Slofien ottaminen iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max

Applen 2019-mallisto iPhone 11, 11 Pro ja 11 Pro Max sisältää ennennäkemättömän kameran ja ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua sosiaalisen median pelin heiluttamisessa. Yksi erityinen piirre, joka on kiinnittänyt silmäni, on hidastettu selfie, jonka tekniikan jättiläinen on kutsunut erittäin hienoksi Slofiksi. Mutta mitä se on ja miten ottaa slofie iPhone 11: ssä, 11 Prossa ja 11 Pro Maxissa?

Olipa tuhatvuotinen vai ei, kaikki ovat nousseet selfie-villitysjunaan. Tämän seurauksena melkein kaikki älypuhelinten valmistajat ovat houkutelleet käyttäjiä muun muassa kauneustilaan, muotokuvatilaan, laajakulma-selfieihin. Apple on ollut loistavaa tässä pelissä jo jonkin aikaa ainutlaatuisella tekniikalla ja ideoilla, kuten TrueDepth-yhteensopivilla muotokuvilla ja Memojilla.

Itse asiassa uudet iOS 13 ja iPadOS tuovat upeita uusia ominaisuuksia Memojille. Ja tänä vuonna Apple tuo jotain jännittävää, ainutlaatuista ja innovatiivista selfie-pelisi parantamiseen. Opi lisää ominaisuudesta:

Mikä on Slofie

Upouusi ominaisuus iPhone 11 -malleissa, jonka avulla 12 megapikselin TrueDepth-etukamera voi tallentaa videoita 120 kuvaa sekunnissa. Kun nämä kehykset hidastuvat, saat terävän hidastetun selfien. Kun ominaisuus ilmoitettiin Apple-tapahtuman aikana 10. syyskuuta, se julistettiin ”slofiksi”.

Erityisesti Apple huomasi pian uuden ominaisuuden potentiaalin ja haki Yhdysvaltojen tavaramerkkiä 13. syyskuuta. Asiakirjassa Apple määrittelee slofien olevan "ladattava tietokoneohjelmisto käytettäväksi videoiden sieppauksessa ja tallentamisessa". Tämä tarkoittaa, että Apple ei halua minkään muun yrityksen keksivän slofie-merkkisiä kamerasovelluksia; varmistaa, että slofit pysyvät yksinomaan uusissa iPhone-laitteissa.

Slofien tallentaminen iPhonelle 11, 11 Pro tai 11 Pro Max

Uusissa iPhone-laitteissa ei ole slofie-sovellusta tai slofie-tilaa. Ominaisuutta kutsutaan yksinkertaisesti "slo-mo" Applen kamerasovelluksessa, ja tässä voit käyttää sitä hidastetun selfien ottamiseen:

Vaihe 1. Avaa Kamera -sovellus iPhonellasi 11.

Vaihe # 2. Aktivoi etukamera käyttämällä perspektiivikääntö -painiketta.

Vaihe # 3. Valitse Slo-mo vaihtoehto pyyhkäisemällä tilanvalitsin oikealle.

Vaihe # 4. Näpäytä ennätys ja ota Slofie.

Toivottavasti hauskaa tallentaa slofie.

Vaikka nämä ominaisuudet ovat todella hyödyllisiä sosiaalisen median seikkailuihisi, ne ovat pääasiassa erityisten hetkien tekemiseen perheen ja ystävien kanssa. Ja ei vain tehdä mainituista hetkistä hauskempia ja tapahtumarikkaampia, vaan muistaa ne hellästi ikuisesti ja ikuisesti. Tämän lisäksi Apple on myös sisällyttänyt hienoja ominaisuuksia iOS 13 -päivitykseen, etenkin Kuvat-sovellukseen. Tarkista heidät heti!

  • Valokuvien ja videoiden piilottaminen iPhonessa ja iPadissa
  • Live-valokuvan muuntaminen nopeasti videoksi iOS 13: ssa iPhonessa

Uusimmat viestit