Kallein Apple Watch maailmassa: Timantit ja 18K kultaa

Rikkaat etsivät aina jostakin syystä varallisuutensa esittelyä maailmalle, ja yritysten omistajat antavat heille tarpeeksi perusteluja. Tulipesän jakelu, hienojen ja jännittävien tuotteiden jakelija, on paljastanut 18K Apple Watchin, joka on peitetty timanteilla. Kello, joka maksaa 150 000 puntaa, on valmistettu innovatiivisesta tekniikasta tämän kimaltavan muodonmuutoksen aikaansaamiseksi.

No, tätä häikäisevää kelloa ei ole varattu kenellekään; jos sinulla on varaa siihen, voit myös ostaa tämän kalliin kellon. Bling-tekijän lisäämiseksi tähän maailman edistyneimpään kelloon valmistajat ovat peittäneet tämän laitteen kasvot ja rannekorut timanteilla.

Kello säilyttää muut Apple Inc: n sisällyttämät ominaisuudet. Tämä on pakollinen joukko kuluttajia, jotka ovat kehittäneet älykkäiden gizmosien tarkkoja makuja.

Mielenkiintoista on, että kelloa ei paljastettu fanien tai julkkisten läsnäolon keskellä; normaalisti tällaiset tuotteet ovat lanseeranneet jotkut Hollywood-tähdet tai urheiluhullut. Mutta ei ole uutisia tämän huippuluokan tuotteen glamouroidusta lanseerauksesta.

Fireboxin mukaan kello toimitetaan ilmaiseksi. Ehkä tämä antaa joitain helpotus niille miljonääreille, jotka aikovat tehdä tilauksia tälle himoitulle Apple Watchille.

Tärkeissä tiedoissa verkkosivustolla sanotaan, että koska tuote on luonteeltaan yksinomainen, toimitus ja toimitus voi viedä aikaa 21 - 28 päivää. Sivusto pitää äidit myös tämän tyyris tuotteen vakuuttamisesta; mutta kohdeyleisön tyypin takia vakuutus näyttää olevan kysymyksessä.

Erityisesti BRIKK-MALLIT JA VALMISTEET on julkaissut kultaisen Apple Watchin pari kuukautta sitten. Sen hinta oli noin 115 000 dollaria.

Uusimmat viestit