Uuden MacBook Pron asentaminen 8 helpossa vaiheessa

MacBook Pro on kiehtonut kaiken. Eksklusiivisella muotoilulla ja upeilla ominaisuuksilla, kuten Touch Bar, MBP ansaitsee kaikki tunnustukset.

Uuden Macin asentaminen on melko yksinkertaista. Mutta jos olet vaihtanut Windowsista macOS: iin, et välttämättä pidä sitä liian suoraviivaisena. Noudata näitä yksinkertaisia ​​8 vaihetta asentaaksesi MacBook Pro 2016 nopeasti.

Uuden MacBook Pron asentaminen

Vaihe 1. Uusi MacBook Pro käynnistyy automaattisesti, kun avaat sen. Toisessa Macissa sinun on painettava Virtanappi laittaa se päälle.

(Uuden MBP: n sammuttamiseksi sinun on pidettävä painettuna Touch ID -painiketta, joka sijaitsee kosketuspalkin oikeassa reunassa.)

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on valittava aKieli → NapsautaJatkaa.

Vaihe # 3. Nyt sinun on valittava anäppäimistöasettelu → NapsautaJatkaa.

Vaihe # 4. Valitse Wi-Fi-verkko. (Sinun on valittava MuuVerkkoasetukset ja valitse sitten Ethernet, jos muodostat Internet-yhteyden Ethernet-yhteyden kautta.) Anna nyt Wi-Fi-salasana → NapsautaJatkaa.

Vaihe # 5. Jos haluat määrittää MacBook Pron uudeksi tietokoneeksi, sinun on valittava Älä siirrä tietoja nyt → NapsautaJatkaa.

(Noudata näitä ohjeita, jos haluat siirtää vanhan Macin tiedot uuteen Maciin)

Vaihe # 6. Tarkista nyt valintaruutuOta sijaintipalvelut käyttöön tässä Macissa → NapsautaJatkaa.

Sitten sinun on kirjauduttava sisään tililläsiApple ID. Palvelujen synkronoimiseksi on parempi käyttää samaa Apple ID: tä, jota käytät muissa iDevice-laitteissasi, kuten iPhone, Apple TV.

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi vain siinä tapauksessa. KlikkausJatkaa. Sitten,Olla samaa mieltä hyväksyä ehdot. KlikkausOlla samaa mieltä uudelleen vahvistaaksesi.

Kirjoita koko nimesi Macille. Jos olet kirjautunut sisään nykyisellä Apple ID: lläsi, nimesi näkyy automaattisesti.

Sitten sinun on syötettäväTilin nimi. Jälleen, jos olet kirjautunut sisään Apple ID: lläsi, se näkyy automaattisesti.

Rekisteröi Touch ID, jotta voit suojata MacBook Prosi. (Toisessa Macissa sinun on syötettäväSalasana turvata Mac. Sitten sinun on syötettävä aVihje muistamaan salasanat helposti.

Valitse valintaruutu Anna Apple ID: n nollata tämä salasana.

Vaikka se voi olla vähemmän turvallista, jos joku pääsee käyttämään Apple ID: täsi ja salasanaasi, se voi olla hyödyllistä, jos unohdat salasanasi.

Vaihe # 7. Valitse valintaruutuAseta aikavyöhyke nykyisen sijainnin perusteella. (Se toimii vain, jos olet ottanut sijaintipalvelut käyttöön.) NapsautaJatkaa.

  • Seuraavaksi sinun on valittava ruutu kohtaan KäynnistäFileVault-levyn salaus. FileVault salaa Macin kiintolevyn sisällön
  • Valitse ruutu vieressäAnna iCloud-tilini avata levyn lukitus. KlikkausJatkaa
  • Valitse ruutu vieressäTallenna asiakirjat ja työpöytä tiedostot iCloudiin
  • Se on osa macOS Sierran Optimized Storage -ominaisuutta

Varmista, että valitset tämän valintaruudun vain, jos sinulla on tarpeeksi iCloud-tallennustilaa koko työpöydälle sekä synkronoitavat asiakirjat-kansiot. KlikkausJatkaa.

Vaihe # 8. Valitse valintaruutuOta Siri käyttöön tässä Macissa. KlikkausJatkaa.

Se siitä!

Anna nyt asennusprosessin suorittaa loppuun.

On aika aloittaa MBP: n käyttö ja hyödyntää kaikkia uusia ominaisuuksia.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found