Parhaat krikettisovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kriketti on yksi halutuimmista peleistä maailmassa. Mahtavat kuusi, upea kansi, maaginen googly, loistava taaksepäin kääntyminen ja mikä tärkeintä, kynsien puremiskilpailu on hienoimpia ainesosia, jotka tekevät kriketistä niin upean pelin. Nämä parhaat iPhone-krikettisovellukset on suunniteltu viemään rakkautesi krikettiin seuraavalle tasolle.

Ei ole väliä missä olet. Näiden krikettisovellusten avulla voit pysyä kiinni pallossa pallokommenttien ja reaaliaikaisten päivitysten avulla. Viimeisimpien uutisten ja kuratoitujen videoiden avulla voit seurata kaikkia tietueita ja tapahtumia. Tutkitaan parhaita krikettisovelluksia!

1. Cricbuzz

Jos haluat seurata krikettiä uskonnollisesti ja haluat saada kaikki live-päivitykset nopeasti, Cricbuzzin on oltava paras valinta sinulle. Se tarjoaa live-päivityksiä ICC: n krikettien maailmanmestaruuskilpailuista, World T20: sta, Champions Trophy -sarjasta, T20-liigoista (IPL, CLT20, Big Bash, CPL, BPL ja paljon muuta.)

Voit lukea viimeisimmät krikettiuutiset, päästä käsiksi tulevien otteluiden aikatauluihin ja tarkastella kaikkia meneillään olevien tai valmiiden otteluiden yksityiskohtia. Jos haluat tietää enemmän pelaajista, tutustu hänen profiiliinsa. Voit myös selvittää pelaajat ja joukkueen sijoitukset ODI: lle, testille ja T-20: lle.

Hinta: Vapaa

ladata

2. ESPNcricinfo Kriketti

Jos olet sitkeä krikettifani ja rakastat tutkia tätä peliä, ESPNcricinfo on täydellinen laukaus sinulle. Legendojen ja tunnettujen kirjailijoiden eksklusiivisilla sarakkeilla on parhaat tiedot siitä, mitä tapahtuu, mitkä joukkueet näyttävät hyvältä ja mitkä alle par.

Se tarjoaa sinulle kaikkien käynnissä olevien otteluiden live-tulokset, jotta pysyt parhaalla mahdollisella tavalla. Voit verrata pelaajan tilastoja ja jopa vaihtaa suosikkijoukkueesi toiveidesi mukaan. Voit myös lisätä kalusteisiin kalusteita, jotta sinut muistutetaan aina tietyistä otteluista, joita haluat seurata.

Hinta: Vapaa

ladata

3. ICC-kriketti

Tämä on kansainvälisen krikettineuvoston virallinen sovellus. Se tarjoaa sinulle live-tulokset ja kommentit kaikista Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelatuista otteluista. Voit myös saada ottelun kohokohdat, jos satut kaipaamaan peliä tai haluat vain käydä läpi toiminnon huvin vuoksi. Ilmoitusten avulla tämä sovellus ei koskaan anna sinun jättää väliin yhtä toimintoa.

On olemassa eksklusiivisia videoita, jotka on suunniteltu tuomaan kaivattua jännitystä, jonka haluat saada. Voit lukea krikettilegendojen sarakkeita ja pystyä myös tukemaan suosikkijoukkueesi. Kaikki uutiset ja eksklusiiviset haastattelut varmistavat, että nautit pelin jokaisesta hetkestä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. BCCI

BCCI on Intian kriketin hallintoneuvoston virallinen sovellus. Se on helposti maailman tehokkain ja hallitsevin krikettilauta.

Se tarjoaa live-pallot-pallotulokset ja kommentin ottelusta. Voit nauttia suorasta valokuvavirrasta, videoiden kohokohdista ja ominaisuuksista. Lisäksi saat kaikki uutiset ja katsele pelaajien yksinomaisia ​​haastatteluja.

Hinta: Vapaa

ladata

5. MyCricket Live -tulokset

MyCricket Live Score on yhden luukun kohde, jonka avulla pysyt täydellisesti synkronoituna kriketin kanssa. Voit ladata kaikki ottelut, joukkuevalinnat ja ottelutiedot saadaksesi ne kiinni, kun laitteesi ei ole yhteydessä Internetiin.

Koska sovelluksella on ainutlaatuinen Duckworth Levis -laskin, sinulla ei ole vaikeuksia selvittää, mikä joukkue todennäköisesti voittaa tai häviää, jos peli päättyy sateen vuoksi. Voit jakaa live-tulokset ystävien ja seuraajien kanssa Facebookin ja Twitterin kautta. Lisäksi on myös mahdollisuus viedä otteluraportit PDF-muodossa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Cricket Australia Live: Virallinen sovellus

Jos olet Australian kriketin ystävä, sinun ei pidä unohtaa tätä virallista sovellusta. Siinä on kaikki mitä haluat seurata Australian kotimaisia ​​ja kansainvälisiä otteluita.

Voit katsella kaikkien otteluiden suoratoistoa. Se tarjoaa myös ajankohtaisia ​​videoiden kohokohtia ympäri maailmaa. Saavuta välittömästi kaikkien pelien live-tulokset, ottelut ja tilastot. Sovellus toimittaa suoria radiolähetyksiä myös virallisten lähetyskumppaneidensa kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kriketti Live Line

Saat reaaliaikaisia ​​päivityksiä pallosta palloon Cricket Live Linen avulla. Olipa kyse sitten maailmancupista tai muusta turnauksesta, sovellus seuraa kaikkea krikettimaailmassa tapahtuvaa. Jos olet kovaa pelin fani, tämä on sovellus, joka pitää viimeisimmät tulokset.

Ei vain live-krikettikilpailuja, vaan voit tarkistaa aikaisempien liigojen, otteluiden ja turnausten tuloskortit. Muita ominaisuuksia ovat pelaajaanalyysi, joukkue-analyysi, raportit ja tonnia muita analyyttisiä ominaisuuksia krikettitilastojen perusteelliseen tutkimukseen. Mikä tärkeintä, kaikki tämä on täysin vapaasti käytettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. CricHQ-krikettisovellus

CricHQ on edistyksellinen krikettisovellus, joka on rakennettu paitsi faneille, jotka nauttivat vain katselemisesta, mutta haluavat myös saada käytännön valotuksen siitä, miten he voivat analysoida peliä näkökulmastaan. Se on hieno pisteytyssovellus, jolla on hyvin yksinkertainen kriketinhallinta-alusta.

Tämän sovelluksen avulla voit tehdä sekä katsella 3D-vaunupyörää, jotta voit analysoida ottelua haluamallasi tavalla. Voit nopeasti tietää ajonopeuden yli. Voit jopa laskea ottelun tuloksen, jos otteluun vaikuttaa tai se pysäytetään käyttämällä ICC Duckworth Levis -menetelmää.

Hinta: Vapaa

ladata

9. NDTV-kriketti

NDTV Kriketti on yhden luukun ratkaisu kaikkiin kansainvälisiin ja kotimaisiin krikettitappeluihin, jotka saatat haluta kiinni. Nopean uutisen, livetulosten, valokuvien ja videoiden avulla, joita jokainen fani haluaa saada, tämä sovellus voi olla valintasi foorumi vuoden 2015 maailmancupille.

Se tarjoaa suoran lähetyksen ottelusta pallolla pallokommenttien avulla. Voit katsella videoita uusimmista otteluista. Valitse tämä sovellus, jos haluat tulla toimeen meneillään olevan krikettitapahtuman kanssa hauskasti.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Krikettipörssi (Live Line)

Krikettipörssi on yksi kaupan huippuluokan krikettisovelluksista. Sovellus toimii suorana linjana, joka tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen tulostaulun sekä tilastot ja tiedot meneillään olevasta ottelusta.

Käyttäjäystävällinen muotoilu palvelee sinua huolellisilla uutisilla ja päivityksillä kaikista tulevista maailmanlaajuisista ja kotimaisista turnauksista. Parhaan osan sovelluksesta voit nauttia koko ottelurajapinnasta haluamallasi kielellä.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Kaikki nämä krikettisovellukset ovat erinomaisia ​​elävöittääkseen rakkautesi peliin. Valitse mieltymystesi perusteella sovellus, joka on täydellisesti ajoitettu harrastuksellesi. Ja kerro meille palautteesi kriketistä ja suosikkipelaajastasi.

Älä missaa:

  • Parhaat iPhonen ja iPadin NFL-sovellukset
  • FIFA World Cup 2018 iPhone ja iPad -sovellukset
  • Parhaat toimintapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat loputtomat juoksijapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit