen suojan puhelimesi reunoille. Monet vaihtoehdot tukevat myös langatonta latausta, mikä lisää toiminnallisuutta. Joten katsotaanpa parhaat iPhone 11 Pro -puskurikotelot.

 1. Temdan-puskurikotelo tukee langatonta latausta
 2. RhinoShield ohut puskurikotelo
 3. Weycolor Clear Back -puskurin kotelo
 4. Ranvoo metallirunkoinen puskurikotelo
 5. Tozo Bumper Slim Fit -kotelo
 6. Myjojo puskurikotelo, jossa 360 asteen tyylikäs kaksikerroksinen
 7. JETech HD Clear -puskurin kotelo
 8. Surphy TPU-puskurin hybridikotelo
 9. ORDTBY Puskurin kotelo sisäänrakennetulla näytönsuojalla
 10. ESR puskurikotelo metallikehyksellä

1. Temdan-puskurikotelo tukee langatonta latausta

Jos hankit puskurikotelon iPhone 11 Prolle, jos vain kysyt, olet yllättynyt siitä, mitä Temdanilla on tarjottavanaan. Siinä on sisäänrakennettu näytönsuoja sekä korotetut reunat, jotka suojaavat näyttöäsi. Ja se ei vaikuta näytön herkkyyteen tai selkeyteen. Se jopa suojaa näyttöäsi naarmuilta ja tahroilta.

Takakannelle, kotelon olennainen osa, tehdään kovaa ja kestävää PC: tä sekä iskua absorboivaa TPU-materiaalia. Se tarjoaa monipuolisen suojan iPhone 11 Prolle. Kaiken kaikkiaan se on kevyt ja ohut, joten se ei lisää mitään isoa tekijää iPhoneen. Ja mikä parasta, se suojaa puhelinta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta!

Temdanin kotelo tukee langatonta latausta ja sillä on helppo pääsy laitteen kaikkiin painikkeisiin ja portteihin. Tämä tapaus on jo iPhone 11 Pro -koteloluettelossamme, ja siksi se on ykkönen tämän päivän kokoonpanossa!

USP:Kaikenlainen suoja.

Tutustu Amazoniin

2. RhinoShield ohut puskurikotelo

Hanki vertaansa vailla oleva iskunvaimennus tällä iPhone 11 Pron puskurikotelolla. Se on 20% ohuempi kuin muissa tapauksissa, jotka tarjoavat samanlaisen suojan. Samanaikaisesti sisempi hunajakennorakenne auttaa absorboimaan 10% enemmän vaikutuksia.

Voit olla varma turvallisuudesta, joka ylittää armeijan tason normit ja tarjoaa 3,4 metrin (11 jalan) iskusuojauksen! Se on kestävä ja saatavana 10 houkuttelevalla värivaihtoehdolla.

USP: Ohuempi kuin muut puskurinkotelot

Tutustu Amazoniin

3. Weycolor Clear Back -puskurin kotelo

En tiedä miksi, mutta Weycolor on tuotemerkki, jota rakastan eniten joka tapauksessa! Syynä voi olla väriyhdistelmä ja tarjottu suoja. Tämä kotelo on ohut, kevyt ja siinä on kovakantinen paneeli, mutta saa sinut tuntemaan olosi pehmeäksi, kun tartut siihen.

Takakansi on valmistettu kirkkaasta polykarbonaattimateriaalista ja se on sulatettu yhteen TPU-puskurien kanssa reunojen ja kulmien ympäri. Se suojaa iPhone 11 Prota äkillisiltä putoamisilta ja estää myös naarmut. Ainutlaatuisen muotoilun avulla voit käyttää painikkeita ja portteja helposti.

Parasta, mitä rakastan tässä tapauksessa, on, että se pitää iPhonen alkuperäisenä eikä menetä kauneuttaan. Se on saatavana kirkkaana mustana ja kirkkaana punaisena! Ja oi poika, rakastan vain kirkasta punaista väriä!

USP: Ohut ja kirkas

Tutustu Amazoniin

4. Ranvoo-metallirunkoinen puskurikotelo

Reunojen ja kulmien suojaaminen on tärkein osa puskurikoteloa, ja siellä Ranvoo tulee pelastamaan iPhone 11 Pron. Se on vain metallinen puskurikotelo, joka suojaa iPhonen kulmia ja reunoja ilman takakantta! Kyllä, kuulit oikein, sillä ei ole takakantta.

Tämä kotelo sopii niille, jotka pystyvät huolehtimaan iPhonesta naarmuilta, sormenjäljiltä, ​​pölyltä jne., Koska siinä ei ole takakantta. Iskuja vaimentava sisäkehys suojaa äkillisiltä iskuilta ja alumiininen metallivahvistettu puskuri suojaa iPhonea vahingossa tapahtuvilta putoamisilta.

Kameran lähellä oleva kohotettu silikonihuuli suojaa linssejä tarkasti ja tekee niistä luistamattoman. Ranvoon avulla voit esitellä iPhonea tyylikkäästi sen lisäksi, että se antaa maksimaalisen suojan puskurikotelolla.

USP: Ei kompromisseja 11 Pron alkuperäisen ulkoasun kanssa

Tutustu Amazoniin

5. Tozo Bumper Slim Fit -kotelo

Täydellinen ohut istuvuus ja kohotettu reuna (neliön muotoinen) kameran lähellä suojaavat iPhone 11 Prota parhaimmillaan! Tozo-kotelon ote ja tunne ovat yksinkertaisesti uskomattomia! Takapaneeli on valmistettu kirkkaasta PC: stä ja kulmat, reunat on suojattu TPU-materiaalilla.

Tozo on saatavana mattamustana, mikä antaa sille täydellisen ilmeen iPhone 11 Prolle ja se on ohut! Se on yhteensopiva useimpien näytönsuojusten kanssa, koska sillä on tarkka aukko näytön lähellä ja se tukee myös langatonta latausta.

USP: Matta musta väri

Tutustu Amazoniin

6. Myjojo puskurikotelo, jossa on 360 ° tyylikäs kaksikerroksinen

Myjojo on suunniteltu erityisesti iPhone 11 Prolle, joka sopii laitteeseesi täydellisesti tinkimättä ohuesta ja tyylikkäästä muotoilusta! Kotelo voidaan jakaa teknisesti kahteen osaan. Yksi on sisäkerros, joka on valmistettu pehmeästä TPU: sta, joka varmistaa tiukan rungon, ja ulompi kerros on valmistettu kovasta tietokoneesta, joka suojaa iPhonea tahattomilta putoamisilta ja äkillisiltä kolhuilta.

Tätä kaksikerroksista suojaa ei juurikaan näy puskurikoteloissa, koska suurin osa niistä on ohut ja tyylikäs muotoilu, jättäen vain suojan taakse. Mutta Myjojon avulla saat molemmat asiat yhdessä kotelossa, suojan ja tyylikäs muotoilu! Se tukee myös langatonta latausta.

USP: Vahva suoja ja tyylikäs muotoilu.

Tutustu Amazoniin

7. JETech HD Clear -puskurin kotelo

Pehmennä iPhone 11 Prota tällä kestävästä TPU: sta ja polykarbonaatista valmistetulla puskurikotelolla. Siinä on myös pienet sisäpisteet, jotka auttavat välttämään vesileimojen muodostumista puhelimen takaosaa ja sivuja vasten.

Lisäksi ohut muotoilu on erittäin läpinäkyvä, mikä säilyttää puhelimesi ulkonäön. Naarmuuntumaton takaosa ja korotetut kehykset pitävät laitteen koskemattomana. Se on tukeva ja luotettava valinta.

USP: Pisteviiva sisärakenne kosteusmerkkien estämiseksi

Tutustu Amazoniin

8. Surphy TPU -puskurin hybridikotelo

TPE-materiaali on se, mikä kiinnitti huomioni, kun aloitin Surphyn tarkastelun. En ole tuskin nähnyt tapauksia, joissa tätä materiaalia kehystettäisiin takakannen ulkopinta. Takalasin myrkytön TPU-materiaali tekee siitä pehmeän ja helpon tarttua. Ja 1 mm korotettu huuli reunojen ympärillä antaa parhaan mahdollisen suojan, jota odotat iPhone 11 Pron puskurikotelosta.

Kotelo on iskunkestävä, naarmuuntumaton, ohut ja kaiken kaikkiaan helppo tarttua. Sen vastustuskyky kellastumiselle tekee siitä kristallinkirkkaan pitkään, ja se tekee siitä eron muusta tämän päivän luettelosta! Tätä koteloa on saatavana mustana, vaaleanpunaisena, punaisena ja keltaisena. Punainen väri ei ole niin vaikuttava, mutta vaaleanpunainen ja musta ovat varmasti.

USP: Kestää keltaisuutta.

Tutustu Amazoniin

9. ORDTBY-puskurikotelo, sisäänrakennettu näytönsuoja

Tämän iPhone 11 Pro -puskurin kotelon iskuja vaimentava rakenne tarjoaa koko kehon ja raskaan suojan putoamisilta, kolhuilta ja iskuilta. Kulman kaareva reuna vähentää iskuja ja tarjoaa vahvemman suojan äkilliseltä pudotukselta.

Kaiken kaikkiaan se tarjoaa lopullisen pudotussuojan sotilaallisella putoamisen estolla. Se kestää jopa 2 metrin korkeuksia. Nauti mielenrauhasta tässä tapauksessa.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

10. ESR-puskurikotelo metallikehyksellä

Laaja testaus ja tutkimus tukee tämän iPhone 11 Pron puskurikotelon suunnittelua varmistaakseen, että se ei koskaan häiritse signaalin voimakkuutta. Iskunkestävä ulkokerros pitää puhelimesi turvassa ulkoisilta vaurioilta, kun taas sisäinen TPU-vuori pehmittää sivuja.

Lisäksi neljä kohotettua kulmaa suojaavat kameran linssiä ja näyttöä tehokkaasti naarmuilta, jotka aiheutuvat hankautumisesta tasaisia ​​pintoja vasten. Sitä on saatavana kolmella ainutlaatuisella värillä, tummanvihreänä, kultaisena ja hopeanvärisenä.

USP: Signaalin voimakkuus ei muutu

Tutustu Amazoniin

Joten siellä oli joitain parhaita puskurikoteloita iPhone 11 Prolle.

Yhteenvetona!

Joka päivä menisin RhinoShield-puskurikotelon kanssa, koska se tarjoaa sotilaallisen tason suojan. Minkä näistä puskurikoteloista valitsisit iPhone 11 Prollesi? Kerro meille kommenttiosassa nyt!

Liittyvät viestit, jotka sinun on viitattava nyt!

 • Parhaat halvimmat iPhone 11 Pro Max -kotelot
 • iPhone 11 Pro -lompakkokotelot
 • iPhone 12 Pro Max -puskurin kotelot
 • Parhaat puskurikotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Uusimmat viestit