Kuinka ottaa kuvia ajastimella iPhonessa 11 Pro Max

Osana Applen pitkään kestänyttä strategiaa tarjota korkealaatuista kokemusta, iPhonen varastossa oleva Camera Camera -sovellus on saanut useita parannuksia. Jos Slofie tuntuu mahtavalta, 4K-selfie-video näyttää paikan päällä sosiaalisen median lähettämiselle blitzkriegiin. Puhumattakaan siitä, että tyylikäs yötila on nostanut mobiilivalokuvaus aivan uudelle tasolle.

Tämän sanottuaan niin suuri kunnostus on myös pakottanut yhteiset ominaisuudet, kuten Ajastin, etsimään uuden sijainnin Kamera-sovelluksen sisällä. Joten, jos olet kaikki valmis ottamaan ajastettuja valokuvia iPhonellasi 11, 11 Prolla tai isommalla sisaruksella nimeltä 11 Pro Max, mutta et löydä ajastinpainiketta kamerasta, anna minun auttaa sinua.

Ajastettujen valokuvien ottaminen iPhonessa 11, 11 Pro ja 11 Pro Max

Vaihe 1. Aloita asia käynnistämällä Kamera-sovellus iPhone 11 -sarjan laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta nyt pieni ylöspäin osoittava nuoli näytön yläosassa keskellä.

Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti pyyhkäistä ylöspäin etsimessä paljastaaksesi laukaisupainikkeen yläpuolella olevan hallintatyökalurivin.

Vaihe # 3. Napauta ajastinkuvake valitaksesi a 3 tai 10 vaihtoehto.

Vaihe # 4. Valmistaudu lopuksi laukaukseen ja osu sitten laukaisin ottaa upea selfie tai normaali valokuva ajastimella iPhonellasi 11 tai 11 Prolla.

Siinä kaikki siinä!

Jatka sieppaamalla hienoja valokuvia ja suloisia selfieitä ...

Mikä alkoi iPhone 7 Plus -sovelluksesta, kun Apple esitteli kaksoiskameran phabletiin, vuoden 2019 huippuluokan iPhonet (kolmiobjektiivikameran asetuksilla) ovat osoittaneet kyvyn olla luotettava veto ammattilaistason valokuvaukseen - ellei DSLR-tappaja vielä.

Tietenkin kilpailijat, kuten pian lanseeratut Google Pixel 4 ja Samsung Galaxy Note 10 Plus, pitävät Applen lippulaiva-älypuhelimet reunalla. Mutta vankalla kameralla, jota tukee saumaton kokemus, iPhone on vihdoin saanut selkeän edun muihin kilpailijoihin nähden.

Haluat myös tutkia:

  • Parhaat iPhone-selfie-sovellukset Wow-selfien ottamiseen ja muokkaamiseen
  • Parhaat selfie-tikut iPhonelle 11, 11 Pro ja 11 Pro Max
  • Kuinka ottaa kuvia teleobjektiivilla iPhone 11 Prolla ja 11 Pro Maxilla
  • Kuinka löytää piilotetut valvontakamerat iPhonen avulla

Mikä on yksi asia, josta pidät eniten iPhone 11 -sarjan kamerassa? Jaa ajatuksesi kommenttikentässä.

Uusimmat viestit