Kuinka estää ihmisiä lähettämästä sinulle sähköpostia iPhonessa

Jos olet saanut paljon roskapostiviestejä, niin olisi ollut useita kertoja, jolloin tärkeät sähköpostisi ovat saattaneet eksyä kaikkeen roskaan ja roskapostiin. Se tapahtuu minulle koko ajan, joten tiedän kuinka ärsyttävää se on. Mutta tiesitkö, että voisit myös estää ihmisiä lähettämästä sinulle sähköpostia? Kyllä, pidät ehdottomasti nuo roskapostit loitolla. Seuraa seuraamalla, miten voit estää ei-toivotut sähköpostit iOS 13: n ja iPadOS-käyttölaitteen Mail-sovelluksessa. Jos et ole Apple Mail -henkilö, sinun ei tarvitse huolehtia, koska voit helposti estää ihmisiä myös Gmailista.

Useimmille ihmisille sähköpostit ovat nykyään tulleet osaksi heidän elämäänsä, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta tai ammatillisesta. Ensisijainen väline, jolla vaihdamme tietoja ja muita yksityiskohtia, ovat sähköposteja, ja kun ne ovat täynnä roskapostia, tunnemme kuin elämämme olisi sekaisin. Koska sähköpostit ovat niin valtava osa elämäämme, on parempi pitää roskapostittajat käden ulottuvilla. Tämän oppaan avulla voit helposti estää ihmisiä lähettämästä sinulle sähköpostia iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa, jotta sinulla olisi ei-roskapostia.

Kuinka estää ei-toivotut sähköpostit iPhonen ja iPadin Mail App -sovelluksessa iOS 13: ssa

Vaihe 1. Käynnistä Mail-sovellus iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Valitse Sähköposti Lähettäjä, jonka haluat Lohko.

Vaihe # 3. Napauta sähköpostin otsikossa Lähettäjän sähköpostiosoitetta Lähettäjän yhteystiedot.

Vaihe # 4. Napauta Estä tämä yhteyshenkilö ja vahvista toiminto napauttamalla Vahvista esto vaihtoehto ponnahdusikkunassa.

(merkintä: Voit toistaa saman menettelyn myös henkilön eston poistamiseksi.)

Vaihe # 5. Napauta lopuksi Tehty.

Ja onnittelut, olet juuri oppinut pitämään ei-toivotut sähköpostit Bayssä.

Kirjautua ulos…

Ja se on kaveri kavereita ... Toivottavasti sinun ei tarvitse viettää tuntikausia postilaatikon puhdistamiseen ja roskapostittajien ja muiden ei-toivottujen ihmisten lähettämiseen roskakoriin tämän oppaan läpi käymisen jälkeen. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos tarvitset apua uuteen iPhone 11 -sarjaasi tai iOS 13: een.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Lapsilukon käyttö Apple Arcadessa iPhonessa ja iPadissa
  • Salli epäluotettavat pikakuvakkeet iOS 13: ssa ja iPadOS: ssa
  • Videon rajaaminen ja leikkaaminen iOS 13: ssa iPhonessa ja iPadissa
  • Find My App -sovelluksen käyttö iPhonessa ja iPadissa: Täydellinen opas

Uusimmat viestit