MapQuest - iPhone ja iPad -sovellus

Applella on omat Apple Maps; Google tarjoaa myös Maps-sovelluksen kaikille laitteille. Mutta kun suhteellisen pienempi yritys kehittää samanlaisen sovelluksen ja kun Tim Cook itse mainitsee sen, se on valtava juttu. Elämää muuttavan sovelluksen rakentaminen vaatii paljon raskasta työtä, unettomia öitä ja hienoja kehittäjiä. MapQuest on yksi sellainen sovellus App Storessa, joka on vetänyt tehtävän ylittämättä käyttäjän odotuksia.

Sadat tuhannet käyttäjät käyttävät MapQuestia jo melkein päivittäin reaaliaikaiseen liikennetietoon reiteillä, joilla he kulkevat. Melko monet käyttäjät rakastavat käyttöliittymää, ilmaista ääniohjattua navigointia ja sovelluksen toimittamia vaiheittaisia ​​ohjeita. Ja rehellisesti sanottuna MapQuest on yksi niistä sovelluksista, joka on jo osuma.

Tarkastelen paljon sovelluksia ja pelejä osana työni. Ja ollakseni hyvin rehellinen, olen erittäin konservatiivinen kirjoittaessani yksinomaisen arvostelun mistä tahansa sovelluksesta. Valmistelen yleensä luettelon vastaavan luokan sovelluksista ja kirjoitan niiden tärkeimmät ominaisuudet yhteen viestiin. Mutta kun jokin tekee heti vaikutuksen minuun, teen yksinoikeuden julkaisun, ja MapQuest on varmasti yksi niistä yksinoikeudellisista sovelluksista. Joten tässä on havaintoni, lue.

MapQuest iPhone- ja iPad-sovellusten tarkistus

Vaikka käyttäjillä on vaihtoehtoja, kuten Apple Maps ja Google Maps, MapQuest ei missään vaiheessa tarjoa hieman enemmän kuin mitä tekniset jättiläiset tarjoavat. Olipa kyseessä käyttöliittymä, käyttöliittymä tai navigoinnin ydintoiminnot, sovellus pysyy varmasti odotuksissasi. Katsotaanpa, mitä MapQuest tarjoaa;

  • Ilmainen ääniohjattu navigaatio
  • Ilmaiset vuorotellen ajo-ohjeet
  • Kaasun hinta - suhteellisen uusi ominaisuus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua säästämään kaasua
  • Suora liikenne - päivitettävät päivitykset viiden minuutin välein
  • Suora liikennekamera - jälleen uusi ominaisuus
  • Helppo hakutoiminto
  • Miljoonat KP: t
  • Voit luoda reitin sijainnista, joka eroaa nykyisestä sijainnistasi

Mitä todella pidän MapQuestista

Mielestäni kaikkein perusasia, jonka kaikki haluavat sovellukselta, on helppokäyttöisyys. Jos sovellus on yksinkertainen - kuten Googlen Maps for iOS takaisin iOS 5.1.1: n vanhanaikaisena aikana - olen melko hyvä.

3D-ylikulkusilta on vain silmäkarkki: käytät sitä muutaman kerran ja sitten kyllästyt siihen. Todelliset tarjoukset ovat reitit, vuorotellen, ääniopastus ja MapQuest on saanut ne kaikki ilmaiseksi.

Toinen ominaisuus, josta pidin henkilökohtaisesti, on kaasun hinnat. Jokaisella huoltoasemalla on hieman erilaiset hinnat, ja MapQuest auttaa säästämään rahaa näyttämällä sinulle lähimpien asemien kaasun hinnat.

Sen lisäksi live-liikennekamera on mahtava ominaisuus, joka on erittäin siisti. Se näyttää reaaliajassa edessäni olevat liikenneolosuhteet. Saan riittävästi aikaa suunnitella toinen reitti, jos tiet ovat täynnä.

Tarkkuus

Kartat näyttävät ravintolan, ja kun sinne pääset, se on vain tyhjä lohko, jossa on umpeen kasvanut ruoho?

No, sitä ei ole koskaan tapahtunut ennen paljon. MapQuestilla on tarkkuus, jonka odotat Maps-sovelluksesta. Se on ollut tarkoituksellisesti ja huolellisesti datapohjaista, joten siellä on paljon tarkkoja tietoja.

Ei vain, että sovellus näyttää myös nykyisen sään näytöllä. Joten jos suunnittelet pitkän matkan, tämä auttaa sinua siirtymään, jos sää näyttää sotkuiselta.

Vielä yksi luettelossa on sisäänrakennettu toiminto hotellitarjousten löytämiseen ja varaamiseen. Sinun ei tarvitse useita sovelluksia, jotta voit tehdä asiat liikkeellä ollessasi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, jos autosi rikkoi keskellä ei mitään, voit käyttää suoraan pyynnöstä saatavaa tiepalvelua sovelluksessa.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, kaveri!

Käärimistä…

Näiden ainutlaatuisten uusien ominaisuuksien lisäksi MapQuest on täysin ilmainen. Uskon, että jos hyvä tuote ei pysty saavuttamaan massoja ja vaikuttamaan heidän elämäänsä positiivisella tavalla, se ei ole hyvä tuote. MapQuest on hyvä tuote, johon massat luottavat. Jätän sinun antaa sinun kokeilla tätä sovellusta ja päättää itse.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found