Parhaat iPhone Xs -vyöklipit vuonna 2021

Hihnapidekansien tiedetään tarjoavan täydellisen hoidon iPhonelle. Siksi monet matkustajat ja seikkailijat haluavat käyttää niitä pitääkseen laitetta paitsi turvallisena myös kantamalla niitä hieman mukavammin. Kun tiedämme, että monet iPhone-käyttäjät tarvitsevat tällaisia ​​kuoria, olemme jo kirjoittaneet laajan viestin parhaista iPhone Xs Max -vyöklipsien koteloista. Ja nyt olemme siirtäneet huomiomme 10 parhaaseen iPhone Xs -vyöpidikkeeseen.

1. i-Blason-muuntaja

i-Blasonin Transformer on hieno sekoitus tyyliä ja suojaa. Tarkoitan, että tämä vyöklipsi tarjoaa täydellisen suojan älypuhelimellesi pudotuksia vastaan ​​näyttämättä isoilta.

Iskunvaimennuskehystä tukevat pehmustetut kulmat iskun estämiseksi. Voit kiinnittää iPhonen laukkuun irrotettavan kotelon avulla.

Taitettavan jalustan avulla voit tukea iPhoneasi parantamaan katselukokemusta. Mukavamman median katselun lisäksi Transformerilla on kolme houkuttelevaa väriä: musta, sininen ja punastuskulta. Voit käyttää 10% alennusta soveltamalla tarjouskoodia: geek10

USP: Taitettava jalusta

Tutustu i-Blasoniin

2. KOTELO

Jos haluat asettaa suojan etusijalle, "SUPCASE" on se, jota sinun tulisi pitää tutkasi alla. Kestävä rakenne tarjoaa älypuhelimellesi luotettavan suojan pudotuksia vastaan. Vaikka erittäin kova tietokone vastustaa iskuja, pehmeä TPU antaa sille mahdollisuuden pitää naarmut loitolla.

Varmistaaksesi, että OLED-näyttö on suojattu naarmuilta, SUPCASE tarjoaa näytönsuojan. Ja kyllä, se toimii myös langattoman latauksen avulla, jotta voit mehuttaa laitettasi mukavammin. Lopuksi voit valita tämän sotilastason kotelon viidellä värillä, kuten mustalla, sinisellä ja muulla. Voit käyttää tarjouskoodia: geek10 saada 10% alennus.

USP: Vahvistetut kulmat parantavat suojaa

Katso Supcase

3. Vena vArmor

Haluatko omaksua maksimaalisen suojan varmistaaksesi, että iPhonesi pysyy suojattuna myös ikävien kolhujen edessä? "Vena vArmor" on oikea tapa edetä. Joten mikä tekee tästä raskaasta tapauksesta hyvin ajoitetun?

No, tämän tapauksen suurin laatu on luotettava iskunkestävä muotoilu. Vankka kotelo, kestävä PC ja pehmeä TPU mahdollistavat sen sertifioidun sotilastason suojauksen.

Mitä tulee vyöpidikkeen koteloon, sen avulla voit kuljettaa iPhoneasi haluamallasi turvallisuudella ja antaa sinun myös tukea laitetta paremman katselukulman tarjoamiseksi. Sen lisäksi, kun et tarvitse sitä, voit poistaa sen irtotavaran vähentämiseksi.

USP: Sertifioitu sotilaallinen suoja

Tutustu Amazoniin

4. LANGATTOMA GALAKSI

Tämä “GALAXY WIRELESS” -vyöpidike on suunniteltu tarjoamaan tinkimätön suoja iPhone-laitteellesi. Kaksikerroksisella rakenteella tämä raskas kotelo voi vaivattomasti absorboida jopa ikävät vaikutukset.

Kiinteä puskuri vahvistaa rakennetta hajottamaan iskut. Vyöpidikkeen kotelossa on edistyksellinen lukitusmekanismi turvallisuuden lisäämiseksi.

Lisäksi se toimii myös kätevänä jalustana elokuvien katselukokemuksen elävöittämiseksi. Kumin rakenteen ansiosta kotelo tarjoaa paremman pidon.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Koteloitu

Encased on hajonnut myytin siitä, että vyöklipsien kotelot ovat isoja. Tämä iPhone-vyöpidikkeen kotelo on erittäin ohut suojakotelo, joka on varustettu kotelonpidikkeellä. SlimShield-kotelo on luistamaton kotelo, jossa on täydelliset aukot; Tämän avulla voit käyttää kaikkia painikkeita ja portteja nopeasti.

Ergonomisen muotoilun ansiosta tämä tapaus on ohut; samalla on mukava pitää kädessäsi. Merkittävä piirre tässä tapauksessa on sen yhteensopivuus langattomien lataustelakoiden kanssa.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

6. Maxboost DuraSlim Pro

Minusta "Maxboost DuraSlim Pro" on yksi toimivimmista vyöpidikkeistä. Ja asia, joka tekee minuun eniten vaikutusta tässä kannessa, on ohut, mutta erittäin suojaava muotoilu. Käyttötavastasi riippuen voit irrottaa vyöpidikkeen kotelon irtotavaran vähentämiseksi.

Käytettävissä olevan sisäänrakennetun jalustan avulla voit tukea iPhone X: täsi maisemakatseluun. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on langaton lataustuki.

Jos hyödynnät Qi-latausstandardia, tämä tapaus täydentää ihanteellisesti vaatimustasi. Lisäksi DuraSlim Prota tukee elinikäinen takuu.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

7. Meilib

Tämä Meilibin pystysuora vyöpidike pussi on yksinkertainen muotoilu. Se sopii älypuhelimeesi ohuella kotelolla. Pehmeästä nahasta valmistettu liukuestepinta antaa paremman pidon.

Pehmeä vuori ei salli hankausta vahingoittaa iPhonea. Siinä on myös useita paikkoja, joiden avulla voit pitää luottokortteja. Lisäksi se lisää myös hieman tyynyä iskujen absorboimiseksi. Tarjolla olevan magneettisen sulkimen avulla voit sulkea pussin turvallisesti.

USP: Useita korttipaikkoja

Tutustu Amazoniin

8. Trianium Duranium

Kun puhut ylimmästä vyökalusta, sinun ei pitäisi koskaan “Trianium Duranium” olla pois keskustelusta. No, sanon sen, koska olen kokeillut kättäni siinä ja löytänyt tämän pedon poikkeuksellisen kestävän.

Siinä on erittäin kestävä suoja, joka voi torjua vahingossa tapahtuvat putoamiset. Kaikkia kulmia on vahvistettu iskujen hajottamiseksi helposti.

Irrotettavan kotelon avulla voit kiinnittää iPhonen helposti pussilla tai vyöllä. Valmistaja tarjoaa myös näytönsuojan OLED-näytön suojaamiseksi. Voi kyllä, Duraniumia on neljä houkuttelevaa väriä.

USP: Irrotettava vyökotelo

Tutustu Amazoniin

9. Lorem De-Bin

Lorem esittelee vintage-vyöpidikekotelon iPhone X: lle. Pidän tästä vaakasuorasta pussista kyvystä huolehtia melkein kaikista perustarpeistasi.

Pussi toimii useimpien ohuiden koteloiden kanssa. Siksi voit laittaa älypuhelimen tämän kotelon sisään tyylikkäällä kannella. Siinä on iskuja vaimentava sisustus pienten kolhujen estämiseksi.

Parin hihnasilmukan avulla voit pitää laitteen tukevasti paikallaan. Lisäksi sulkimessa on vahvat magneetit, joiden avulla voit sulkea pussin halutulla turvallisuudella.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Aduro

Tämä kääntökotelon pidike pyörii 180 astetta, jotta pääset nopeasti käsiksi iPhoneen. Pääset helposti puhelimeesi, vaikka olisit matkalla tai keskellä jotain. Ensiluokkainen kumipäällysteinen rakenne suojaa puhelinta; lisäksi voit tuntea vahvan otteen puhelimen ympärillä.

Sisäänrakennetun jalustan avulla voit katsella visuaalista sisältöä handsfree-tilassa. voit säätää laitettasi vaaka- ja pystykulmissa. Hätätilanteessa voit poistaa puhelimesi kotelosta ottamatta koteloa pois laitteesta.

USP: Ensiluokkainen kumitettu rakenne

Tutustu Amazoniin

Ja siinä kaikki, ystävät!

Kirjautua ulos…

Nyt kun katselit hienoimpia vaihtoehtoja, kerro meille kannesta, joka näyttää putoavan melkein odotuksesi mukaan. Jos huomaat, että joku suosikkivyökoteloistasi puuttuu yllä olevasta kokoonpanosta, ilmoita siitä meille myös.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhone Xs -kotelot
  • iPhone Xs -kotelot
  • Parhaat iPhone Xs -kuoret
  • Parhaat iPhone Xs -näytönsuojat

Uusimmat viestit