IMessagen määrittäminen oikein useille laitteille

IMessagen asettaminen ja aktivointi iPhonessa ja iPadissa on helppo tehtävä. Todellinen haaste on asettaa iMessage useille laitteille. Todennäköisesti joudut kohtaamaan jonkinlaista kaaosta ja fiaskoa jossain vaiheessa. Näen tämän tapahtuvan melko usein.

On tiettyjä pieniä asioita, joista on huolehdittava, kun määrität iMessagen iPhonessa, iPadissa, Macissa ja iPod Touchissa. Minkä tahansa vaiheen rikkominen tai puuttuminen minkä tahansa laitteen asennuksen aikana johtaa toimimattomaan iMessageen. Sieltä tämä opas auttaa sinua, noudata oppaita vaihe vaiheelta ja pääset onnistuneesti määrittämään iMessagen useilla laitteilla.

IMessagen määrittäminen useille laitteille - oikein

iMessage synkronoi viestit kaikkiin laitteisiisi, jotka on yhdistetty samaan iMessage-numeroon ja sähköpostitiliin. Tämä tarkoittaa, että iPhone, iPad ja Mac voivat kaikki lähettää ja vastaanottaa iMessagesia reaaliajassa.

Tämä oli osa Applen suunnitelmaa integroida palvelu kaikkiin käyttämiisi laitteisiin. Joten kun saat iMessagen Macin käytön aikana, sinun ei tarvitse nousta hakemaan iPhonea lukemaan sitä. Se toimitetaan Maciin.

Mutta tämä toimii vain, kun asetat asiat oikein. Jos ei, jotkut viestit saattavat toimittaa iPhonessa, jotkut iPadiin, toiset Maciin ja toiset menetettyihin tuuliin.

Vaihe 1. Jos olet jo määrittänyt iMessagen, sammuta se kaikilla laitteilla. Odota hetki, ennen kuin jatkat vaiheeseen 2.

Vaihe # 2. Aktivoi nyt iMessage iPhonessa. Vain iPhone. Määritä asetukset tarvittaessa. Mutta varmista, että numero ja sähköpostitunnus ovat oikein ja merkitty rasti. Tarkista Aloita keskustelut mistä -kohdassa sähköpostitunnus, jota käytit iMessagessa.

Vaihe # 3. Sinun pitäisi nyt odottaa jonkin aikaa ja pyytää ystävääsi lähettämään sinulle iMessage vain varmistaaksesi, että asiat toimivat tähän asti.

Vaihe # 4. Kun asiat toimivat normaalisti, asenna iMessage Maciin. Tällöin asetat iPhonen "päälaitteeksi", kun taas muut laitteet toimivat aliverkkoina.

Vaihe # 5. Varmista Macissa, että keskustelut alkavat sähköpostitunnuksesta.

Vaihe # 6. Toista prosessi muilla iOS-laitteilla yksitellen ja tarkista, lähetetäänkö iMessage kaikkiin laitteisiin oikein heti, kun olet määrittänyt.

Joten siinä kaikki.

Käärimistä

IMessageen pääsy eri laitteilla reaaliajassa on Applen hieno ominaisuus, koska se integroi kaikki laitteet tiukasti ekosysteemeihin. Yksi tällainen hyödyllinen ominaisuus on handsoff, jonka avulla voit aloittaa työn yhdellä laitteella ja täydentää toisella.

Voit myös viitata seuraaviin:

  • IMessage-ryhmien käyttäminen iPhonessa ja iPadissa: Aloittelijan opas
  • iMessage odottaa aktivointia: Kuinka korjata ongelma iPhonessa tai iPadissa
  • IPhonen tekstiviestien tai iMessagesin tallentaminen Mac / Windows PC: lle
  • Kuinka poistaa iMessages-ilmoitukset tuntemattomilta lähettäjiltä iPhonessa

Siinä kaikki!

Tykkäsitkö näistä vinkeistä? Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit