Parhaat piilokameranilmaisinsovellukset iPhonelle vuonna 2021

Kaikkea tässä maailmassa voidaan käyttää sekä hyviin että haitallisiin tarkoituksiin. Vakoontakamerat tai piilotetut kamerat eivät eroa toisistaan. Olemme kaikki nähneet tai kuulleet tapauksista, joissa näitä laitteita on käytetty ihmisten toiminnan kirjaamiseen ilman heidän suostumustaan. Ne ovat merkittävä yksityisyyden loukkaaminen, joten on kätevää jollain tapaa tarkistaa piilotetut kamerat haavoittuvissa tilanteissa. Voit tehdä sen vain näillä iPhonen parhailla piilokameranilmaisinsovelluksilla.

  1. Radarbot
  2. Piilotettu kameran ilmaisin
  3. Spy piilotettu kameran ilmaisin
  4. iAmNotified
  5. DontSpy 2
  6. Piilotettu vakoojakameratunnistin

1. Radarbot

Radarbot on ilmainen vakoojakameratunnistinsovellus, joka etsii piilotettuja kameroita GPS-sijaintisi avulla. Koska se voidaan integroida GPS-navigointijärjestelmään, joten voit helposti käyttää muita GPS-sovelluksia nykyisen sijaintisi muuttamiseen. Radarbot auttaa tunnistamaan helposti mobiilikamerat, ANPR-kamerat ja liikennevalot.

Siinä on virransäästötila, ja tämän sovelluksen lisäksi löydät myös useita muita tiloja kameran visualisoimiseksi. Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, jotka löydät tästä sovelluksesta, on mahdollisuus asettaa ääni-ilmoitus. Lisäksi voit käyttää tätä iOS-sovellusta myös parametrien ja etäisyyksien laskemiseen.

Hinta: Ilmainen (Pro-versio - 4,99 dollaria)

ladata

2. Piilotettu kameran ilmaisin

Piilokamera-ilmaisin on erinomainen sovellus piilotettujen kameroiden löytämiseen iPhonella. Tämän sovelluksen avulla voit havaita vakoojakamerat hotellihuoneissa, hostelleissa ja lopulta voit varmistaa, ettei kukaan vakoile sinua.

Tämä on ilmainen sovellus, joten voit ladata tämän sovelluksen helposti Apple-kaupasta sijoittamatta yhden penniäkään. Tämä sovellus voi käyttää myös iPhonen kameraa ja taskulamppua. Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää sovellusta tarkemmin yhdistämällä sen laitteellasi oleviin 3D-kameran ja taskulamppuohjelmiin.

Lisäksi voit käyttää tätä iOS-sovellusta salaisten valokuvien ottamiseen, mikä lopulta auttaa turvahenkilöstöä salaustehtävissä.

Hinta: Ilmainen (HCD App Premium - 3,99 dollaria)

ladata

Vakoile piilotetun kameran ilmaisinta

Spy piilokameranilmaisinsovelluksella on yksinkertainen käyttöliittymä, joten voit käyttää tätä sovellusta vaivattomasti, vaikka käytät sitä ensimmäistä kertaa. Se toimii tehokkaasti ja tunnistaa kaikki huoneessasi olevat piilotetut kamerat ja mikrofonit.

Tämän sovelluksen mukana tulee neuvontaopas, joka opastaa aina, kun käytät tätä sovellusta, jotta saat parhaan hyödyn tästä sovelluksesta. Piilokameran havaitsemiseksi sinun on avattava sovellus ja lopulta siirrettävä puhelimesi kaikkien epäiltyjen esineiden ympäri.

Lisäksi tämä sovellus voi myös etsiä joitain Bluetooth-yhteensopivia kotikameroita, joka on Spy-piilokameratunnistimen tärkein USP.

Hinta: $4.99

ladata

4. iAmNotified

iAmNotified on maksettu sovellus, jota käytetään etsimään piilotettuja ja piilotettuja kameroita. Siinä on yksinkertainen toimintamekanismi, ja lisäksi käyttöliittymä on myös puhdas ja sileä, joten et löydä mitään ongelmia käyttäessäsi tätä sovellusta.

Tämän iOS-sovelluksen avulla voit helposti jäljittää ketään, joka käyttää puhelintasi tai joka yrittää avata älypuhelimesi lukituksen. Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että tämä vakoojavastainen järjestelmä antaa täydellisen turvallisuuden yksityiselämällesi.

Hinta: $2.99

ladata

5. DontSpy 2

DontSpy 2 on yksi parhaista kameranilmaisinsovelluksista iPhonelle, jonka avulla voit paitsi tunnistaa piilotetut kamerat myös yhtä hyödyllisiä vakoojavirheiden havaitsemisessa. Aivan kuten muutamissa yllä mainituissa sovelluksissa, DontSpy: llä on myös suoraviivainen käyttöliittymä, joten voit käyttää tätä sovellusta tehokkaasti.

Tämä sovellus muuttaa iOS-laitteesi kokonaan piilotetuksi elektroniseksi laitetunnistimeksi, jotta löydät helposti älypuhelimet, vakoojavirheet, mikrofonit, piilotetut kamerat ja useita muita epäilyttäviä laitteita.

DontSpy 2 on maksettu sovellus, joten sinun on käytettävä melko paljon rahaa hyödyntämään tämän piilokameran kaikkia fantastisia ominaisuuksia tunnistamaan iPhone-sovellus.

Hinta: $1.99

ladata

6. Piilotettu vakoojakameran ilmaisin

Tällä maksullisella iOS-sovelluksella on kaksi erilaista tapaa löytää piilotetut kamerat, jotka ovat magneettianturitila ja infrapunatunnistintila. Kun valitset magneettisen anturitilan, se analysoi kaikki ympärilläsi olevat magneettiset toiminnot.

Toisaalta, kun valitset infrapunatilan, tämä sovellus tunnistaa kaikki piilotetut infrapunakamerat, jotka ovat huoneessa. Infrapunakameroiden lisäksi tämä sovellus voi myös jäljittää reikäkamerat sekä hostellisi huoneisiin tai pukuhuoneisiin.

Hinta: $2.99

ladata

Johtopäätös

Kuten tämän artikkelin alussa luvattiin, olemme keskustelleet yksityiskohtaisesti parhaiten piilotetusta kameranhakusovelluksesta iPhonelle ja muille iOS-laitteille. Tässä artikkelissa olemme sisällyttäneet sekä maksettuja että ilmaisia ​​sovelluksia.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

  • Parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka ottaa parempia valokuvia yöllä iPhonessa NeuralCam App -sovelluksella
  • iPhone-kameran lataaminen on liian hidasta: Korjaa se näin

Voit vapaasti käydä läpi jokaisen sovelluksen ja valita lopulta parhaan vaihtoehdon mieltymystesi mukaan.

Uusimmat viestit