Kansioiden avaaminen uudessa Windowsissa välilehtien sijaan Mac OS X Finderissa

Kun napsautat kansiota hiiren kakkospainikkeella Macissa, oletusasetus on "Avaa uudena välilehdenä". Jos haluat mieluummin avata kansiot uudessa ikkunassa, sinun on tehtävä jotain muuta.

On kaksi tapaa selvittää tämä tilanne. Voit joko käyttää näppäimiä ja hiiren napsautuksia avataksesi uudet ikkunat jokaiselle kansiolle, tai voit yksinkertaisesti muuttaa asetuksiasi, jotta vaihtoehto toimii oletuksena.

Kansioiden avaaminen uudessa Windowsissa välilehtien sijaan Mac OS X Finderissa

Tässä artikkelissa olemme esittäneet kaksi eri vaihtoehtoa kansioiden avaamiseksi uusina ikkunoina. Voit valita sinulle sopivan:

Tapa 1: Käyttämällä Optio-näppäintä ja hiiren kakkospainikkeella

Vaihe 1. Avaa ikkuna, johon tarvittava kansio on tallennettu.

Vaihe # 2. Paina nyt vaihtoehto-näppäintä ja napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota.

Vaihe # 3. Pieni näyttö tulee esiin. Huomaa, kuinka "Avaa uudessa välilehdessä" -vaihtoehto muuttuu "Avaa uudessa ikkunassa" -asetukseksi.

Vaihe # 4. Napsauta sitä ja sinulla on uusi ikkuna kansiollesi.

Tapa 2: Uuden Windowsin tekeminen oletusvaihtoehdoksi

Vaihe 1. Napsauta Finder-vaihtoehtoa Mac-työpöydällä.

Vaihe # 2. Valitse Asetukset.

Vaihe # 3. Poista valinta kohdasta Avaa kansiot välilehdissä uusien ikkunoiden sijaan.

Vaihe # 4. Kun olet poistanut vaihtoehdon käytöstä, seuraavalla kerralla, kun haluat avata kansion, paina vain Komento-näppäintä ja kaksoisnapsauta kansiota tavalliseen tapaan.

Vaihe # 5. Kansio avautuu uuteen ikkunaan. Voit aina toistaa yllä mainitun prosessin ja valita valintaruudun, jos haluat, että välilehdet kasvavat ikkunoiden sijaan.

Haluatko saada kiinni enemmän tällaisia ​​artikkeleita? Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit