Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

Menneet ovat päivät, jolloin ihmiset olivat iloisia jonkin suuren, suuren, jättimäisen tai valtavan paikasta. Iso talo, iso auto, iso pankkitase - kaikki iso. Tuskin oli pieniä tai "ohuita" ottajia. Siirrä kohtaus menneisyydestä nykypäivään. Aineellinen fantasiamme hemmottelee aina jotain suurta, mutta mies on aina fantasioinut viestintälaitteitaan ohuiksi; hän haluaa ohuen älypuhelimen, tabletin tai kannettavan. Aistien tämän hoikkuuden tunteen älylaitteiden lisävarusteiden valmistajat ovat keksineet ohuet kotelot. iPhone 6s Plus on uusin sensation viestintämaailmassa. Siksi olemme noutaneet joitain parhaita iPhone 6s Plus -koteloja käyttäjille.

1. AnSTOP

AnsTOP harjoittaa erittäin ohutta profiilia. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, tämä tyylikäs kotelo on erittäin kestävä. Tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii tyylikkäästi laitteeseesi; tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin.

Koska se on kevyt, iPhonesi jatkuu ohut ulkonäkö. Useiden värien saatavuuden avulla voit valita laitteellesi tyylikkään puvun.

USP: Ultra ohut

Tutustu Amazoniin

2. HAKU

SEEKFULL on saanut hienon ilmeen, joka asettuu täydellisesti iPhoneen. Hienolla PC-materiaalilla rakennettu tyylikäs kotelo on riittävän vahva suojaamaan laitettasi iskuilta. Se pystyy myös täysin suojaamaan laitettasi tyhjästä.

Tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin portteihin ja painikkeisiin. Lisäksi SEEKFULL-ohuessa kotelossa on useita värivaihtoehtoja, joiden avulla voit valita oikean parin laitteellesi.

USP: Mukavasti istuva profiili

Tutustu Amazoniin

3. JETech

JETechiltä tekee tästä tapauksesta niin vaikuttavan ohut muotoilu. Se on uskomattoman kevyt ja sopii täydellisesti iPhoneen. Valmistettu ensiluokkaisesta PC- ja TPU-materiaalista, se on riittävän vahva vastustamaan iskuja.

Ilmapehmustetut neljä kulmaa auttavat sitä imemään iskut helposti. Tämä ohut kotelo on saatavana viidellä huomiota herättävällä värillä.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Technext020

Kaksikerroksinen suojaus on avain. Normaalisti ohut kotelot nähdään herkkinä ja vähemmän todennäköisesti suojaavat iPhonea. Ei Technext020: n tapauksessa. Tämä kotelo pitää iPhone 6s Plus -laitteen ohut ja kevyt ja silti suojaa sitä kaikista kulmista.

Koska se on valmistettu matasta TPU: sta ja matasta polykarbonaattikovasta, laite on suojattu tahattomilta putoamisilta ja naarmuilta. Pidä tiukasta kovasta PC-kannesta tiukasti kiinni ja koe tasainen kosketus. Seitsemän lumoavan värivaihtoehdon saatavuus on kuin kakku.

USP: Hybridi

Tutustu Amazoniin

5. Caseologia Savoy-sarja

Caseologia esittelee tyylikkään näköisen ohuen kotelon iPhone 6s Plus -puhelimelle. Tässä ohuessa kotelossa on kovaa polykarbonaattimateriaalia ja pehmeää mikrokuitua. Irrotettavan liukusäätimen ansiosta voit asentaa ja irrottaa kannen vaivattomasti.

Kohotettu huuli suojaa näyttöä, kun iPhone asetetaan kuvapuoli alaspäin pinnalle. Suojauksen suhteen voit luottaa Savoy-sarjan kansiin, jotta se kestää pienikokoisia kolhuja. Lisäksi saat myös melko hyvät neljä värivaihtoehtoa.

USP: Pehmeä mikrokuituvuori

Tutustu Amazoniin

6. TORRAS Love -sarja

“TORRAS Love Series” -koteloiden avulla saat tyylikkään tyylikkään tyylikkään puvun phabletillesi. Kansi on melko sileä ja sopii iPhonen ympärille tahrattomasti. Takana on myös aukko, jotta Apple-logo hehkuu.

Nestemäinen silikonimateriaali on sen pehmeän kosketusprofiilin salaisuus. Lisäksi mikrokuituliina tarjoaa sille hieman ylimääräisen tyynyn kestämään pieniä kolhuja. Lisäksi Love-sarjan kuorissa on seitsemän kaunista väriä, jotta voit valita sopivamman parin iPhonelle.

USP: Nestemäinen silikonimateriaali

Tutustu Amazoniin

7. ACMBO

Yksi ominaisuus, joka asettaa tämän ACMBO-kotelon huomion etusijalle, on metallipinnoite. Ohut ulkonäkö ja sileä pinta antavat sille edun moniin kollegoihinsa.

Pääasiassa kovan PC-materiaalin takia kotelon voidaan odottaa kestävän naarmuja. Painikkeista puhuttaessa ne ovat erittäin napsahtavia, joten voit painaa niitä helposti.

Ja sormenjälkien ja pölyn poissaolon laadun ansiosta ACMBO-kotelo osaa pitää kiillon ennallaan.

USP: Metallinen rakenne

Tutustu Amazoniin

8. JETech-hiilikuitu

Ohut kotelo ei välttämättä ole luonteeltaan herkkä. JETech on todistanut tämän, koska tämä hiilikuitukotelo on valmistettu PC- ja TPU-fuusiosta tarjoamaan täydellinen suoja. IPhone on suojattu kaikista kulmista ja sivuilta.

JETech on asettanut TPU: n kotelon sisään suojaamaan puhelinta pudotuksilta. Tietokone peittää ulkopinnan naarmuuntumisen estämiseksi. Voit käyttää kaikkia iPhonen portteja ja painikkeita, vaikka tämä tapaus olisi asennettu laitteeseen.

USP: Hiilikuitumuotoilu

Tutustu Amazoniin

9. TORRAS SLIM FIT -KUORI

Torras esittelee erittäin ohuen kotelon iPhone 6s Plus -puhelimeesi. Tämä voi olla epäilemättä kaikkein hienostunein tapaus tässä luettelossa, koska sillä on yksinkertainen profiili yhdellä värillä.

IPhonen suojaamiseksi Torras on testannut kotelon tarjotakseen kotelolle vahvistetun lujuuden. Kotelo halaa tiukasti iPhoneasi kaikista kulmista ja sivuilta, jotta se ei pääse kulumaan.

USP: Hieno käsityötaito

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Thin Fit

Kuinka voit kääntää silmäsi kotelosta, joka näyttää yhtä kevyeltä kuin Spigenin ”Thin Fit”. Kuten itse ehdottaa, saat muodoltaan sopivan profiilin, joka ei vain suojaa älypuhelinta naarmuilta, vaan myös lisää tyyliosuutta.

Minusta aukot ovat melko paikalla. Siksi et törmää ongelmiin lataamalla älypuhelinta tai napsauttamalla otoksia. Lisäksi painikkeet ovat sileitä ja helposti napsautettavissa. Sisäänrakennettujen magneettien avulla Thin Fit toimii myös magneettisten autotelineiden kanssa, jotta saat paremman handsfree-kokemuksen taajuusmuuttajassa.

USP: Sisäänrakennetut magneetit

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, kaverit!

Paketoida!

Tiedän, että olet juuri valinnut ohut kotelon pariksi älypuhelimesi kanssa. Haluatko sanoa jotain siitä ja laadusta, joka on kiehtonut sinut? Pidän ohuesta profiilista, pehmeän tekstuurista ja kyvystä pitää naarmu poissa näissä tapauksissa. Lisäksi ne näyttävät ihastuttavilta iPhone 6s Plus -laitteessa.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • iPhone 6s Plus -tukikotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -puskurikotelot

Uusimmat viestit