Paras sisäinen SSD MacBook Prolle

Etkö pidä työskentelystä vanhalla MacBook Prolla, joka näyttää menettäneen dramaattisesti sekä viehätyksensä että nopeutensa? Voit päivittää kannettavan helposti, jotta se toimii nopeammin. En ehdottaa, että valitsisit uuden MBP: n. Sen sijaan tutkia joitain näistä parhaista sisäiset SSD: t MacBook Prolle ja valitse sopivin tarpeisiisi sopivin.

Olemme jo laatineet luettelon parhaista ulkoisista SSD-asemista MBP: lle. Ja on aika tutustua joihinkin tärkeimpiin sisäisiin SSD-asemiin. Edelliseen verrattuna jälkimmäinen on optimoitu, jotta saat kaiken irti kannettavastasi. Joten mitä odotat perämies?

# 1. Ratkaiseva MX300

Luotettavan suorituskyvyn tarjoamisen jälkeen Crucial MX300 on samanlainen kuin alan parhaat. Sen sanotaan olevan 90 kertaa energiatehokkaampi kuin tavallinen kiintolevy. Laadukas Micron 3D NAND -tekniikka varmistaa, että sisäinen SSD voi säilyttää huipputoimintonsa pitkään.

Vaikka peräkkäinen luku- / kirjoitusnopeus on 530/510 MB / s, satunnaisluku- / kirjoitusnopeus on 92K / 83Kon kaikilla tiedostotyypeillä. Loistavan kirjoituskiihdytyksen ansiosta se voi tarjota nopeamman tiedostonsiirron ja tallentaa.

AES 256-bittisellä laitteistopohjaisella salauksella se pitää tietosi suojattuna. Tätä huippulaatuista SSD-asemaa on saatavana neljällä tallennuskapasiteetilla, kuten 275 Gt, 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt.

USP: Erittäin tehokas

Hinta: 159,97 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.

Osta se Amazonilta

# 2. WD sininen

Minusta WD Blue on turvallinen veto kaikista näkökulmista. Olipa kyky antaa sinun optimoida kannettavan tietokoneen suorituskyky merkittävästi tai tarjota tasainen lähtö, se kestää odotuksia. Tämän tärkeän SSD-aseman toinen tärkeä näkökohta on peräkkäinen luku- ja kirjoitusnopeus, joka kellotaajuudella 545 Mt / s ja vastaavasti 525 Mt / s.

Luotettavan suorituskyvyn ja halutun kiihtyvyyden ansiosta MBP: si käyttää huippuluokan sovelluksia, videopelejä ja HD-mediasoittimia sujuvammin. Viimeiseksi WD Blue SSD on saatavana vain kolmessa tallennustilatasossa, kuten 250 Gt, 500 Gt ja 1 Tt.

USP: Tasainen suorituskyky

Hinta: 89,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.

Osta se Amazonilta

# 3. SanDisk Ultra II

NCache 2.0 -teknologialla toimiva SanDisk tarjoaa erinomaisen nopeuden ja halutun kestävyyden. Hyvällä peräkkäisellä lukemisella 550 Mt / s ja kirjoitusnopeudella 500 Mt / s, se on täysin varustettu suorittamaan tehtävän huippuvaihteella.

Pääasiassa NCQ-tuen ansiosta se pystyy hallitsemaan jonon pituutta sujuvasti purjehtivaan monitehtävään. Ultra II: n avulla kannettava tietokoneesi käynnistyy nopeammin, lataa sovellukset nopeasti ja siirtää tietoja vertaansa vailla olevalla nopeudella. Asema kestää kauan, koska se on iskun- ja tärinänkestävä.

Tällä SSD: llä on 3 vuoden takuu (USA). Lisäksi sitä on saatavana viidessä tallennustilatasossa, kuten 240 Gt, 250 Gt, 500 Gt, 960 Gt ja 1 Tt.

USP: nCache 2.0 -tekniikka

Hinta: 119,99 dollaria [84,95 dollaria Amazonissa tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazonilta

# 4. Samsung 850 EVO

V-NAND-tekniikalla varustettu Samsung 850 EVO mahdollistaa kannettavan tietokoneen toiminnan paljon nopeammin ja sujuvammin. Sisäinen SSD voi tuottaa peräkkäisen luku- / kirjoitusnopeuden jopa 540 Mt / s ja 520 Mt / s. Se tarjoaa IOPS-satunnaislukunopeuden 97K ja vastaavasti 88K.

SSD on erittäin tehokas ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn. Sen mukana tulee 5 vuoden takuu. Lisäksi sitä on saatavana viidellä tallennuskapasiteetilla alkaen 250 Gt, 500 Gt, 1 Tt, 2 Tt ja 4 Tt.

USP: Salamannopea nopeus

Hinta: 104,75 dollaria Amazonilla tämän kirjoituksen aikaan.

Osta se Amazonilta

Noutanut parhaan panoksesi?

Olettaen, että olet valinnut yhden näistä SSD-asemista kannettavan tietokoneen tehostamiseksi? Mikä se on ja mitkä ovat ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä? Jaa palautteesi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Parhaat MacBook Pro -laukut
  • Parhaat MacBook Pro -hihat

Uusimmat viestit