Parhaat FIFA World Cup 2018 iPhone- ja iPad-sovellukset

Kun FIFA-kuume lämpenee, haluamme aina pysyä ajan tasalla viimeisimmän toiminnan kanssa. Kaikesta upeasta maalista, jännittävästä potkusta kaikkein kiihkeimpiin hetkiin, haluamme saada kiinni kaikki ottelun tuikeat näkökohdat.

Koska olen itse valtava jalkapallofani, olen koonnut joitain parhaita FIFA: n maailmancup-sovelluksia iPhonelle seuraamaan uusimpia tuloksia helposti. Täydellisen räätälöinnin avulla nämä sovellukset varmistavat, että voit pitää välilehden kuumimmasta toiminnasta heti sormenpäilläsi.

Joten, haluatko saada isot kohokohdat tai saada reaaliaikaiset tulokset, suosikkini iOS-jalkapallosovellukset voivat pitää sinut kaikessa mukana!

# 1. ESPN

ESPN on todella voimanpesä ja on jalkapallofaneille. Tämän sovelluksen avulla saat helposti kiinni kaikista uusimmista pelipäivityksistä. Saat nopeasti kiinni kaikki suosikkijoukkueidesi tarinat ja videot.

IMessage-laajennuksen ansiosta voit jakaa live-tuloksia ystävien kanssa. Vielä parempi, voit nauttia videoiden kohokohdista sulkematta iOS-laitteen Viestit-sovellusta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. tulos

theScore on yksi suosikkisovelluksistani, jolla saan kaikki viimeisimmät uutiset, kohokohdat ja live-tulokset jalkapallo-otteluista. Se on erittäin nopeatempoinen toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen. Voit mukauttaa sen kokonaan kiinnostuksesi mukaan.

Luo mukautettu uutissyöte, jolla pääset helposti kaikkeen haluamaasi. Lisäksi sovellus kattaa myös useita muita pelejä, kuten golf, tennis, autokilpailut.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. BBC Sport

BBC Sports tuo sinulle kaikki urheilumaailman uutiset ja viimeisimmät tapahtumat. Tämän sovelluksen avulla voit katsella suuria pelejä livenä ja jopa saada kiinni kysynnän kohokohdista. Luo henkilökohtainen sivu, niin pääset helposti kaikkiin suosikkipeliesi tarinoihin, päivityksiin ja uutisiin.

Voit asettaa ilmoitukset menettämättä koskaan tärkeitä uutisia. Lisäksi voit katsella BBC Radio 5 -urheilulajeja sovellusta selatessasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Yahoo Sports

Yahoo Sports on juuri se, mitä haluaisit pitää pysyä ajan tasalla kaikesta, mikä ravistaa urheilumaailmaa. Asetat suosikkijoukkueesi käyttämään välittömästi henkilökohtaisen uutissyötteen kaikkia kohokohtia, aikatauluja ja päivityksiä.

Tunnettujen kirjailijoiden, kuten Adrian Wojnarowskin, Dan Wetzelin ja Pat Forden, yksinomaiset artikkelit tarjoavat syvällisen kuvan peleistä. Yksinkertaisten ominaisuuksien ja tyylikkään käyttöliittymän ansiosta tämä urheilusovellus tuntuu hyvin tutulta alusta alkaen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Jalkapallo

Onefootball pitää sinut ajan tasalla kaikista uusimmista FIFA World Cup -tapahtumista. Sovellus tarjoaa kaiken, mitä haluat pysyä pelin kärjessä, kuten live-tulokset, uutiset, kohokohdat, tilastot jne. Joukkueiden, pelaajien henkilökohtaisen sisällön avulla pysyt helposti ajan tasalla suosikeistasi.

Asiantuntija-analyysi antaisi sinulle oikean kuvan pelistä ja siitä, kuka oli oikeassa kärjessä. Lisäksi voit ennustaa otteluiden tuloksen ja jopa äänestää turnauksen parhaan pelaajan puolesta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Univision karkotetut

Univision Deportes ei ehkä ole yhtä suosittu kuin BBC tai Yahoo Sports, mutta se on enemmän kuin vain tarpeeksi hyvä, jotta voit pysyä täydellisessä tahdissa pelin kanssa.

Sovellus tarjoaa suoratoiston jalkapallo-otteluista. Koska se tarjoaa myös kohokohtia jokaisesta ottelusta, voit katsella suosikkiotteluasi omassa tahdissasi. Voit tarkistaa tilastot nopeasti ja lukea mielenkiintoisia artikkeleita. Hyvin ajoitetut hälytykset eivät koskaan anna sinun kaipaamaan mitään.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. FotMob Live Jalkapallo tulokset

"FotMob" on se, jonka sinun pitäisi valita saadaksesi henkilökohtaiset uutiset ja uusimmat ilmoitukset suosikkijoukkueistasi. Siksi voit pysyä silmukassa kaikkien viimeisimpien tapahtumien kanssa.

Tarkista aikataulut, jotta et koskaan menetä mitään houkuttelevaa ottelua. Hyödynnä äänikommentteja pysyäksesi ajan tasalla. Lisäksi siinä on Suosikit-välilehti, jonka avulla voit seurata ihailemiasi pelaajia ja joukkueita.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. FOX Sports: Katso live

Älä rajoita urheiluhaluasi vain FIFA: han. Lataa Fox Sports ja pysy ajan tasalla kaikista urheilupeleistä, joista saatat pitää. Parasta on, että se tarjoaa myös suoratoiston, ei vain tuloksia staattisella näytöllä.

Yksi parhaista ominaisuuksista on mahdollisuus muokata FOX-urheilusovelluksen kotisyötettä. Näin voit nopeasti tarkastella pelin tuloksia ja palata tekemäsi toimintaan. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sovellus on täysin ilmainen käyttää.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. LiveScore

"LiveScore" on mielestäni ajoitettu "kaikki asiat-jalkapallo!" Sovelluksella on kaikki tarvittavat ainesosat, jotta voit seurata uusimpia tuloksia ja tarkistaa tulevia otteluita, jotta sinä pysyt synkronoinnissa jalkapallon kanssa.

Live-otteluiden kommentit eivät koskaan anna sinun menettää merkittäviä päivityksiä. Voit myös katsella videoita nopeasti läpi suurimmat kohokohdat.

Vaatimusten perusteella mukautat myös ilmoitukset pitämään itsesi helposti postitettuna. Lisäksi yksityiskohtainen otteluanalyysi antaa sinulle paremman käsityksen tapahtumista tai kohtauksen puhkeamiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. FIFA - Jalkapallo-uutiset ja -tulokset

FIFA: n virallinen sovellus antaa sinulle kaiken kattavuuden FIFA-maailmancupista. Voit saada uusimmat päivitykset; Seuraa suosikkejasi ja katso pelejä suorana. Voit lukea syvällisiä uutisia, haastatteluja ja analyyttisiä artikkeleita.

Tarkastele valokuvia ja katso videoita pelien jokaisesta hetkestä. Sovelluksen avulla voit seurata FIFA: n maailmanluokkaa. Tämän sovelluksen avulla voit jopa äänestää ottelun miestä kaikissa peleissä. Tarkemmin sanottuna sovelluksessa on kaikki mitä haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos

Tiedän, että olet valinnut yhden näistä sovelluksista pysyäksesi ajan tasalla ja saamaan kaikki tärkeimmät uutiset ja kohokohdat jokaisesta ottelusta? Mikä on sen nimi ja miksi olet valinnut sen? Kerro siitä meille kommentissa.

Voit halutessasi katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat NFL-sovellukset iPhonelle
  • Krikettisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Apple Watch -sovellukset

Uusimmat viestit