Parhaat horoskooppisovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Usein sanotaan, että valmistautuminen on avain menestykseen, joten monet ihmiset haluavat surffata päivittäisten, viikoittaisten ja kuukausittaisten horoskooppiensa avulla. Ei ole haittaa tarkistaa, mitä tulevaisuus tuo sinulle; se voi olla hyödyllinen, uhkaava tai ruma. Sinun on kuitenkin varauduttava siihen. Ainoa asia on löytää parhaat horoskooppisovellukset iPhonelle ja iPadille. Olen myös ratkaissut tuon ongelman. Tässä luettelossa on astrologiasovelluksia, joiden tiedetään olevan melko tarkkoja ja jotka ovat todistaneet liikkuvuutensa yhä uudelleen.

1. Henkilökohtaisen astrologian tähti

Luemme usein horoskooppeja aurinkomerkkimme perusteella, mutta luuletko, että se on liian yleinen. Co-Star käyttää tarkan syntymäajan ja -paikan taivakarttaa ja NASA: n tietoja seuraamaan planeetan nykyisiä liikkeitä. Tekoäly noudattaa kaikkia tietoja esittämään sinulle hyperhenkilökohtaisen horoskoopin. Voit jopa käyttää persoonallisuusanalyysiä, joka on räätälöity koko astrologiselle kaaviossasi.

Tämä yksinoikeus on ansainnut sovellukselle kiitosta useista julkaisuista, kuten New York Times, Buzzfeed, Guardian, Cosmo, Vogue ja paljon muuta. Sovelluksen mukaan kuun hetket, muut aurinkokunnan planeetat ja 12 eläinradan taloa edustavat / vaikuttavat elämäsi eri osiin. Esimerkiksi Oinas Aurinkoon vaikuttaa Vaaka-kuu tai Neitsyt nouseva. Siten se tarjoaa planeetalta toiselle yhteensopivuuden ja reaaliaikaisia ​​päivityksiä planeettojen liikkeistä.

Hinta: Ilmainen (lisää manuaalisesti - 2,99 dollaria)

ladata

2. DailyHoroskooppi

DailyHoroscope on epäilemättä tarkin ja vakuuttava astrologiasovellus iPhonelle ja iPadille. Ja oikein, jos käymme läpi kuluttajaarvostelun App Storessa. Vastaanota päivittäisiä päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​horoskooppejasi.

Voit myös käyttää kiinalaisia ​​horoskooppeja, horoskooppimerkkien yhteensopivuutta ja eläinradan ominaisuuksia kullekin horoskoopille. Jos uskot Druid-horoskooppiin, sovelluksen avulla voit myös tutkia sitä. Missed päivä tai kaksi ja haluat tarkistaa ohi horoskoopit, vieritä jopa viikko. Lisäksi voit jopa muuttaa sovelluksen asetuksia käyttämään mukautettuja värejä ja kirjasinkokoja mieltymystesi mukaan.

Hinta: Ilmainen (aloitettu - 3,99 dollaria)

ladata

3. Astrolis-horoskoopit ja Tarot

Kun valmistaudut päivään, miksi et valmistaudu tulevaan tilanteeseen. Hanki päivittäinen horoskooppi planeettojen sijainnin perusteella ja valmistaudu itseäsi vastaavasti. Yksinkertainen 5 tähden järjestelmä antaa päivittäiset arvosanat rahalle, energialle, rakkaudelle ja mielialalle päivälle. Käytä lisäksi viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​horoskooppeja vilaamaan tulevaisuuttasi.

Jos sinulla on tietty kysymys, käytä tarot-korttiominaisuutta ymmärtääksesi paremmin ja todennäköisesti oikean ratkaisun. Romanttisille sydämille päivittäinen ennuste paljastaa horoskooppimerkin, josta tulee päiväsi rakkauspeli. Eikä vain sinun luki kaikki sovelluksen 12 horoskooppimerkkiä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Pyhäkköastrologia

Kaikkien kahdentoista horoskoopin ilmaisen päivittäisen horoskoopin lisäksi Sanctuary Astrology iPhone ja iPad -sovellus sisältävät mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ensinnäkin, saat tehoemojin päivittäin merkkisi perusteella; tämä virtuaalinen onnekas viehätys auttaa sinua ylittämään monia säännöllisiä esteitä.

Jos rakastat päivitystä horoskoopeista, päivittäinen annos astrologiaa pop-kulttuurissa, historiassa ja muussa toimitetaan laitteellesi. Voit jopa käyttää 15 minuutin henkilökohtaista lukemista ja keskustella astrologin kanssa kuukausittain premium-versiossa.

Hinta: Ilmainen (kuukausittainen käyttö - 19,99 dollaria)

ladata

5. Yodha Horoskooppi

Miksi lukea jonkin verran yleinen horoskooppi, kun voit käyttää henkilökohtaista lukemista ammattimaisten astrologien kanssa. Sovellus omaksuu ylpeänä vedisen tieteen yli 200 astrologin kanssa. Kysymyksesi mukaan guru luo syntymäkartan, tutkii sitä, käyttää antiikin viisautta tarjota ratkaisuja tai antaa ennusteita sen mukaisesti.

Voit erityisesti kysyä mitä tahansa kysymystä, olipa suhde neuvoja tai ammatillisia päätöksiä. Yodha-sovelluksen avulla sinulla on suora pääsy vedic-guruihin milloin tahansa, missä tahansa, taatulla palvelun laadulla. Voit myös käyttää säännöllisiä informatiivisia horoskooppeja ja inspiroivia lukemia pitääkseen itsesi ajan tasalla. Loppujen lopuksi, kun tiedät mitä odottaa, se auttaa sinua valmistautumaan kaikkiin tilanteisiin.

Hinta: Ilmainen (tämän päivän horoskooppi - 0,99 dollaria)

ladata

6. TimePassages

Kuten nimestä voi päätellä, tämä iPhonen ja iPadin horoskooppisovellus seuraa kuluvaa aikaa ja sitä, kuinka aurinkomerkki, kuumerkki ja nouseva merkki vaikuttavat elämäänne. Päivittäisen horoskoopin ohella saat kaaviosta yksityiskohtaiset kuvaukset auringon ja kuun talon sijainnista. Sovellus voi käyttää oletussijaintiasi tai puhelimesi GPS: ää kartoittamaan nykyisen sijainnin ja esittämään nykyisen astrologian jopa minuuttiin.

Tarkista kuun vaiheet ja tulevat Mercuryn taaksepäin tulevat jaksot itse aloitusnäytöltä. Lisäksi voit verrata maksettua palvelua syntymäkaaviosi nykyisiin kauttakulkuihin. Tallenna useita ystävien ja perheen profiileja kuvien avulla, jotta voit tarkistaa myös heidän ennusteensa. Kattavan astrologian sanaston ansiosta sovellus on loistava vaihtoehto sekä aloittelijoille että kokeneille astrologeille.

Hinta: Ilmainen (vertailukaavio - 0,99 dollaria)

ladata

7. Päivittäinen horoskooppi-astrologia-alue

Luottamus ja uskottavuus ovat keskeisiä vaatimuksia astrologian iOS-sovelluksille. loppujen lopuksi perustat tärkeät päätöksesi näihin ennusteisiin. Tätä sovellusta tukee maailmankuulu ja akkreditoitu astrologi Susan Miller. Joten valitsit ilmaisen tai premium-version, saat päivittäin ja Susanin kuukausittaisen horoskoopin kaikille 12 merkille.

Lisäksi sinulla on pääsy eilen, tänään ja huomisiin ennusteisiin sekä nykyisen tai viime kuukauden kuukausihoroskooppi. Premium-versiossa saat sunnuntain viikoittaisen ennusteen, joka auttaa sinua suunnittelemaan tuottavaa viikkoa eteenpäin. Lisäksi voit selvittää aloituksen parhaat päivät avainpäivämäärät -osiosta.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 4,99 dollaria)

ladata

8. Aurinkomerkit: Horoskoopit

Rakastatko siihen liittyviä horoskooppeja ja pelejä? Tämä iOS-sovellus on taivaassa tehty ottelu. Päivittäisen, viikoittaisen, kuukausittaisen ja vuosittaisen horoskoopin ohella Sun Signs sisältää myös ilmaisia ​​ja premium-pelejä.

Eikä vain, astrologian, fysiikan ja tarot-korttien lukijoiden joukko on palveluksessasi. Joten riippumatta ongelmasta, olipa raha, terveys, rakkaus jne. Nämä lukemat saattavat tarjota täydellisen ratkaisun.

Jos valitset premium-palvelun, ovet avautuvat, mukaan lukien kuukausittainen kuunlukema, syntymäkaavio, yksityiskohtainen kuukausittainen horoskooppi. Tilauksen alla voit myös käyttää perusteellisia True Love Tarot- ja Yes / No Tarot -korttilukemia kokeneiden, ammattimaisten Tarot-lukijoiden kautta. Palvelujen testaamiseksi voit käyttää myös seitsemän päivän kokeilujaksoa.

Hinta: Ilmainen (Oinas-horoskooppi - 1,99 dollaria)

ladata

9. iHoroskooppi - päivittäinen horoskooppi

IHoroscope-sovelluksen avulla voit lukea horoskoopin tänään, huomenna, viikolla, kuukaudella ja jopa vuodella. Osallistavan ennusteen lisäksi voit myös tarkistaa, mitä planeetat suunnittelevat urallesi, rakkauselämällesi tai ystävyydellesi. Mietitkö tulevasta syksystä, hanki kausihoroskooppi aina valmistautumaan.

Jos uskot kiinalaisiin horoskooppeihin, sovellus tarjoaa myös sen. Lisäksi voit jopa keskustella livenä kokeneiden astrofyysikoiden kanssa, jotka voivat auttaa sinua löytämään ja tutkimaan tulevaisuuttasi. Kysymyksestäsi riippuen voit valita valitsemasi psyyken selkeän ja tarkan vastauksen saamiseksi.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

10. Time Nomad

Kaiken kattava horoskooppisovellus iOS-laitteille, ja tiedät tämän heti, kun avaat sovelluksen. Kojelauta on täynnä voimakkaita tietoja, kuten auringon, kuun, taaksepäin suuntautuvien planeettojen, kurssin tarpeettoman kuun, auringon paluun, kuun paluun, kuun kuukauden, aurinko-kuun kaari jne. Vaiheet.

Voit jopa kutsua astrologisen kartan milloin tahansa ja maantieteellisesti. Kehittynyt planeettojen sijaintilaskinohjelmisto laskee tarkan syntymäkaavion. Loputon luettelo ominaisuuksista sisältää myös laskimet tähtimerkille, trooppiselle eläinradalle, taaksepäin suuntautuvalle planeetalle, syntymäkartalle, numeeriselle astrologialle ja planeettatunneille, mukaan lukien planeetan tunnin hälytys.

Se sallii rajoittamattomat henkilökohtaiset astrologiset profiilit, ja tiedot on tallennettu iCloud-tilille. sisäänkirjautumista ei vaadita. Lisäksi blogi toimii virtuaalisena astrologian kouluttajana ja tarjoaa säännöllisiä viikoittaisia ​​astrologiatunteja ja ennusteita. Ehkä siksi sovellus on melko tunnettu ja sitä pidetään yhtenä parhaista ilmaisista horoskooppisovelluksista iPhonelle ja iPadille.

Hinta: Ilmainen (pieni kiitos - 0,99 dollaria)

ladata

Olkoon tulevaisuus valoisa ja loistava kaikille ja kaikille!

Kukaan ei voi ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu tarkoilla yksityiskohdilla. Laajemmat ohjeet, kuten elämänmuutos, hyvät, huonot, onnelliset tai surulliset hetket, voidaan kuitenkin ennakoida vedisen tieteen kautta. Nämä piirteet voivat olla varsin hyödyllisiä valmistauduttaessa tulevaisuuteen ja auttavat tekemään oikeita päätöksiä. Vaikka en seuraa sokeasti tällaisia ​​sovelluksia, kurkun ajoittain tarkistaakseni, mitä minua on varastossa. Entä sinä?

Voit myös lukea…

  • Parhaat Ystävänpäivä-iPhone-sovellukset
  • Tyylikäs ja älykäs Personal Assistant -sovellus iPhonelle
  • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Mood Board -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Kerro meille kokemuksestasi näistä sovelluksista tai muista iPhonen ja iPadin astrologiasovelluksista, joita olet ehkä kokenut.

Uusimmat viestit