DSLR-kaltaisten valokuvien ottaminen iPhonelle

Flickr sijoittaa iPhonen kuvien ottamiseen älypuhelimena numero uno. Instagram-kaltaiset sovellukset ovat osoittaneet, että useammat ihmiset haluavat käyttää iPhonea napsauttamalla mielenkiintoisia kuvia.

Ja kun käymme läpi tilastoja, havaitsemme, että monet ihmiset haluavat ottaa vakavasti iPhonografian (iPhone-valokuvaus). Yhä useampi haluaa ottaa DSLR-kaltaisia ​​valokuvia iPhonellaan. Vaikka iPhone ei ylpeä ultrakorkean resoluution kamerasta, se ottaa kuvia, jotka kannattaa jakaa.

Olemme yhtä kiinnostuneita ottamaan iPhonella kuvia, jotka ovat verrattavissa DSLR-kameraan, kuin monet ihmiset. Ja tässä on luettelo asioista, joita voit tehdä sieppaaksesi parempia kuvia iPhoneen.

Ota DSLR-kaltainen valokuva iPhonellasi

# 1. Lisätietoja sommittelusta, tarkennuksesta, HDR: stä ja valotuksesta

Jopa DSLR-kameralla monet ihmiset ottavat vain keskimääräisiä valokuvia. Sinun on ymmärrettävä perusteet, jotta voit napsauttaa kuvia, jotka näyttävät olevan otettu DSLR-kameralla. Tätä varten sinun on opittava esimerkiksi sommittelusta ja valotuksesta.

Sävellyksessä on kyse siitä, miten kuva kehystetään. Se ei ole vaikeaa, mutta on löydettävä oikea tasapaino ja kehys. IPhone tarjoaa kosketuspohjaisia ​​automaattivalotuksen asetuksia, joita voidaan käyttää valaisemaan tai tummentamaan kaapattavaa näkymää! Sama koskee myös tarkennuselementtiä.

Useimmat ihmiset osoittavat ja napsauttavat iPhoniaan, mutta kun napautat ja pidät valokuvan aluetta, iPhone tarkentaa automaattisesti ja luo automaattisen valotuksen lukituksen. Voit hyödyntää tätä ominaisuutta luoda mielenkiintoisia valokuvia.

# 2. Makro suurimmaksi osaksi

Koska meillä on täällä kiinteä objektiivi, on parasta siirtyä makrossa suurimmaksi osaksi DSLR-kaltaisten valokuvien saamiseksi. IPhone on melko hyvä makrokuvauksessa ja oikealla valotuksella ja tarkennuksella voit napsauttaa hienoja kuvia.

Tämän kääntöpuoli on luonnonkauniita maisemakuvia vuorista, merestä, horisontista ja kaupunkikuvasta. IPhone on melko hyvä sieppaamaan myös nämä ja tuo upeita ammattimaisia ​​kuvia, jos saat kokoonpanon ja valotuksen oikein.

# 3. Käytä linssin lisävarusteita

IPhonen valokuvauslisävarusteita on satoja. Jotkut suosikkimme ovat asioita, kuten makro-linssit, kalansilmälinssit ja teleobjektiivit. Kokeile myös kokeilla erilaisia ​​valotehosteita, jotka LED-valot voivat houkutella.

# 4. Älä (yli) käytä suodattimia vaan käsittele kuvia

Suodattimet (kuten Instagramissa) eivät ole enää viileitä. Itse asiassa niitä on käytetty niin paljon ja niin usein, että on nyt tylsää. Jos haluat näyttää ammattilaiselta ja kutsua onnittelun muistiinpanoon, sinun on oltava paljon omaperäisempi ja autenttisempi kuin vain Instagram-suodattimet.

Tämä ei tarkoita sitä, että valokuvia ei pitäisi käsitellä. Tee ne vapaasti, mutta pidä erillään kaikista hienoista ja hienoista suodattimista.

# 5. Käytä Cam-jalustaa

Paras neuvo, jonka saat koskaan saada, on käyttää iPhone-jalustaa, kun otat valokuvia. Yllättävän paljon vakautta ja selkeyttä saat vertaansa vailla ja tuntuu vain käytettäessä nokkajalustaa. On olemassa paljon iPhone-telineitä, joita voit ostaa erittäin edulliseen hintaan. Jos olet tosissasi iPhone-valokuvaus, osta yksi.

Siinä kaikki, ihmiset!

Kokeile näitä vinkkejä ja jaa palautteesi meille kommentissa.

Uusimmat viestit