Kuinka lisätä sosiaalisia profiileja iPhone-yhteystietoihin

Yhteyden pitäminen tuntemiesi ihmisten kanssa sosiaalisilla alustoilla on yhtä tärkeää kuin henkilökohtaisesti. Siksi iPhonen Yhteystiedot-sovelluksen avulla voit lisätä Facebook-, Twitter-, LinkedIn- ja muita sosiaalisen median profiileja kontakteistasi. Voit lisätä tai poistaa näitä profiileja milloin tahansa ilman mitään vaivaa ja käyttää niitä samalla tavalla. Käytän sitä innokkaasti pysyäksesi yhteydessä tuntemieni ihmisten kanssa. Etkö? Jos ei, ja haluat kokeilla sitä kerran, voit lisätä sosiaalisia profiileja iPhone-yhteystietoihin seuraavasti. Katsotaan.

Mitä sosiaalinen profiili tarkoittaa iPhone-yhteystiedoissa?

iPhone-yhteystiedot -sovellus tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka ovat kätevä vaihtoehto siirtää kaikki linkitetyt tiedot tuntemistasi ihmisistä. Tietojen lisäksi voit myös suorittaa toimintoja, kuten perustaa hätäyhteystietoja, poistaa päällekkäisiä yhteystietoja jne. Linkittämällä yhteystietojesi sosiaaliset profiilit voit olla varma siitä, että sinulla ei ole vain heidän numeronsa, vaan muita hyödyllisiä tietoja, mukaan lukien heidän sosiaalinen läsnäolonsa.

Kuinka lisätä FaceBook, Twitter ja muut sosiaaliset profiilit iPhone-yhteystietoihin

  1. Avaa Yhteystiedot-sovellus, valitse kontakti, jonka haluat lisätä sosiaalisen profiilin. Napauta uudessa ikkunassa Muokata, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
  2. Selaa alaspäin, napauta lisää sosiaalinen profiili jonka oletuksena löydät kuten Twitter. Näet monia vaihtoehtoja, kuten Facebook, Linkedin, Flickr jne. Napauta vain mitä tahansa sosiaalista mediaa, jonka haluat lisätä yhteystietoon.
  3. Täytä kontaktin sosiaalisen median kahva ja napauta Tehty.

Sosiaalisen profiilin poistaminen iPhone-yhteystiedoista

  1. Avaa yhteystietosovellus, napauta a ottaa yhteyttä haluat poistaa sosiaalisen profiilisi. Napauta uudessa ikkunassa Muokata, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa.
  2. Selaa ja etsi sosiaalisen median profiiliosio. Napauta ‘-’ -kuvake poistettavan profiilin vieressä ja napauta Poistaa.

Lisää yhteystietojen sosiaalisen median tiedot heidän iPhone-yhteystietokorteilleen

Voit käyttää näitä profiileja aina, kun avaat yhteystiedot, napauttamalla niitä. Tämä ohjaa kyseiseen sovellukseen ja avaa yhteyshenkilön profiilin. Eikö se ollut niin yksinkertaista? Kuinka usein käytät tätä ominaisuutta? Kuinka kokemuksesi on ollut sen käytön aikana? Älä unohda jakaa alla olevaan kommenttiosioon.

Ja kyllä, ennen kuin lähdet, älä unohda tarkistaa parhaita iPhonen yhteystietojen ja osoitekirjojen hallintasovelluksia. Vain siinä tapauksessa, että haluat saada joitain lisäominaisuuksia.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • WhatsApp-ryhmän poistaminen iPhonesta ja tietokoneesta
  • Kuinka muuttaa oletusmusiikkisovellus iPhonessa
  • Hanki iOS 14 -emojit Androidille (Root ja ilman root)

Uusimmat viestit