Parhaat iPhone-virtapankit vuonna 2021

Tehonhimoiset älypuhelimemme tarvitsevat lisää mehua, jotta ne voivat jatkua esteettömästi! Varsinkin kun olet poissa kotoa tai toimistosta. Tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi tarvitset pedon, joka voi ladata laitteesi tehokkaasti tien päällä. Siksi olemme asettaneet sinulle joitain parhaita iPhone-virtapankkeja. Siellä on miljoonia kannettavia latureita iPhonelle. Oikean löytämiseksi sinun on otettava huomioon tekniset tiedot, kuten akun kapasiteetti, lataussykli, muoto ja muut ominaisuudet.

1. Kannettava RAVPower-virtapankki 26800mAh -akulla

RAVPowerilla on hirvittävä 26800mAh akku, joka voi ladata iPhonen melkein 10 kertaa. Siinä on kolme USB-porttia, joiden avulla voit ladata useita laitteita kerralla. 5.5A-virta on tarpeeksi hyvä, jotta voit käynnistää iPhonen nopeasti.

Virtapankki noudattaa myös turvatoimia, mikä takaa latauslaitteesi täydellisen suojan oikosulkujen varalta. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, tämä iPhone-virtapankki on erittäin kestävä ja tehokas. Se on kevyt ja helppo kuljettaa.

USP: Suurikapasiteettinen akku

Tutustu Amazoniin

2. Bonai-virtapankki taskulampulla

Bonai on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä, kun se tulee ostamaan sähkötuotteita. Yrityksen iPhonen powerbankissa on massiivinen 30000mAh akku, joka voi ladata laitteesi yli pari kertaa. Lisäksi siinä on myös LED-valo, joka voi olla kätevä, kun telttailet hämärässä.

Siinä on 4 USB-porttia, joiden avulla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Mikä tärkeintä, älykäs piiri suojaa iPhoneasi ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja oikosululta. Lopuksi sitä on saatavana kolmessa eri värissä.

USP: Sisäänrakennettu LED-valo

Tutustu Amazoniin

3. Anker PowerCore kannettava laturi PowerIQ-tekniikalla

Jokainen laite on erilainen ja sillä on ainutlaatuiset lataustarpeet. PowerIQ-ominaisuus tunnistaa laitteesi ja toimittaa nopeimman mahdollisen latauksen vastaavasti. Lisäksi Trickle-Charging-tila varmistaa, että jopa pienitehoiset lisävarusteet latautuvat turvallisesti ja nopeasti.

20000mAh-virtapankki tukee myös samanaikaista latausta; kahdella USB-portilla voit ladata kaksi laitetta kerralla. Anker PowerCore tarjoaa myös MultiProtect-turvajärjestelmän, joka pitää laitteen ja sinut täysin turvassa.

USP: Universaali yhteensopivuus (myös pienempien laitteiden kanssa)

Tutustu Amazoniin

4. AYEWAY Power Bank 26800mah -kannettava laturi

Tutustu tähän raskaaseen 26800 mAh: n kannettavaan laturiin, joka on täydellinen kaikille tien päällä oleville. Vaikka se on vähän raskas, sitä on kätevä käyttää ja varmistaa, että et jää odottamatta jumiin ilman puhelimesi latausta.

On olemassa kaksi USB-porttia, joita voidaan käyttää kahden laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Etuosan nestekidenäytössä näkyy tarkasti jäljellä olevan mehun prosenttiosuus, jotta tiedät tarkalleen milloin se ladataan.

USP: Suuri kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

5. Slim Power Bank valmistajalta BENANNA

Yhtä kompakti ja ammattitaitoinen voimapankki kuin BENANNA S1 ansaitsee huomion! Puhumalla ominaisuuksista, jotka tekevät laturista niin arvostettavan, se voi ladata sekä Android- että iOS-laitteesi. Sisäänrakennettu 10000 mAh: n akku tarjoaa 2A: n lähdön, joka riittää lataamaan laitteesi tyydyttävällä nopeudella.

Sinulla on neljä värivaihtoehtoa, kuten punainen, harmaa, hopea ja ruusukulta. Lisäksi siihen kuuluu 24 kuukauden takuu.

USP: Kestävä alumiiniseosrunko

Tutustu Amazoniin

6. Kannettava Poweradd Slim 2 -pankki

Minimalistista muotoilua suosiville ihmisille Poweradd Slim 2 on melko hyvä vaihtoehto. Automaattinen tunnistus -tekniikan avulla se tunnistaa älypuhelimesi ja tarjoaa turvallisen latauksen nopeasti. 2.1A-lähtö ei välttämättä tarjoa nopeaa latausta laitteellesi, mutta se voi vain saada työn tekemään hyvin.

Huulipunan kokoinen tuote ei kuitenkaan vaaranna iPhonen turvallisuutta. Poweradd Slim 2: lla on kahden vuoden takuu, joka on saatavana oikeina ruusunpunaisena, sinisenä, vihreänä ja mustana.

USP: Katseenvangitsija ja tyylikäs

Tutustu Amazoniin

7. Aibocn-virtapankki 10 000 mAh: n akulla

Aibocnilla on trendikäs ilme, joka houkuttelee silmiäsi. Ulkopuolelta saatat tuskin uskoa, että siinä on 10000 mAh: n akku, joka voi tarjota yli 250% lisälatausta älypuhelimeesi.

Kaksi porttia voi tarjota 2A- ja 1A-kokonaistuotannon, mikä on mielestäni enemmän kuin tarpeeksi normaaliin tarpeeseen. Latauksen lisäksi Aibocnissa on neljä väriä: musta, kulta, ruusukulta ja harmaa. Lisäksi tätä ulkoista laturia tukee 24 kuukauden takuu.

USP: Suojaus oikosululta

Tutustu Amazoniin

8. BEARTWO-kannettava aurinkopankki taskulampulla

Erittäin pienikokoinen virtapankki, jossa on kaksi USB-porttia kahden laitteen lataamiseen samanaikaisesti! Mukava muotoilu tekee siitä yhden markkinoiden pienimmistä ja kevyimmistä aurinkolatureista. Sen kyky tukea aurinkolatausta tekee siitä täydellisen retkeilyyn, patikointiin ja erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin. Se on valmistettu ympäristöystävällisestä silikonikumista ja ABS + PC -materiaalista.

Beartwon 10000 mAh: n akku on IP67- ja pölytiivis. Tämä antaa sinulle mielenrauhan ja sopii hyvin vedenpitävän iPhonen kanssa. CE, FCC, RoHS-sertifikaatti antaa sille edun. Sisäänrakennettua mini-LED-taskulamppua voidaan tarvittaessa käyttää SOS-tilassa. Kaiken tämän lisäksi virtapankilla itsessään kestää vain 4-5 tuntia lataaminen 5V / 2A-laturin kautta.

USP: IP67 vedenpitävä ja aurinkolataus

Tutustu Amazoniin

9. Anker PowerCore + mini alumiini kannettava virtapankki

Yksi markkinoiden tehokkaimmista "mini" -kannettavista latureista on saanut paljon arvostusta. Se, mikä asettaa sen hyvälle tasolle, on korkea hyötysuhde. Huulipunan kokoisesta huolimatta siinä on 3350 mAh: n akku, joka tarjoaa jopa 14 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.

Monipuolisella turvajärjestelmällä varustettu virtapankki pitää oikosulun ja muut vastaavat uhkat loitolla. Turvallisen lataamisen lisäksi PowerCore + mini sisältää myös PowerIQ: n. Se tunnistaa laitteen ja tarjoaa nopeimman mahdollisen latausnopeuden vastaavasti. Lisäksi sillä on 18 kuukauden takuu.

USP: Monisuojattu turvajärjestelmä

Tutustu Amazoniin

10. Ohut virtapankki, kaksoissyöttö Yoobao

Jos etsit ohut ja kevyt virtapankki iPhonellesi, Yoobaolla on paras vaihtoehto sinulle. Tarkista tämä ulkoinen akkulaturi, jonka paksuus on 0,5 tuumaa ja paino vain 9,1 unssia. Pidä tätä virtapankkia mukanasi missä ja milloin tahansa.

Jotta se olisi houkutteleva pala, Yoobao on käyttänyt integroitua ilmailualumiiniseoskuorta, mikä tekee siitä kauniin ja tyylikkään. Puhelimesi suojaamiseksi Yoobao on asentanut kymmenen kerrosta edistyneitä suojauksia; puhelimesi on suojattu ylijännitesuojaukselta, lämpötilan hallinnalta ja muilta uhilta.

USP: Hieno käsityötaito

Tutustu Amazoniin

11. LanLuk-kannettava laturi-virtapankki

Tämä ei ole virtapankki, vaan täyden voimalaitoksen! Sanon tämän sen valtavan 25800 mAh: n kapasiteetin vuoksi. 3.1A-ulostulolla se voi ladata iPhonen helposti nopeasti useita kertoja.

Tämän kannettavan laturin erinomainen turvaominaisuus on sen sisäänrakennettu monisuojausjärjestelmä, joka suojaa virtapankkia ylivirralta ja oikosululta sekä sammuu automaattisesti itsestään oikosulun tai ylikuormituksen sattuessa. Tämä pitää iPhonen turvallisena ja varmistaa pitkäikäisyyden. Neljä LED-valoa antavat tarkan kuvan akkupankin jäljellä olevasta varauksesta sekä muusta tulo- ja lähtötilasta.

USP: Valtava 25800 mAh: n akku automaattisella virrankatkaisulla

Tutustu Amazoniin

12. Virtapankki kahdella USB-portilla INIU: lta

Tarjotessasi runsaasti ylimääräistä mehua iPhonellesi, et voi mennä pieleen INIU: n kanssa. Tällä virtapankilla on 10 000 mAh: n akku, joka voi ladata iPhone 8: n kolme kertaa. Molemmat USB-portit pystyvät toimittamaan 4,8 A: n kokonaistuloksen, joka riittää täysin lataamaan useita laitteita melko hyvällä nopeudella.

Pitämällä yleiset vaarat kuten ylikuumeneminen poissa, se tarjoaa turvallisen latauksen iPhonelle. Tutustu LED-taskulamppuun, josta voi olla hyötyä varsinkin, kun on käsiteltävä pimeää ympäristöä. Lopuksi INIU: lla on 3 vuoden takuu.

USP: 4.8A kokonaistuotanto

Tutustu Amazoniin

Käärimistä!

Oletko noutanut virtapankin iPhonellesi? Mikä on yksi laatu, jonka haluat nähdä jokaisessa huippupankissa? Minulle kompakti muotoilu ja nopea lataus ovat kaksi ominaisuutta, joita en koskaan epäile. Älä jaa mieltymyksiäsi alla olevassa kommenttiosassa.

Haluat ehkä vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat aurinkopankit iPhone 11 -sarjalle
  • USB-C-virtapankit iPhone 11 -sarjaan
  • Parhaat autolaturit iPhone 11 -sarjalle

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found