Parhaat Apple TV -sovellukset vuonna 2021

Mihin sinun pitäisi viettää aikaa keskellä satoja App Storessa saatavilla olevia sovelluksia? Tässä on 10 parasta Apple TV: n sovellusta, jotka vannon viihdettäni varten. No, jaan salaisuuteni kanssasi, ja puolestaan ​​sinun on jaettava omasi.

1. Apple TV -sovellus - selvä valinta

Sisäänrakennettu Apple TV, sovellus on erinomainen viihteen lähde varsinkin Apple TV +: n julkaisun jälkeen. Vain 4,99 dollaria kuukaudessa saat pääsyn upeaan sisältöön.

Jos testaat edelleen vesialueita, lippulaivasovelluksella on tarpeeksi ominaisuuksia, jotka pitävät sinut kiireisenä. Sen ansiosta sinun ei tarvitse siirtyä suoratoistosovellusten välillä. Seuraava Seuraava -rivillä on luettelo kaikista tilatuista palveluista.

Lisäksi nykyinen valinta on synkronoitu kaikkien Apple-laitteiden välillä! Joten elokuva, jota katselit työmatkan aikana, voit noutaa televisiosta mistä jäit. Kuratoitujen suositusten ja nopean pääsyn kirjastoon avulla sinulla on aina jotain pelattavaa.

2. YouTube - yksi parhaista viihdesovelluksista, ajanjakso

Rehellisesti sanottuna mikä tahansa laite on jotenkin epätäydellinen ilman YouTube-sovellusta. Löydä uutta sisältöä, opi jotain uutta, suoratoista musiikkia ja videoita, katsele suoratoistoja, yhdistä ja jaa näkemyksiäsi, YouTube sallii kaiken tämän ja paljon muuta.

Yksi parhaista alustoista sisällöntuottajille, YouTube on sovellus, joka yksinkertaistaa videoiden suoratoistoa, jolloin yritykset ja yksityishenkilöt voivat jakaa sisältöään kaikkien kanssa ympäri maailmaa.

Voit myös valita YouTube Premium -jäsenyyden saadaksesi mainoksettoman ja saumattoman käyttökokemuksen, mukaan lukien pääsyn kaikkiin YouTube Originaliin.

Hinta: Ilmainen (YouTube Red - 6,99 dollaria)

ladata

3. Netflix - kiistatta, paras Apple TV -sovellus suoratoistoa varten

Olitpa säännöllinen binge-watcher tai satunnainen, tämä sovellus ei tarvitse esittelyä. Mikä tekee Netflixistä erottuvan kilpailijoiden meressä, on sen sisältökirjasto.

Alusta ylläpitää laajaa valikoimaa elokuvia ja TV-ohjelmia, jotka ovat kotoisin lukuisista tyylilajeista. Lisäksi sisältö ei koskaan loppu, sillä sitä päivitetään melkein joka päivä.

Lisäksi voit luoda tilille enintään viisi profiilia, jolloin jokaisella perheenjäsenellä on oma henkilökohtainen Netflix. Älykkään latausvaihtoehdon ansiosta voit katsella ja hallita nimikkeitä melko helposti.

Hinta: Ilmainen (suoratoistosuunnitelmat - 8,99 dollaria)

ladata

4. Disney + - Apple TV -sovellus elää lapsuutesi uudelleen

Onko planeetalla lapsia, jotka varttuivat rakastamatta yhtä tai useampaa Disneyn ohjelmaa tai elokuvaa? Olipa matka muistikaistalla tai tuoretta perheystävällistä sisältöä, Disney + pakkaa kaiken tämän ja paljon muuta.

Kuukausittaisella 6,99 dollarin tilauksella saat loputtoman pääsyn elokuviin ja TV-sarjoihin Disneyiltä, ​​Pixarilta, Marvelilta, Tähtien sota, National Geographic ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että klassikot, kuten The Lion King, ja aivan uudet alkuperäiset, kuten The Mandalorian, ovat käden ulottuvilla.

Lisäksi Disney käynnistää ja käynnistää uudet jaksot joistakin alkuperäisistä, lukiomusiikista Lizzie McGuireen. Rajoittamattomalla latauksella jopa 10 laitteeseen ja samanaikaisella suoratoistolla jopa 4 eri laitteella, joten voit katsella rentoutuen tai tien päällä.

Hinta: Ilmainen (Disney + Kuukausitilaus - 6,99 dollaria)

ladata

5. GrubHub - Paras Apple TV -sovellus, jos rakastat ruokaa

Kun pidät silmäsi suosikkiohjelmissasi, vatsasi tarvitsee myös juhlaa. Mielenkiintoista on, että voit päättää mitä tilata ja tilata itse Apple TV: n kautta.

Olitpa tuulella kiinalaisille, italialaisille, intialaisille tai kreikkalaisille, GrubHub tarjoaa sinulle suuren valikoiman ravintoloita. Voit käyttää hyviä sovelluksen sisäisiä alennuksia suosikkiravintolassasi sekä käyttää luokituksia ja arvosteluita paikasta ennen tilauksen tekemistä.

Lisäksi GrubHub antaa sinulle mahdollisuuden tilata aterioita etukäteen tai tilata saman aterian helposti. Maksuehdot ovat myös melko yksinkertaisia; saat paljon vaihtoehtoja, kuten Apple Pay-, Venmo- ja Grubhub-lahjakortit.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Hulu - Sateenvarjo-suoratoistopalvelu Apple TV: lle

Hulussa on yksi suurimmista suoratoistokirjastoista, jossa on tuhansia esityksiä, elokuvia ja eksklusiivisia alkuperäisiä. Alustan mukana tulee myös Live TV -vaihtoehto, jonka avulla voit katsella yli 60 ylimmän kanavan sisältöä, mukaan lukien urheilu ja uutiset. Voit lisätä suosikkiohjelmasi, verkostosi ja elokuvasi Omat jutut -osiossa, jotta pääset nopeasti laitteeseen.

Aivan kuten Netflix, Hulu ottaa käyttöön kuusi räätälöityä profiilia, jotta jokainen voi seurata esityksiä, elokuvia ja verkkoja. Tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille asiakkaille, Hulu-liittymä alkaa 7,99 dollaria kuukaudessa ja Hulu + Live TV alkaa 39,99 dollaria kuukaudessa.

Hinta: Ilmainen, (Hulu - 5,99 dollaria)

ladata

Lue lisää: Kuinka rekisteröityä Hulu Live TV: lle iPhonessa ja tietokoneessa

7. Keittiötarinareseptit - Opi ruoanlaitto helposti tämän Apple TV -sovelluksen avulla

Ruoanlaitto on luovaa taidetta, ja voit oppia tämän taiteen mukavasti kotona. Applen muotoilupalkinnon voittaja Kitchen Stories Recipes tarjoaa tuhansia ilmaisia ​​reseptejä sekä HD-opetusvideoita, jotka auttavat sinua hioa ruoanlaittotaitojasi.

Voit myös aktivoida "kypsennystilan", joka opastaa sinut vaiheittain läpi reseptejä. Mittausmuunnin muuntaa ainesosamittaukset vaivattomasti annoskokosi mukaan, ja automaattisesti luotu ostoslista suunnittelee päivittäistavaraluettelosi automaattisesti tarkastellun menetelmän mukaisesti. Lisäksi voit jakaa taitosi maailman kanssa lataamalla ainutlaatuisia reseptejä ja vinkkejä.

Hinta: Ilmainen, (kahvi - 2,99 dollaria)

ladata

8. Päivittäiset Burn Trainer -harjoitukset - loistava kuntosovellus Apple TV: lle

Daily Burn, joka näkyy New York Timesissa, Vanity Fair, Shape, Good Morning America ja The Today Show, tarjoaa terveellisen lähestymistavan kuntoon. Seuraa yhdessä erityisten harjoitusvideoiden kanssa, jotka vaihtelevat sydän-, jooga-, pilates-, meditaatio-, tanssi-, synnytyksen jälkeisistä harjoituksista ja muusta kotisi suurimmalla näytöllä.

Olitpa sitten amatööri vai ammattilainen, sovellus suunnittelee harjoitteluistuntoja nykyisen kuntosi ja kuntotavoitteidesi mukaan. Hanki pääsy henkilökohtaisiin kouluttajiin ja resepteihin, jotka on erityisesti suunniteltu hallitsemaan laihtumistavoitteitasi ja terveellisiä elämäntapoja.

Hinta: Ilmainen, (DailyBurn All Access - 9,99 dollaria)

ladata

9. TED - Inspiroidu katsellessasi televisiota

Inspiraatiota on kaikenlaisia, kokoisia ja videoita. TED-foorumi tarjoaa tuhansia inspiroivia, informatiivisia ja muuttuvia videoita TED: n kirjastosta ilmaiseksi. Katso trendikkäitä videoita yli 100 kieleltä tekstityksillä.

Voit lisätä videon katsottavaksi myöhemmin tai ladata videon offline-katselua varten. Joko selaa aiheen mukaan tai valitse kuraattorien valinnoista tai käytä yksinkertaisesti "Yllätä minut!" ominaisuus avata maailmasi utelias, tietoon perustuva ja inspiroima elämä.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Real Racing 3 - Muunna Apple TV peliasemaksi

Toiminnallinen autopeli, joka tyydyttää sekä sisäistä lastasi että aikuisten hyperautojen rakastajaa. Olitpa kiehtonut McLarenin tai Aston Martinin superautoista, sovellus on saanut sinut kattamaan. Lisäksi saat mahdollisuuden kilpailla 18 kauniissa paikassa.

Voimakas täysi moninpelitila testaa suuttumustasi ja jättää sinulle varmasti adrenaliinipitoisuuden. Yli 4000 tapahtuman ansiosta et ole koskaan jäänyt haasteiden ulkopuolelle. Parhaiden Apple TV -pelisovellusten joukossa sinun pitäisi varmasti kokeilla tätä.

Hinta: Ilmainen, (jokapäiväinen kortti - 1,99 dollaria)

ladata

11. CARROT Weather - paras sääsovellus Apple TV: lle

Kaikesta snarkista huumorintajustaan ​​täynnä oleva CARROT kaunistaa alustaa voitettuaan sydämet iOS-laitteista. Applen Editor's Choice -palkinnon voittaja Mac App Storessa, CARROT, näyttää valitun alueen lyhyen aikavälin, tunneittaiset ja päivittäiset ennusteet.

Voit tallentaa useita sijainteja sekä löytää yli 30 salaisen sijainnin sään. CARROT Apple TV -sovelluksessa on yli 2 000 hauskaa vuoropuhelua ja yli 100 animaatiotilaa, ja sen teemat ovat erilaisia ​​kaikissa sääolosuhteissa.

Hinta: $3.99

ladata

12. Pandora - Apple TV: n musiikki- ja podcast-sovellus

Sovellus, joka muuntaa television ja radion mukautetuilla radioasemilla, joita rakastat ja rakastat. Etsi suosikkikappaleesi tai artistisi Pandorasta ja merkitsee valintasi. Hitaasti ja tasaisesti soittolistasi räätälöidään kuunteluvaihtoehtojesi mukaan.

Nimeltään se on Pandoran laatikko musiikin ystäville, vaikka et koskaan halua sulkea tätä laatikkoa. Uuden äänitilan ansiosta voit hakea, toistaa, keskeyttää, ohittaa, säätää äänenvoimakkuutta ja peukalota musiikkia äänelläsi. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi mainosten kanssa, tai voit valita porrastetut maksulliset tilaukset.

Hinta: Ilmainen, (Pandora Plus - 3,99 dollaria)

ladata

13. Earthlapse - Muunna Apple TV taideteokseksi

Katsokaa avaruuden upeaan syvyyteen tällä ainutlaatuisella Apple TV -sovelluksella, Earthlapsella. Jetson Creativein luoma Earthlapse tarjoaa yli 18 kauniisti terävää videota, jotka näyttävät virtuaalisen näkymän maasta kansainväliseltä avaruusasemalta.

Upeassa intervallikuvauksessa on mahdollisuus 8 eri ääniraitaan, ja voit hallita videon nopeus- ja värisuodattimia. Lumoava ja rentouttava samalla Earthlapse on pakollinen sovellus Apple 4K TV: ssäsi.

Hinta: $1.99

ladata

Kirjautua ulos

Yllä olevaa luetteloa tarkasteltaessa ei ole liioiteltua sanoa, että Apple TV: si voi olla paljon viihdyttävämpi kuin mikään televisio. Se palvelee useita ainutlaatuisia toimintoja erilaisten sovellusten avulla. Kuten johdannossa vaaditaan, jaa suosikkisovelluksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Saatat pitää myös näistä Apple TV -viesteistä:

  • Parhaat Apple TV 4K -lisävarusteet
  • Parhaat 4K-televisiot Apple TV 4K: lle
  • Kuinka käyttää iPhonea tai iPadia Apple TV -kaukosäätimenä
  • Kuinka pysäyttää Apple TV -kaukosäätimen avaaminen iPhonessa

On tärkeää huomata, että jotkut näistä sovelluksista ovat aluekohtaisia. Katso maakohtaisesta sovelluslistastamme lisätietoja maassasi saatavilla olevista sovelluksista. No, tämä on se. Toistaiseksi olemme palaamassa uudempien sovellusten luetteloon Apple-laitteillesi.

Uusimmat viestit