Kuinka katsoa Instagram-tarinoita nimettömästi [2021]

Jos katsot jonkun Instagram-tarinoita, nimesi näkyy niitä katsoneiden ihmisten luettelossa. Mutta joskus saatat haluta katsoa tarinoita nimettömästi mistä tahansa syystä. Onneksi on olemassa joitain salaisia ​​hakkereita, joita voit kokeilla sen mukaan, onko henkilön profiili yksityinen vai julkinen. Näin voit tarkastella Instagram-tarinoita heidän tietämättä iPhonessa.

  • Kuinka katsella yksityisiä Instagram-tarinoita tietämättä niitä
  • Kuinka katsella julkisia Instagram-tarinoita nimettömästi

Merkintä: Tämä menetelmä toimii vain, jos seuraat henkilöä.

Kuinka katsella yksityisiä Instagram-tarinoitaIlman heitä tietämättä

Vaihe 1. Avaa Instagram-sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Päälle, niin nähdä kaikki tarinat. (Katso alla oleva kuva ja lue tämä vaihe loppuun asti ennen käyttöönottoa).

Kuvassa on kaksi tarinaa: yksi on peräisin henkilöltä, jonka tarinan haluat nähdä ilmoittamatta siitä heille. Toinen tarina on joltakin muulta henkilöltä, jonka tarina sattuu olemaan seuraava järjestyksessä.

Niin napauta toisen henkilön tarinaa. Nyt heti kosketa näytön vasenta reunaa. Näet, että ylhäällä oleva aikajana lakkaa liikkumasta.

Vaihe # 3. Nyt, vapauttamatta kosketustasi näytöltä, aloita hitaasti liikuttamalla sormea ​​kohti oikeaa puolta. Alat nyt nähdä kyseisen henkilön tarinan.

Älä vapauta kosketustasi. Kun olet nähnyt melkein koko heidän tarinansa, pyyhkäise sormella vasemmalle ja jätä kosketus, kun olet toisen henkilön tarinassa.

Mitä teimme edellä, on periaatteessa kurkistaa tarinaa. Et näe tarinan koko sataprosenttista aluetta, mutta saat melko merkityksellisen ilmeen.

Kun lopetat tarinat kokonaan, huomaat, että rengas on edelleen värikäs kyseisen henkilön profiilikuvan ympärillä, mikä vahvistaa edelleen, että et ole vielä nähnyt hänen tarinaansa virallisesti.

Kuinka katsella julkisia Instagram-tarinoitaNimettömästi

Jos haluat tarkastella sellaisen henkilön tarinaa, jonka Instagram-tili on julkinen, noudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Katso ja ota huomioon tilin käyttäjänimi. (Kosketa henkilön tarinan pikkukuvaa ja pidä sitä painettuna. Ponnahdusikkuna ruudun alaosasta tulee näkyviin. Täällä näet koko käyttäjänimen. Voit myös napauttaa Näytä profiili nähdäksesi koko käyttäjänimen).

Vaihe # 2. Siirry selaimessasi Insta-stories.ru (puhelimella tai tietokoneella), kirjoita tilin käyttäjätunnus ja napauta sitten hakua.

Vaihe # 3. Vieritä alas (ohi kohokohdat jne.). Näet tilin Instagram-tarinan. Tarinan alla on myös Tallenna-painike sen lataamiseksi. Jos tarinassa on video, näet myös Toista / Tauko-painikkeen. Jos tarinoita on useita, näet ne kaikki luettelossa.

Tämä menetelmä on kätevä, jos haluat nähdä tarinan tilistä, joka on estänyt sinut (kunhan tili on julkinen).

Käärimistä…

Joten näin voit nähdä tarinoita yksityisistä ja julkisista Instagram-tileistä ilman, että henkilö tietää. Nämä olivat yksinkertaisia ​​menetelmiä. Mutta jos haluat ottaa asiat mielettömämmällä tasolla, toinen tapa on tehdäFinsta, Joka tarkoittaa Fake Instagram -tiliä.

Toinen yhtä hullu tapa on nähdä tarina tavalliseen tapaan ja sitten heti estää henkilö. Älä vapauta henkilön lukitusta seuraavien 24 tunnin aikana (aika, jonka tarina pysyy näkyvissä). Lisäksi, jos sattumalta näkemäsi tarina tallennetaan kohokohtana, se voi pysyä verkossa yhden vuoden. Joten jos poistat kyseisen tilin eston seuraavalle vuodelle, he tietävät, että näit heidän tarinansa! Sanoin alussa, että tämä on hullu menetelmä!

Voit myös kokeilla sovelluksia, kuten Story Saver for Android. IOS: ssä tällaiset sovellukset poistetaan yleensä heti, kun ne saavuttavat jonkin verran suosiota.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Lataa Instagram-kuvat ja -videot iPhone-kamerarullalle
  • Instagram-ilmoitukset eivät toimi iPhonessa?
  • Peruuta Instagram-viesti iPhonessa ja Androidissa
  • Live-valokuvien lähettäminen Instagramiin ja Facebookiin iPhonesta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found