Harjoitusten tarkasteleminen iPhonen Activity-sovelluksessa

Harjoitukset ovat kallisarvoinen aika, jonka avulla voit tehdä elämästäsi kauniimman ja terveellisemmän. Tämän vuoksi sinun on pakko tarkistaa harjoituksesi Activity-sovelluksessa. Kuntohulluilla on myös pakollista pitää silmällä kuinka paljon aikaa he työskentelivät, kuinka monta kaloria he polttivat, syke, juoksesi / käveli etäisyys ja muut tärkeät tiedot harjoituksestasi.

Onneksi iOS 9.3 on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden Workouts. Ja tämä kertoo sinulle enemmän kunto-ohjelmastasi. Apple Watchin avulla voit helposti seurata iPhonen kanssa synkronoitujen Apple Watchin keräämiä tietoja. Lue nämä tiedot alla ja seuraa fyysistä aktiivisuuttasi Activity-sovelluksessa.

Harjoitusten tarkasteleminen iPhonen Activity App -sovelluksessa

Ennen kuin jatkat, varmista, että Apple Watch on synkronoitu iPhonen kanssa.

Käynnistä Aktiviteetti-sovellus iPhonessa → Napauta nyt iPhonen näytön alareunassa näkyvää harjoituskuvaketta → Jos iPhone on ei ole yhdistetty Apple Watchin kanssa löydät alla olevan näytön:

Kun olet synkronoinut Apple Watchin iPhonen kanssa, käynnistä Workout-sovellus Apple Watchissa.

Nyt näet kaikki harjoitukset iPhonen Activity-sovelluksen Workouts-toiminnossa.

Huomaa, että Harjoittelutoiminnossa kaikki harjoittelusi näytetään kuukausittain. Jos haluat nähdä yksittäisiä harjoituksia, sinun on napautettava päivää. Se näyttää useita harjoituksia, harjoitteluihin käyttämäsi ajan ja harjoittelun aikana kuluttamasi kalorit.

Napauta yksittäisiä harjoituksia nähdäksesi kunkin harjoituksen tiedot.

Lopuksi voit jakaa harjoitustiedot ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Napauta sitä Jaa-kuvaketta, joka näkyy puhelimesi näytön oikeassa yläkulmassa. Haasta ystäväsi tekemään enemmän harjoittelua kuin sinä.

Kun jaat harjoitustiedot, älä unohda jakaa näitä upeita tietoja sosiaalisessa mediassa.

LUE LISÄÄ:

  • Activity App ei toimi Apple Watchilla ja iPhonella

Uusimmat viestit