Parhaat USB-C-keskittimet iPad Pro 2018: lle

IPad Pro 2018: n avulla moniajo tehtiin yksinkertaisemmaksi muutamalla eleellä. USB-C-portin avulla voit liittää myös laajan valikoiman ulkoisia lisävarusteita, mikä parantaa moniajo-ominaisuuksia. Mutta jos aiot liittää lisää lisävarusteita, kuten kameran, SD-kortin, kynäaseman, HDMI-kaapelin ja paljon muuta, sinun on hankittava parhaat USB-C-keskittimet iPad Pro 2018: lle. Varmistaaksesi, että saat parhaat tulokset käytettäessä näitä moniportteja sovittimet, olemme laatineet luettelon parhaista USB C -keskittimistä iPad Pro 11 -tuumaisille ja 12,9-tuumaisille iPad Pro -laitteille (3. sukupolvi) sekä arvostelut. Tarkista alla kuvatut yksityiskohdat jokaisesta USB-C-monisovittimesta iPad Pro 2018: lle. Täältä!

 • Satechi
 • Byttron
 • RAYROW
 • IloGeek
 • BENCSE
 • Hommie
 • sendcool
 • ProCIV
 • CharJenPro
 • Purgo

1. Satechi

Satechi-tuotteet ovat aina luokkansa parhaita. Satechi on erityisesti suunnitellut tämän iPad Pro -keskittimen varmistamaan, että voit liittää erilaisia ​​asioita, kuten 4K HDMI -kaapelin, kuulokeliitännän, virtapaikan ja ylimääräisen USB 3.0 -portin. Joten voit helposti näyttää kuvia tai videoita USB 3.0 -portin avulla liittämällä kynäaseman ja projisoimalla sen HDMI-kaapelilla.

Yksinkertainen, eikö olekin? Tämä on paras tapa käyttää tätä USB C -keskitintä iPad Prossa. Se on myös yhteensopiva useiden lippulaitteiden, kuten Galaxy S9, Pixel 3 HTC U12 +, LG V30 ja Microsoft Surface Go, kanssa. Sovitinta on saatavana Space Grey- ja Silver-väreinä, jotka sopivat täydellisesti iPad Pro 2018: een.

USP: Tukeva alumiini

Tutustu Amazoniin

2. Byttron

Hämmästyttävä tuote, jossa on 6 in 1 -napa. Et voi kysyä lisää, kun etsit multiport-keskittintä iPad Pro 2018: lle. Liitä mikä tahansa USB 3.0 -tuettu lisälaite, SD-kortinlukija, micro SD-kortti, 3,5 mm: n kuulokeliitäntä, USB-C-virta ja 4K HDMI iPad Prosi kanssa Byttron USB C -keskittimellä.

Nyt on helppoa työskennellä iPadilla liittämällä näppäimistö USB-portin kautta tähän keskittimeen. Tämä lisää varmasti tuottavuuttasi. Katso samalla 4K-sisältöä näytölläsi tai projektorissasi käyttämällä 4K-HDMI-kaapelia iPad Pron kanssa. Ja tällä sovittimella voidaan tehdä paljon enemmän. Menisin tähän keskukseen joka päivä!

USP: 6 yhdessä napassa

Tutustu Amazoniin

3. RAYROW

RAYROW: n hämmästyttävän ulkonäön ja vankkuuden ansiosta USB-C-keskitin on erilainen jonossa. Aivan kuten Byttron, tämä moniporttisovitin on 6 in 1 USB C -keskitin, joka on valmistettu iPad Pro 2018 -versiolle. Keskittimessä on yksi 4K HDMI -portti, SD-kortinlukijapaikka, TF-kortinlukijapaikka, USB 3.0 -paikka, 3,5 mm: n ääniliitäntä ja USB C -virtalähteen portti.

Kaiken kaikkiaan se on täydellinen valinta, jos etsit USB C -porttia adapteriin iPad Pro 2018: lle. Se toimii 11 tuuman ja 12,9 tuuman 2018 iPad Pro -malleilla. Tämän lisäksi tämä USB C -keskitin toimii myös MacBook Pron kanssa. Tuotetta on saatavana hopeanvärisenä.

USP: 6 in 1 -portti

Tutustu Amazoniin

4. JoyGeek

JoyGeekin USB C -keskitin sopii suoraan iPad Proon, koska siinä on magneettinauha iPad-liittimen päässä. Joten unohda löysäämisen termi, kun käytät tätä sovitinta iPad Pro 2018: n kanssa. Siinä on myös 4 porttia, USB-C-virransyöttöportti, USB 3.0 -portti, 4K HDMI -portti ja 3,5 mm: n kuulokeliitäntä.

USB 3.0 -portin avulla voit liittää useita laitteita, kuten tulostimen, kiintolevyn, hiiren jne., Ja tiedonsiirtonopeus lisää jopa 5 Gb / s. Se on yhteensopiva myös muiden suurten älypuhelinten kanssa. Joten jos omistat useita laitteita, et voi jättää väliin JoyGeekin USB-C-keskittimestä.

USP: Magneettinen C-tyypin sovitin

Tutustu Amazoniin

5. BENCSE

BENCSE on pieni, mutta tehokas USB C -portti, joka sopii iPad Pro 2018 -versioon. Se toimii myös MacBook Pron ja MacBook Air 2018: n kanssa. 4K HDMI -portin, 3,5 mm: n ääniliittimen, virtalähteen latausportin ja USB 3.0 -tyypin A-portin avulla se muodostaa täydellisen paketin tarvittavilla porteilla.

Rakastin eniten BENCSE USB C -monitoimilaitteen kompaktia rakennetta. Se on helppo kuljettaa eikä vaadi paljon tilaa, kun käytät sitä iPad Prossa. Sovitinta on saatavana hopeanvärisenä.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Hommie

Jos etsit edullista mutta silti täynnä kaikkia satamia, Hommie on oikea tapa mennä! Keskitin sisältää kaikki tärkeät portit, kuten 4K HDMI, USB 3.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä ja virransyöttöpaikan. HDMI-portin käyttäminen edellyttää suoraa HDMI-HDMI-liitäntää, ja se tukee 1080p @ 60Hz ja 4K @ 30Hz.

Voit joko liittää laturin tai käyttää sopivaa virtapankkia iPad Pron lataamiseen virransyöttöportin avulla. Virtapankki on yksi parhaista lisävarusteista iPad Pro 2018: lle. Hommie USB C -sovitin on yhteensopiva myös useiden muiden älypuhelinten ja kannettavien tietokoneiden kanssa. Se on saatavana avaruusharmaana

USP: Edullinen mutta tehokas

Tutustu Amazoniin

7. sendcool

Olipa kyseessä hirviömonitori, projektori tai tulostin, voit liittää kaiken iPad Pro 2018: eesi sendcoolin USB-C-keskittimellä. Voit myös siirtää tietoja kovalevyltä tai muulta ulkoiselta kiintolevyltä suoraan iPad Prohon käyttämällä myös jopa 5 Gbps: n USB 3.0 -portin nopeutta.

Lataa iPad Pro 2018 nopeasti virransyöttöportin avulla ja kuuntele suosikkimusiikkiasi samanaikaisesti 3,5 mm: n kuulokeliitännällä. sendcoolin USB C -portti -sovittimella on kaikki jalustat peitetty ja se on myös edullinen hinta. Se on saatavana avaruusharmaana ja sen paino on vain 4,2 unssia, joten se on helppo kuljettaa tien päällä!

USP: Kevyt

Tutustu Amazoniin

8. ProCIV

Tässä USB C-keskittimessä on ylimääräinen portti, jota mikään yllä olevista ei sisällä. Se on Ethernet-portti! Kyllä, luit sen oikein! Voit liittää Ethernet-kaapelin myös tällä USB-C-monisovittimella iPad Pro 2018: een. Lisäksi siinä on äänenvoimakkuuden säätövaihtoehto, jos käytät 3,5 mm: n kuulokeliitäntää iPad Pron kanssa.

Tämän lisäksi perusportit, kuten 4K HDMI, USB 3.0, latausportti, ovat käytettävissä tässä USB-C-keskittimessä. Se on upea porttipaketti, joka on yhteensopiva MacBook Air 2018: n ja Samsung S10 / S9: n kanssa iPad Pro 2018: n lisäksi.

Keskittimellä on 12 kuukauden vaihtotakuu ja ystävällinen asiakaspalvelu. Se on täydellinen valinta keskitason USB-C-monisovittimelle laitteellesi. Suosittelen ehdottomasti tätä joka päivä!

USP: Ethernet-portti ja äänenvoimakkuuden säädin

Tutustu Amazoniin

9. CharJenPro

CharJenPro on yksi Amazonin parhaista USB-C-keskittimistä iPad Pro 2018: lle. 7 in 1 -keskitin tekee siitä ainutlaatuisen kaikista yllä luetelluista tuotteista. Se antaa meille tietysti ylimääräisen sataman, jota voimme hyödyntää parhaimmillaan! Yksi 4K HDMI -portti, SD-korttipaikka, MicroSD-korttipaikka, 3 USB 3.0 -porttia ja USB-C-virransyöttöportti ovat kaikki mitä saat, kun ostat CharJenPron USB-C-keskittimen.

Se on yhteensopiva MacBook Pron kanssa sekä iPad Pro 2018 -mallin lisäksi. Tuotteella on yhden vuoden takuu, ja sitä on saatavana mustana, harmaana, hopeana ja ruusukullana.

USP: 7 yhdessä napassa

Tutustu Amazoniin

10. Purgo

Mitä enemmän portteja, sitä enemmän hinta on, mutta uskokaa minua, Purgo on jokaisen penniäkään arvoinen, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kaikkiaan kuutta porttia ensiluokkaisella laadulla ja nopealla tiedonsiirrolla. Liitä vain plug-in ja käytä sitä, se ei vaadi ajurin asennusta. Ja siksi ihmiset rakastavat Purgon USB-C-keskittimen käyttöä omassa iPad Prossaan.

Siinä on 2 USB 3.0 -porttia, 4K HDMI -portti, USB-C-latausportti, SD-kortinlukijapaikka ja Micro-kortinlukijapaikka. Se on suunniteltu erityisesti MacBook Prolle, mutta se on yhtä yhteensopiva myös 11-tuumaisen iPad Pron ja 12,9-tuumaisen (3. sukupolvi) iPad Pron kanssa. Älä huoli siitä. Tätä USB-C-keskitintä on saatavana avaruusharmaana ja hopeanvärisenä.

USP: Valmistettu alumiinista

Tutustu Amazoniin

Lopullinen tuomio!

Jos pyydät minua valitsemaan jonkin näistä USB-C-monitoimikeskittimistä, menisin ehdottomasti CharJenPron kanssa, koska se on 7 in 1 -keskitin. Ja ottaen huomioon kohtuuhintaisuus, haluan mennä Hommien kanssa, koska sillä on kaikki pohjat peitetty kohtuulliseen hintaan. Mitä mieltä olet samasta? Kumman ostat? Kerro meille kommenttiosassa syystä!

Pidä silmällä näitä liittyviä tarjouksia

 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -nahkakotelot
 • iPad Pro 2018 12.9 ″ -kotelot
 • Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -kotelot
 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

Joten nämä olivat hienoimpia USB-C-keskittimiä iPad Pro 2020: lle.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found