Piilota Instagram-viestit tai tarinat seuraamatta tilejä iPhonessa [Ohjeet]

Instagram on ottanut käyttöön hiljaisen päivityksen, jonka avulla käyttäjät voivat piilottaa Instagram-viestit ja -tarinat tai molemmat ilman seuraamattomia tilejä (ystäväsi ja kollegasi). Aiemmin tämä ominaisuus oli käytettävissä Instagramissa, mutta voit mykistää vain tarinoita eikä viestejä. Lisäksi tarinoiden mykistämiseen ja mykistyksen poistamiseen oli hieman erilainen menetelmä. Viimeisimmässä päivityksessään Instagram on helpottanut käyttäjien mykistää tai mykistää viestit, tarinat tai molemmat.

Älä tee virhettä; nykyinen opetusohjelma ei ole Instagram-tarinoiden piilottaminen jonkun iPhonessa. Sen sijaan piilotat muiden yhteystietojen viestit, jotta voit välttää Instagram-syötteessä jaetun tylsän sisällön. Tämä ominaisuus on hyödyllinen, koska voit estää itsesi kuluttamasta mielenkiintoisia viestejä / tarinoita seuraamatta joillakin tileillä. Näin se auttaa ylläpitämään terveitä suhteita käyttäjiin, joihin olet yhteydessä Instagramissa.

Kuinka mykistää Instagram-viestit, tarinat tai molemmat iPhonessa seuraamatta tilejä

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Instagram iPhonellasi.

Vaihe # 2. Vieritä seuraavaksi alas / ylös löytää viesti / tarina haluat mykistää tai piilottaa.

Vaihe # 3. Napauta nyt kolmea vaakapisteet (…) näkyy postin oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Valikko pyyhkäisee ylöspäin joitain vaihtoehtoja. Nämä vaihtoehdot ovat Kopioi linkki, Ota käyttöön ilmoitukset, Raportti, Mykistä, ja Lopeta seuraaminen.

Monet käyttäjät poistavat käytöstä "Salli jakaminen" Tarinaohjaimet-vaihtoehto Asetuksista. Tämä estää sinua jakamasta heidän tarinoitaan tai viestejään Facebookissa, WhatsAppissa tai Messengerissä. Näpäytä Mykistää.

Vaihe # 5. A ponnahdusikkuna näkyy iPhonessa tai iPadissa kolmella vaihtoehdolla: Ohita viestit, Ohita viestit ja tarina sekä Peruuta. Voit valita minkä tahansa vaihtoehdon. Vaikka valitsisitkin Ohita viestit tai Ohita viestit ja tarina, ystäväsi Instagramissa eivät voi tietää tästä toiminnastasi.

Vaihtoehtoisesti voit mennä tietyn profiilin ja napauta kolmea vaakasuorat pisteet oikeassa yläkulmassa.

Tämä tuo esiin monia vaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuuden mykistää viestit ja tarinat. Kun napautat Mute, sinua pyydetään Ohita viestit, Ohita tarina ja Ohita viestit ja tarina molemmat.

Voit käyttää vielä toista vaihtoehtoa napauta profiilikuvaketta pitkään Instagram-lokerosta ja mykistä viestit ja tarina tilin.

TÄRKEÄ: Jopa viestien tai tarinoiden mykistämisen jälkeen voit tarkastella mykistettyjen tai piilotettujen profiilisivujen profiileja. Lisäksi, jos mykistetyt käyttäjät merkitsevät sinut viesteihinsä tai kirjoittavat kommentteja viesteihisi, saat push-ilmoituksia.

Instagram-viestien, tarinoiden tai molempien mykistyksen poistaminen iPhonessa

Tulevaisuudessa voit poistaa mykistettyjen Instagram-tilien mykistyksen. Sinun on kuitenkin muistettava, kuka olet mykistetty, kun sinun on haettava kyseisiä tilejä napauttamalla hakukuvaketta (suurennuslasi) alavalikosta. Jos olet usein nähnyt mykistetyn tilin viestejä tai tarinoita, se näkyy Viimeaikaiset- tai Ehdotetut-välilehdissä, kun napautat hakukuvaketta.

Vaihe 1. Avata Instagram ja napauta Haku-kuvake alivalikosta.

Vaihe # 2. Etsi nyt haluamasi tili mykistys ja napauta profiilikuvake.

Vaihe # 3. Kun tili tulee näkyviin, napauta kolmea vaakapistettä (…) oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta alhaalta näkyvistä vaihtoehdoista Poista mykistys. Tämä näyttää sinulle kolme vaihtoehtoa: Poista viestien, tarinan mykistys ja viestien ja tarinan mykistys. YVoit napauttaa mitä tahansa vaihtoehdoista.

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Ei ole välttämätöntä katsella seuraamiesi tilien viestejä tai tarinoita Instagramissa. Viestien mykistäminen tai piilottaminen on hyödyllinen ominaisuus, jonka Instagram on päivittänyt.

Saatat pitää myös lukemisesta:

  • Instagram-toiminnan tilan poistaminen käytöstä iPhonessa
  • Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa
  • Lataa Instagram-kuvat ja -videot iPhone-kamerarullalle
  • Kuinka ladata ja tarkastella Instagram-tietojasi iPhonesta

Haluatko mykistää kavereidesi Instagram-tarinat tai viestit? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit