Kuinka käyttää Facebook-profiilikuvia iPhone-yhteystietoihin

IPhonen yhteyssovelluksessa voi olla tuhansia yhteystietoja. Mutta kuinka monta kontaktia muistat nimellä? On selvää, ettet muista kaikkia yhteystietoja nimellä. Siksi on tärkeää, että tietyn henkilön kuva on liitetty laitekontaktiin. Ja vielä kerran, jotta voit lisätä kuvan kontaktiin, sinun on suoritettava pitkät vaiheet jokaiselle kontaktille manuaalisesti. Se on hankala teko.

Apple on äskettäin lisännyt uuden ominaisuuden iPhoneen / iPadiin iOS 7 tai uudempi. Nyt voit käyttää Facebook-profiilikuvia puhelimesi yhteystiedoissa tai voit lisätä myös muita tietoja. Voit muodostaa yhteyden ystäviisi; tietää hänen sähköpostiosoitteensa, kotiosoitteensa ja paljon muuta. Vain muutaman sekunnin työ voi tehdä kaiken puolestasi.

Kuinka käyttää Facebook-profiilikuvia iPhone-yhteystietoina:

Vaihe 1. Ensinnäkin lataa Facebook sovelluksen laitteellesi, jos et ole ladannut tähän mennessä.

Vaihe # 2. Tuoda markkinoille Asetukset.

Vaihe # 3. Selaa alaspäin ja napauta Facebook.

Vaihe # 4.Kirjaudu sisään käyttämällä Facebookiasi Tunnus ja salasana.

Vaihe # 5. Oletuksena se lähettää sinulle ilmoituspyynnön kirjautumisen yhteydessä. Näpäytä Salli näiden sovellusten käyttää tiliäsi.

Vaihe # 6. Valitse Yhteystiedot vaihtoehto ja käännä valitsinta päällä.

Vaihe # 7. Tällöin kaikki Facebook-yhteystietosi synkronoidaan iPhone-yhteystietoihisi.

Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry vain osoitteeseen asetukset >Facebook > Ota Yhteystiedot käyttöön kohdassa Salli näiden sovellusten käyttää tiliäsi. Kun olet valmis, kaikki Facebook-yhteystietosi synkronoidaan puhelimesi yhteystietojen kanssa (jonkin aikaa kestää muutaman minuutin.)

Siirry nyt iPhone Contact -sovellukseen, josta löydät kaikki Facebook-yhteystietosi synkronoituna yhteystietosovellukseesi. Jos olet jo tallentanut yhteystiedon, Facebook-tiedot päivittävät yhteystiedot.

Voit muuttaa asetusta tarvittaessa lähitulevaisuudessa. Mene vain varastoon asetukset >Facebook > Poista Yhteystiedot käytöstä Salli näiden sovellusten käyttää tiliäsi.

Uusimmat viestit