iPhone-lukitusnäyttö ei reagoi, kuinka korjaan sen?

Äskettäin monet iPhonen käyttäjät ilmoittivat, että heidän laitteensa lukitusnäyttö ei reagoi, jumiutuu. Siksi he eivät pysty avaamaan laitteensa lukitusta. Suurimmalla osalla tämän ongelman kohtaaneista käyttäjistä oli vanhempia iPhone-laitteita, kuten iPhone 4, 4s tai 5.

Äänihäiriön äkillinen reagoimattomuus voidaan korjata heti muutamalla temppuilla. Jos olet myös kohdannut tämän ongelman ja etsinyt nopeita ratkaisuja sen ratkaisemiseksi heti, olet saapunut oikeaan paikkaan. Mennäänpä tietää enemmän!

iPhonen lukitusnäyttö ei vastaa: Vihje ongelman korjaamiseksi

Käynnistä sovellus Sirin avulla

Sovelluksen käynnistäminen Sirin kautta voi korjata tämän ongelman. Jos et ole ottanut Siriä käyttöön, siirry kohtaan Asetukset → Näpäytä Kenraali → napauta Siri ja kytke se päälle.

Koska Siri on yhteensopiva iPhone 4: n ja uudempien kanssa, iPhone 4: n käyttäjät voivat kokeilla onneaan alla annetuilla toisella ja kolmannella temppulla.

Tuo Siri esiin pitämällä Koti-painiketta painettuna ja käske Siriä käynnistämään sovellus. Tämä temppu on toiminut monille käyttäjille. Toivottavasti myös sen pitäisi tehdä työ.

Käynnistä iPhone uudelleen

Useita kertoja pienet ongelmat voidaan helposti korjata käynnistämällä laite uudelleen. Vaikka monet iPhonen käyttäjät eivät pidä ajatuksesta käynnistää laite uudestaan, se toimii välittömänä ratkaisuna joissakin olosuhteissa.

Sammuta laite ja käynnistä se sitten lepo- / herätyspainikkeella. Kun iPhone käynnistyy uudelleen, avaa laitteen lukitus tavalliseen tapaan. Sen pitäisi olla kunnossa.

Käske ystävääsi soittamaan sinulle

Jos et halua käynnistää iPhoneasi uudelleen ja haluat ratkaista sen heti, käske ystävääsi soittamaan iPhone-numeroosi. Puhelimesi lukitusnäyttö reagoi puhelun jälkeen.

Muu työ ympäri

Tämä ongelma voi johtua monista muista erilaisista syistä, kuten teknisistä häiriöistä, laitteesi tilan puutteesta jne. Voit vapauttaa tilaa poistamalla tarpeettomia viestejä ja turhia sovelluksia.

Pidä laite mahdollisimman puhtaana. Jos haluat käyttää tehokkaan työkalun pitämään laitteesi siistinä, voit käyttää PhoneCleania.

Oletko koskaan kohdannut muita tämän kaltaisia ​​asioita? Kuinka korjait sen? Jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found