TuneMobie Apple Music Converter Macille ja Windows PC: lle

Olen aina nauttinut Apple Musicin käytöstä. Pidän Applen suositusta musiikin suoratoistopalvelusta alkuperäisestä sisällöstä. Lisäksi sillä on kyky tuntea pulssi ja suositella kappaleita, jotka muodostavat välittömän yhteyden sydämenlyöntiin.

Voit kuunnella Apple Music -kappaleita vain laitteella, jolla on voimassa oleva tilaus. Voit esimerkiksi käyttää sitä vain MacOS-, iOS-, watchOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmissä. Entä jos haluat kuunnella Apple Music -kappaleita iPod nanossa, iPod Shufflessa, missä tahansa MP3-soittimessa, PSP: ssä tai Sony Walkmanissa? Sieltä tulee TuneMobie - epäilemättä paras Apple Music -muunnin.

Apple-musiikkikappaleet ovat suojattuja ja saatavana M4P-muodossa. Siksi et voi nauttia niistä tuetuilla laitteilla. Tämän lisäksi et voi käyttää näitä kappaleita taustamusiikkina videoeditointiohjelmistoissa tai DVD-kirjoitusohjelmistoissa, kuten Filmora. Mutta tämän erittäin tehokkaan musiikki- tai äänikirjamuuntimen avulla voit muuntaa Apple Music -kappaleet vaivattomasti MP3-muotoon esteen voittamiseksi.

Muunna musiikki tai äänikirjat ilman laadun heikkenemistä

Kun aloin käyttää TuneMobie Apple Music Converter for Macia, ensimmäinen asia, joka kiinnitti silmäni, on sen monipuolisuus. Ohjelmisto on erinomainen muuntaa Apple Music, äänikirjat MP3- ja M4A-tiedostoiksi. Vielä merkittävämmin se peittää musiikin ilman laadun heikkenemistä.

Tämä musiikkimuunnin pitää tunnistetiedostot, kuten kappaleen otsikko, artistin, albumin, säveltäjän, raidan numeron, levyn numeron, tyylilajin jne. Lähtötiedostoissa ennallaan. Käyttäjänä arvostan tätä toimintoa, koska se pitää musiikkisi sielun elossa myös muuntamisen jälkeen. Kun muutin joitain suosikkikappaleitani Apple Musicista MP3-muotoon, tarkistin ensimmäisenä äänen laadun. Enkä voinut arvostaa sen toimivuutta.

Tukee useita tulostusmuotoja

Useiden ulostulomuotojen, kuten MP3, M4A, M4R, FLAC, AC3, AIFF, AU, MKA, tuki tukee sen monipuolisuutta. Macissa on hyvin vähän musiikkimuuntimia, jotka ovat niin esillä. Laaja yhteensopivuus tarjoaa tarvittavan joustavuuden kappaleiden käyttämiseen ilman esteitä.

Voit muuntaa ostamasi iTunes-musiikin, äänitiedostot ja M4P-kappaleet helposti TuneMobien avulla. Lisäksi voit muuntaa iTunes M4B -äänikirjan, kuultavan AA / AAX-äänikirjan. Musiikin muuntimen avulla voit poimia ääntä myös iTunes-elokuvista, TV-ohjelmista, MV- ja kotivideoista.

Nimeä ja järjestä lähtölaulut automaattisesti

Toinen tämän ohjelmiston merkittävä piirre on, että sen avulla voit nimetä ja järjestää lähtökappaleita optimaalisesti helposti. Voit nimetä muunnetut Apple Music -kappaleet nimen, esittäjän, albumin nimen, raidan numeron ja levyn numeron mukaan. Se antaa sinulle mahdollisuuden sallia tavuviivan, välilyönnin ja alleviivatun nimetä lähtökappaleet halutulla tavalla. Viivan avulla voit järjestää lähtökappaleet kansioittain.

Muunna nopeammin 16-kertaisella nopeudella

Minulle tämän Apple Music Converter for PC: n suurin kohokohta on nopeus, jolla sen avulla voit muuntaa kappaleita. Kyky suorittaa tehtävä 16x nopeammalla nopeudella tekee siitä ihanteellisen erämuuntamiseen.

Aluksi olin hieman skeptinen sen kyvyssä muuntaa kappaleita 16x nopeammin. Laitoin sen grillille ja huomasin, että se täyttää vaatimuksensa melko hyvällä tuloksella.

Tarpeesi perusteella voit asettaa äänikoodekin, bittinopeuden, näytetaajuuden ja kanavan. Voit ladata koko iTunes-kirjaston ja integroida sen ohjelmistoliittymään. Vielä parempi, sen avulla voit muuntaa Apple Music -kappaleet suoraan verkosta tarvitsematta ladata niitä tietokoneellesi.

Nämä ominaisuudet tekevät siitä erittäin käyttäjäystävällisen. Vielä tärkeämpää on, että pystyt saamaan työsi aikaan viettämättä liikaa aikaa.

Kuinka muuntaa Apple-musiikki ja äänikirjat TuneMobien avulla

Vaihe 1. Tuoda markkinoille TuneMobie Apple Music Converter Mac- tai Windows-tietokoneellasi.

Kun TuneMobie Apple Music Converter for Mac käynnistetään, myös iTunes avataan automaattisesti. Operaation ja muunnoksen aikana iTunesin on oltava käynnissä. Jos iTunes on käynnissä ennen ohjelman käynnistämistä, se on suljettava.

merkintä: Jos sinulla on paljon musiikkikappaleita iTunes-kirjastossasi, ohjelmiston suorittaminen voi kestää muutaman minuutin. Jos se on juuttunut lataamiseen, napsauta Päivitä-painiketta.

Nyt sinun pitäisi nähdä iTunes-soittolistasi, mukaan lukien musiikki, videot, kotivideot, elokuvat, TV-ohjelmat, podcastit, iTunes U, Apple Music -soittolista ja äänikirja vasemmassa paneelissa.

Siinä on kolme paneelia; vasen, oikea ja alempi paneeli. Sen oikeassa yläkulmassa on kolme painiketta, joiden avulla voit piilottaa tai näyttää paneeleja.

Vaihe # 2. Nyt sinun täytyy valitse musiikkikappaleet.

Valitse vain soittolista vasemmasta paneelista; kaikki soittolistan raidat näkyvät oikeassa paneelissa. Sinun pitäisi nähdä nimi, kesto, esittäjä, tila, albumin nimi, muodon tyyppi paneelissa. Kun tarkistat kappaleen, albumin kuvitus ja musiikkilaji näytetään.

Valitse kappale valitsemalla valintaruutu. Jos haluat valita kaikki soittolistan kappaleet, sinun on valittava tietopalkin valintaruutu.

merkintä: Etsi hakutyökalulla mikä tahansa muunnettava kappale.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on valittava tulostusmuoto. Tarkista alaruudun kaksi välilehteä: "Tulostusasetukset" ja "Metatiedot".

merkintä: Vain siinä tapauksessa, että Metatiedot-välilehti ei ole käytettävissä, napsauta Asetukset-painiketta ja ota se käyttöön valitsemalla Metatietotunnisteet.

"Output Settings" -välilehdessä sinulla on mahdollisuus valitse tulostusmuoto ja muokkaa parametreja tarpeen mukaan. Apple Music Converter for Mac tukee useita äänimuotoja.

Voit esimerkiksi valita M4R-muodon, jos haluat käyttää suosikkimusiikkiasi iPhonen soittoäänenä. Lisäksi on myös mahdollisuus muuttaa koodekkia, bittinopeutta, näytteenottotaajuutta ja kanavaa.

Lähtötiedoston nimi on oletusarvoisesti nimi.mp3. Voit kuitenkin nimetä sen uudelleen haluamallasi tavalla. Metatiedot-välilehdessä voit muuttaa tiedostotietoja, kuten nimeä, artistia, albumitaiteilijaa, albumia, tyylilajia ja taidetta.

Kun olet valmis, napsauta Muunna-painiketta aloittaaksesi muuntamisen.

merkintä:

  • Voit napsauttaa työkalupalkin Asetukset-painiketta saadaksesi melko hyödyllisiä vaihtoehtoja, joista voi olla valtava apu etenkin muunnettaessa useita Apple Musicia kerralla
  • Sen avulla voit säätää muunnosnopeutta 1X - 16X
  • Suosittelen, että saavutat nopeamman nopeuden erämuuntamisen aikana. Hidasta nopeutta vain siinä tapauksessa, että löydät laatuongelmia

Kun Apple Music on muunnettu onnistuneesti, napsauta Windowsissa "Avaa tulostetiedosto" kun taas Macissa "Tutki lähtötiedostoa" -painiketta päästäksesi lähdekappaleisiin.

Sitten sinulla on mahdollisuus synkronoida MP3 / M4A-kappaleiden ulostulo iOS-laitteellesi. Voit myös kopioida ulostulomusiikkitiedostot mihin tahansa MP3-soittimeen.

Hinta ja saatavuus

Apple Music Converter for Mac- ja Windows PC-tietokoneet ovat tällä hetkellä saatavilla valtavasti jopa 60%: n alennuksella - joulutarjouksena.

Voit saada sen nyt vain 24,95 dollarin (alkuperäinen hinta 49,95 dollaria) käyttöikälisenssi yhdelle tietokoneelle. Sen käyttöikälisenssi viidelle tietokoneelle on 49,95 dollaria (alkuperäinen hinta 99,95 dollaria). Koska tarjous on saatavilla rajoitetun ajan, sinun on kiirehdittävä tarttumaan siihen.

Muunnettua MP3-tiedostoa voi nauttia Mac 10.6: lla tai uudemmalla, Windows 95: llä tai uudemmalla. Ohjelma voi kuitenkin toimia vain PC: llä tai Macilla, johon on asennettu iTunes 12.2.2 tai uudempi. Ja tämä rajoittaa Apple Music Converterin toimimaan Mac 10.9.5 tai uudemmassa ja Windows 7 tai uudemmassa.

Lataa Windows | Lataa Macille

Tuomio:

Jos olet Apple Music -käyttäjä ja haluat käyttää sen kappaleita tuetuilla laitteilla tai haluat asettaa ne taustamusiikiksi suosikkivideoihisi tai soittoääneksi, sinun tulisi antaa TuneMobie Apple Music Converterille vakava ilme.

Intuitiivinen käyttöliittymä ja joukko vaihtoehtoja tekevät siitä melko helppokäyttöisen. Tarpeidesi perusteella voit mukauttaa asetukset täysin halutun tuloksen saamiseksi.

Se erottaa sen kilpailijoistaan ​​on kyky muuntaa kappaleita tarvittavalla tehokkuudella vahingoittamatta laatua. Joten, jatkat nauttimista suosikkikappaleidesi kuuntelusta, vaikka ne olisi muutettu muiksi muodoiksi. Ja tämä tekee siitä todellisen sopimuksen musiikin ystäville.

Voit kokeilla sen ilmaista versiota ennen lisensoidun version hankkimista vain varmistaaksesi, että se sopii oikein vaatimuksiisi.

Mikä on otteesi siihen? Jaa palautteesi siitä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit