Parhaat unia aiheuttavat iPhone-sovellukset vuonna 2021

Terve uni tarvitsee terveellistä unta. Nämä parhaat unta aiheuttavat iPhone-sovellukset on luotu tarjoamaan sinulle keskeytymätön uni. Jos haluat rentoutua, pitää itsesi rauhallisena, rauhoittaa vauvoja tai haluat nukahtaa, siellä on sovellus! Voit valita laajasta valikoimasta rauhoittavia ääniä luomaan henkilökohtaisen ympäristön sekoituksen, joka voi auttaa sinua nukkumaan upealla tavalla. AirPlay-ääni kuuluu Apple TV: lle tai muille Bluetooth-laitteille. Katso, mitä enemmän nämä iOS: n unihäiriöiden induktorit voivat tehdä sinulle ...

1. Rauhallinen: Meditaatio rentoutumiseen

Rauhallisena voit hallita ahdistusta ja nukkua paremmin. Ohjatut meditaatiot, unentarinat ja hengitysohjelmat ovat erittäin tehokkaita hauraan unen palauttamiseksi raiteilleen.

Ohjatut meditaatioistunnot ovat saatavilla eri pituisina, kuten 3, 5, 10, 15, 20 ja 25 minuuttia. Mukavuutesi mukaisesti voit valita pituuden, joka sopii parhaiten makuun. Yli 25 luontoääntä saa sinut nukkumaan.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Rentoudu melodioita

"Rentoudu melodioita" avulla voit keksiä rakkautesi hyvään uneen. Siinä on 52 erilaista ympäristön ääntä ja 12 aivoaaltotaajuutta, jotka ovat keskeisiä unen aikaansaamiseksi. Taustan äänen tuen avulla voit jatkaa miksien kuuntelua myös sovelluksia käytettäessä.

Luo omat miksi mieltymystesi perusteella. Siellä on myös löytöosio, josta löydät uusia sekoituksia ja jaa omia ainutlaatuisia sekoituksiasi muiden yhteisön jäsenten kanssa. Lue asiantuntijoiden vinkkejä ja artikkeleita, jotta voit paitsi parantaa uniasi myös terveyttäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Nukkumistyyny

”Nukkumistyynyn” avulla voit hallita unta ja nauttia sen jokaisesta pienestä osasta. Laadukkaat ympäristön äänet ovat ihanteellisia unen parantamiseen. Ääniyhdistelmät, joissa on jopa 300 000 yhdistelmää, voivat olla valtavan hyödyllisiä jopa vaikeille ratapölkille.

Joitakin ääniä ovat kevyt sade, lempeät ranta-aallot, linnut ja lempeät sammakot, virta. Jos et pidä tarjouksista, voit luoda omia ääniyhdistelmiä ja kuunnella niitä myös muita sovelluksia käyttäessäsi. Sovelluksen ilmainen versio koostuu 9 eri äänestä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Sadetta Sadetta

Onko sinulla vaikeaa nukkua niin rauhallisesti kuin haluaisit? "Rain Rain Sleep" voi palauttaa vieraantuneen unesi sinulle. Siinä on 49 upeaa ääntä, jotka ovat elintärkeitä terveellisen unen aikaansaamiseksi.

Luonnon ääniä, sääääniä, kesärannan ääniä, valaslauluja ja monia muita on pohjustettu unen stimuloimiseksi. Lisäksi sinulla on täydellinen vapaus luoda maagisia ääniä, jotka parantavat stressiäsi. Käytä uniajastinta saadaksesi parhaan hyödyn unestasi ilman esteitä ja herätä oikeaan aikaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Valkoinen melu

Valkoisella melulla on erilaisia ​​ääniä eri tarpeiden mukaan. Sovellusta voidaan käyttää rauhoittamaan päänsärkyä, migreeniä ja siitä voi olla hyötyä myös vauvojen nukkumiseen.

Ääniä on yli 40, ja voit saada lisää ääniä Valkoisen melun markkinoilta (//whitenoisemarket.com) ilmaiseksi. Luo räätälöityjä ääniä vastaamaan valitsemaasi. Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat edistynyt hälytys, ajastinjärjestelmä ja kyky AirPlay-ääntä Apple TV: lle sekä muille Bluetooth-laitteille.

Hinta: $0.99

ladata

6. Herätyskellon uni kuuluu

"Herätyskellon uni kuulostaa" on sekä loistava herätyskello että unihäiriö. Voit valita useista uni- ja herätysohjelmista, jotta pääset upeisiin unelmiin ja aloitat päiväsi virkistetyllä energialla. Valittavana on kolme aivoaaltotyyppiä, kuten binauraaliset rytmit, isokrooniset sävyt ja mononaaliset biitit.

44 viileän äänen avulla voit luoda sielullisen tunnelman. Siinä on 13 mukautettua hälytystä, jotka herättävät sinut uudella toivolla. Voit asettaa niin monta hälytystä ja ajastinta kuin haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Lepotila

Sleep Machine on sovellus, jossa on realistisia sateen, rannan, kellojen, kellojen jne. Ääniä. Voit sekoittaa ääniä luomaan oman äänesi. Sovellus antaa sinulle äänenvoimakkuuden säätöasetuksen sisäänrakennetuille ja luomillesi kappaleille.

Siinä on hälytys häipyvällä äänellä, joten heräät tunne virkistyneenä. Estämällä ei-toivotut äänet ja häiriötekijät, se varmistaa, että sinulla on tarvittava rauha. Käyttämällä suosikki ambient-sekoitustasi voit vahvistaa meditaatio- ja joogakokemustasi.

Hinta: $2.99

ladata

8. Ääni nukkuja

Tarvitset "Sound Sleeper" -toiminnon auttaaksesi vauvasi nukahtamaan ja nukkumaan paremmin. Toistotila sisältää useita rauhoittavia ääniä, joita vauva haluaisi kuunnella.

Voit myös tallentaa minkä tahansa mielenkiintoisen äänen yllätyksenä suloiselle vauvallesi. Värikoodattujen unikaavioiden avulla voit seurata ja analysoida unimalleja. Yksinkertainen käyttöliittymä ja siistit ominaisuudet tekevät tästä sovelluksesta hyödyllisen hyödykkeen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Brain Wave Dream

“Brain Wave Dream” on erittäin tehokas unen induktori. Binauraalisten unien induktio-ohjelmia on viisi, joista voi olla valtava apu unen parantamiseen. Yhdistämällä rentouttavat ympäröivät äänet binauraalisekvensseihin, se pystyy harmonisoimaan aivoaallot.

Jokaisella ohjelmalla on unen induktiovaihe, joka tuottaa korkeamman taajuuden alfa-, beeta-, teeta-unesekvenssejä. Kun aivoaallot yrittävät sovittaa taajuutta, mieli indusoituu hitaasti ja rauhallisesti.

Hinta: $1.99

ladata

10. Unen äänet ja SPA-musiikki

”Sleep Sounds and SPA Music” sisältää yli 100 rentouttavaa ääntä, joita voit sekoittaa ja sovittaa henkilökohtaisen äänesi luomiseksi. Olipa kyseessä aallonmurto tai sirkusten sirinä, voit valita monista äänistä.

Herätysajastimella heräät luonnon ja ympäröivän musiikin aikaan. Suosikkisivulla voit lisätä joitain mukavia ääniäsi. Lisäksi siinä on kuusi kehtolauluääniä lastesi nukuttamiseksi.

Hinta: $1.99

ladata

Kirjautua ulos

Hyvän nukkumisen avain on rauhallinen ja rento mieli. Varmista siis, että pysyt jäähdytettynä ja nauti elämästäsi täysillä. Käytä näitä laadukkaita rauhoittavia ääniä parhaalla mahdollisella tavalla unen herättämiseksi. Katso myös vinkkejä ja asiantuntijaneuvoja unen parantamiseksi.

Haluat myös tutustua näihin sovellusluetteloihin

  • Parhaat uniseurantaohjelmat
  • Hälytysohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Apple Watch -hälytysohjelmat

Uusimmat viestit