Parempi tapa käyttää tiedostoja etänä iPhonella / iPadilla

Ihmiset odottavat aina pääsyä tietokoneesi tai NAS: n tiedostoihin etänä iPadista tai iPhonesta. Se täydentää iPadin käyttötarkoitusta - pelkkä ilo ja tuottavuus siitä, että tiedostoja voidaan käyttää etäyhteydellä iPadista / iPhonesta, on kirjaimellisesti asia, joka tekee näistä laitteista niin ammattimaisempia ja tehokkaampia.

IGeeksBlogissa olemme tarkastelleet pitkään etätyöpöytäsovelluksia, mutta erillisenä tiedostoselaimena emme ole tuskin heittäneet katseemme tähän tilaan. Tänään murramme jään Tiedostoselain.

FileBrowser-sovellus: parempi tapa käyttää tiedostoja etänä iPhonella / iPadilla

Useimmille ihmisille, jotka ovat jo aloittaneet tämän, FileBrowser olisi tuttu nimi. Mutta jos testaat vasta nyt vesialueita ja tarvitset sovelluksen, jonka avulla voit liittää iPadin tai iPhonen tietokoneeseen / PC: hen / Maciin / NAS: iin tai melko moniin muihin vaihtoehtoisiin tallennustiloihin, FileBrowser saa suosituksemme.

Ensimmäiset asiat ensin: se ei ole ilmainen sovellus (on olemassa yksinkertainen versio, joka on ilmainen), ja keskimääräisen App Store -sovelluksen hintastandardien perusteella se ei ole myöskään halpa. Noin 6 dollaria, useimmat ihmiset asettavat sen halvan ja kalliiden taajuuksien oikealle puolelle. Mutta se on jokaisen sentin arvoinen, josta maksat. Tästä syystä:

Haluat, että tiedostojen etäselaussovellus on helppokäyttöinen

FileBrowser tekee sen. FileBrowser tekee kaiken yksinkertaisen yhdistää, käyttää, jakaa ja tehdä kaikkea mitä haluat tehdä etänä.

Haluat asettaa sen helposti

Tosiasia on, että FileBrowser ei sisällä lainkaan määritysprosesseja. Asennat sen iPhoneen / iPadiin ja aseistettuna NAS-aseman / PC / Mac / TimeCapsule IP-osoitteella, voit muodostaa yhteyden suoraan. Jos se on samassa verkossa, FileBrowser tekee työn puolestasi. Se siitä.

Kaikki tiedostojen siirrot ja tietojen käyttö tapahtuu nopeasti

Tietysti tämä riippuu reitittimen kokoonpanosta ja Wi-Fi-verkon nopeudesta, mutta FileBrowser ei useimmiten tukehdu. Se toimii saumattomasti.

VPN

Kun muodostat etäyhteyden Internetin kautta (pois verkostasi), FileBrowser pyrkii myös tekemään siitä helppoa (vaikka luulen, että se on hieman pitkä).

Useimmissa tapauksissa, jos aiot käyttää tiedostoja etänä Wi-Fi-verkostasi (kaikki laitteet samaan verkkoon kytkettyinä), FileBrowser aloittaa sekunneissa. Ja sillä on tarpeeksi ominaisuuksia (kuten täysi tuki jokaiselle iOS-tiedostomuodolle ja useimmille muille muodoille), se on vankka sovellus.

Hinta: $5.99

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Kokeile ja jaa palautetta kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit