Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset vuonna 2021

Onko työntekijöiden seurannasta, maksujen suorittamisesta ja laskemisesta työläs tehtävä? Sitten sinun kannattaa kokeilla yhtä näistä parhaista iPadin ja iPhonen palkanhallintasovelluksista. Ne eivät vain yksinkertaista tehtävääsi, vaan helpottavat paljon stressiä.

Joustavien ajoitusten avulla erilaiset boolit, kenttä- tai freelance-työntekijät, työntekijöiden ja heidän palkkojensa seuranta on tullut hallitsemattomaksi. Palkanhallintasovelluksella voit tarkistaa sisään- / ulos-ajastuksen, asettaa maksuja tietylle palvelulle tai työntekijälle. Mikä parasta, ne tarjoavat yksinkertaisen käyttöliittymän ja monia ominaisuuksia, jotka tekevät työstäsi yksinkertaisemman.

Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset palkanhallintaan

1.Paychex Flex

Erityisesti rekisteröityneille Paychex Flex (paychexflex.com) -käyttäjille luotu sovellus yhdistää työnantajat ja työntekijät. Sisäänkirjautumisen jälkeen työnantajat voivat muokata, tarkistaa ja lähettää palkanlaskua tien päällä.

Pilvivarmuuskopioinnin ansiosta voit jatkaa lähettämistä millä tahansa laitteella, joko tabletilla, puhelimella tai työpöydällä. Lisäksi sovelluksen kautta pääsee kaikkeen työntekijäprofiilista, verovähennyksistä, lehdistä terveydelle ja kuljetuseduille.

Työntekijöillä on myös etuoikeus vastaaviin tiloihin. He voivat nopeasti tarkistaa tukensa, eläkesaldon, terveys-, hammas- ja henkivakuutusetuudet.

Merkittävä piirre on turvallisuus; sovellus sisältää Touch ID- ja Face ID -todennuksen sekä työntekijöille että työnantajille.

Hinta: Vapaa

ladata

2. TSheets Time Tracker

TSheets tarjoaa pelin muuttavan aikaperusteisen seuranta- ja ajoitussovelluksen. Sovelluksen ansiosta työntekijät voivat lyödä sisään ja ulos työmaaltaan iPhonillaan.

Kuka työskentelee -ominaisuuden avulla voit seurata työntekijöitäsi ja kuka työskentelee reaaliajassa. Voit myös vetää ja pudottaa vuoroja, määrittää töitä, lisätä muistiinpanoja, muuttaa aikatauluja ja vastaanottaa ilmoituksia viivästyneistä sisäänkirjautumisista tai ylitöistä.

Lisäksi sovellus seuraa myös työntekijöiden GPS-pisteitä, mikä on kustannustehokas vaihtoehto geofencingille. Sovellus tappaa fyysisten aikataulujen tarpeen, koska kaikki tiedot tallennetaan sähköisesti.

Kaiken kaikkiaan sekä palkanlaskusta että laskutuksesta tulee nopeampaa ja edullisempaa. TSheets tarjoaa saumattoman integroinnin QuickBooks-, Square- ja Gusto-ohjelmistoihin, mikä yksinkertaistaa taustatoimistotyötäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Paycor Mobile

Jos yritykselläsi on Paycor-tili, mobiilisovellus tuo kaikki merkittävät HR-ominaisuudet kämmenlaitteeseesi. Työntekijät voisivat lyödä sisään / ulos, tarkastella aikakorttejaan ja ilmoittaa, jos rei'it puuttuvat.

He voivat myös pyytää poissaoloja, tarkistaa ilmoituksia, yrityksen hakemistoja, työaikatauluja jne. Työnantajan tai esimiehen osalta he voivat hyväksyä aikakortit, aikakatkaisupyynnöt ja työnkulut.

Lisäksi työnantaja voi lisätä / muokata / poistaa booleja työntekijöille ja seurata hakijoiden edistymistä ja aikataulua. Sovellus tukee myös push-ilmoitusta pyynnöille, hyväksynnöille, tehtävien allokoinnille ja ilmoituksille.

Hinta: Vapaa

ladata

4 tuntia - Tuntilaskuri

Ei täysimittainen palkanhallintasovellus, mutta Hours onnistuu saamaan työn aikaan tehokkaasti. Voit joko kirjautua sisään tai lisätä tunteja manuaalisesti lokiin, tarkistaa työtuntien kokonaismäärän.

Sovellus laskee ansaitun palkan vastaavasti. Tämän lisäksi voit tarkistaa yksityiskohdat vähennetyistä veroista.

Vie työhistorian tiedot haluamassasi muodossa jakamista tai varmuuskopiointia varten. Vaikka se on erityisen edunsaaja monille työpaikoille, se voi olla hyödyllistä aloitteleville yrityksille. jotka eivät vielä halua maksaa suuria vikoja palkanhallinnasta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. SurePayroll työnantajille

Ilmainen lisävaruste kaikille olemassa oleville SurePayroll-asiakkaille. Sovelluksen avulla voit hallita palkanlaskua tien päällä. SurePayroll voi hallita kaikkia maksuja työntekijöille tai itsenäisille urakoitsijoille, joko tunti- tai kuukausipalkkoja varten.

Kun asetus on asetettu, automaattinen palkanlaskentatoiminto huolehtii maksuista. Voit muokata, lisätä tai poistaa työntekijöitä tai maksutapoja tarvittaessa.

Sovellus laskee myös oikeat verovähennykset jokaiselle työntekijälle. Lisäksi sovellustiedostot ja maksavat liittovaltion, osavaltion ja paikalliset verot verkossa, taattu veroilmoitus.

Täydellinen pienyritysten omistajille tai kotitalouden johtajille, koska he voivat olla tarkkaavaisempia muissa asioissa. Tärkeintä on, että kaikki viestinnät ovat salattuja ja kirjautumisistunnot päättyvät automaattisesti, kun ne eivät ole aktiivisia.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Neliön palkanlaskenta

Square on rakentanut tämän sovelluksen, joka tarjoaa edullisen täyden palvelun palkanlaskennan. Tuo aikakortteja tai anna tiimin aukioloajat ja anna sovelluksen hoitaa muut muodollisuudet.

Asiantuntijaryhmä varmistaa, että työntekijöillesi maksetaan palkat, palkanlaskenta, liittovaltion verot ja valtion verot ovat myös ajan tasalla.

Haluatko maksaa W2-työntekijöille tai 1099 urakoitsijalle, Square Payroll voi hoitaa kaiken. Voit myös käyttää kohtuuhintaisia ​​etuusjärjestelyjä sinulle ja työntekijöillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Nimittäin

All-inclusive HR-ohjelmisto, joka huolehtii maksuista, eduista ja veroista. Rakennettu sekä työntekijöille että työnantajille, nimittäin käyttää voimakasta tekniikkaa kaiken henkilöstöhallinnon yksinkertaistamiseksi.

Alustan avulla työntekijät voivat hallita tuntilomakkeita, lomia, lähettää päivityksiä ja jakaa valokuvia. He voivat jopa tarkistaa yrityksen sosiaalisen uutissyötteen sovelluksesta.

Etujen vähentämisen ja verojen automaattisen hakemisen lisäksi Namely tekee myös vuoden lopun raportoinnista erittäin yksinkertaista. Sovellus varmistaa myös, että asetuksesi ovat paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion lakien mukaisia.

Lyhyesti sanottuna sovellus synkronoi henkilöstö- ja palkkatiedot ja yhdistää työntekijät ja johtajat yhdelle sivulle.

Hinta: Vapaa

ladata

8. QuickBooks-palkanlaskenta

Yksi arvostetuimmista palkanhallintasovelluksista, QuickBooks, on erityisen hyvä käytännön työnantajille. Se ei tee asioita automaattisesti, mutta tarjoaa merkittävää apua kaikissa liittyvissä töissä.

Voit helposti luoda palkkakokeita työntekijöille ja urakoitsijoille sekä maksaa työntekijöille suorilla talletuksilla. Sovellus auttaa myös maksamaan veroja ja e-tiedostolomakkeita kaikissa 50 osavaltiossa.

Muistutukset tulevasta palkkapäivästä ja veroajoista varmistavat, että sinun ei tarvitse maksaa sakkoa. Se pitää kaikki tietosi suojattuna käyttämällä ylimmän tason pankkiturvaa.

Sovellus toimii Intuit Online Payroll-, QuickBooks Online Payroll-, Intuit Full Service Payroll-, QuickBooks for Mac Payroll- ja Intuit Online Payroll -yritysten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Hubstaff - GPS-ajanseuranta

Älykäs ajanseuranta- ja palkanhallintasovellus, joka sisältää myös GPS-seurannan. Tämän ominaisuuden avulla työnantaja voi seurata työvoiman sijaintia.

Online-hallintapaneelin ja reaaliaikaisten raporttien avulla voit tarkastella tuntilomakkeita, tarkastella parhaillaan työskenteleviä ja hallita kaikkia asetuksia käyttäjän tasolle.

Maksuja varten voit valita palkkatason (tunneittain tai kiinteästi), menetelmän ja maksuaikaa, ja loput tapahtuu automaattisesti. Työlokien avulla saat selville syyn, miksi joku on poissa tai myöhässä.

Se on integroitu yli 30 muuhun projektinhallintatuotteeseen, kuten Quickbooks ja Basecamp. Lisäksi kehittäjät ovat optimoineet sovelluksen, joten se ei kuluta akkua valtavasti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Zenefits

Zenfits yhdistää HR-järjestelmät, palkanlaskennan ja edut yhteen yksinkertaiseen sovellukseen. Se synkronoi palkanlaskennan älykkäästi ja automaattisesti muun henkilöstöhallinnon kanssa, jotta elämäsi olisi helpompaa.

Alustan avulla voit seurata työaikaa, hallita palkkoja ja etuja vastaavasti, hyväksyä loma-ajan ja aikataulutustehtävät. Zenfits pitää yrityksesi yhteensopivana automatisoimalla useimmat työpaikat, mukaan lukien laskettaessa ja kirjaamalla palkkaverot.

Työntekijöille sovellus toimii yhden luukun HR-ohjelmistolla. He voivat kirjautua sisään, pyytää vapaata, tarkistaa vakuutukset ja joustavat etuudet sekä olla yhteydessä työtovereihinsa sovelluksen kautta.

Vaikka sinulla on oltava Zenefits-tili, jotta pääset käyttämään muita ominaisuuksia, sovellus integroi saumattomasti palkanlaskennan jo käyttämiisi kirjanpito- ja 401 (k) -alustoihin.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Ota nyt hallintaan palkanhallinta käyttämällä näitä parempia sovelluksia parhaan edun kannalta. Ne voivat epäilemättä lisätä työn tuottavuutta ja tuoda kaivattua mukavuutta seuraamaan työntekijöiden suorituksia. Olenko unohtanut sisällyttää tähän luetteloon minkä tahansa iOS: n parhaasta palkanhallintasovelluksesta? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Haluat lukea nämä aiheeseen liittyvät sovellusluettelot:

  • Parhaat CRM-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat ilmaiset tilausten hallinnan iPad-sovellukset
  • Suosituin käyntikortinlukija iO: lle
  • iPhone-kuittien seurantasovellukset

Uusimmat viestit