Vuoden 2021 parhaat iPad Air 3 -näytönsuojat

Jo ennen kuin tarkastelet tarkasti kaikkea, mitä uusi iPad Air 2019 sisältää, sinun tulisi tarjota sille ensimmäinen puolustuslinja. Ja kun sanon ensimmäisen puolustuskerroksen, tarkoitan huippuluokan näytönsuojaa ilman kompromisseja. Kestävä näytönsuoja ei vain suojaa koko näyttöä satunnaisilta kolhuilta, vaan myös suojaa rumilta naarmuilta. Siten kosketusnäyttö näyttää edelleen koskemattomalta ja erittäin reagoivalta pitkään. Puhumattakaan siitä, että sillä on merkittävä rooli laitteen käyttökokemuksen parantamisessa. Silti saada yksi iPadille? Miksi et vilkaisi nopeasti seuraavaa 10,5 tuuman iPad Airin parhaiden näytönsuojusten kokoonpanoa ja valitse kestävin puolustaja. Anna minun käydä läpi!

1. amFilm

Kun kyseessä on korkealaatuiset näytönsuojat, “amFilm” on tunnettu nimi. Syy, miksi pidän tätä valmistajaa niin luotettavana, on se, että olen käyttänyt sen tarjouksia monissa laitteissani. Ja he ovat aina täyttäneet laskutukseni.

Tämä karkaistu lasisuoja on erittäin suojaava ja voi suojata kosketusnäyttöä kaikenlaisilta vaurioilta, kuten kolhuilta ja naarmuilta. Koska olet erityisen herkkä, se varmistaa, että käyttösi pysyy sujuvana. Lisäksi amFilm tarjoaa sitä kaksoispakkauksissa.

USP: Erittäin herkkä kosketus

Tutustu Amazoniin

2. iCarez

“ICarez” on myös ollut yksi suosikkini näytönsuojavalmistajista. Sen näytönsuoja tarjoaa maksimaalisen naarmunkestävyyden pääasiassa 9H-kovuuden ansiosta.

Toinen laatu, joka asettaa sen monien kilpailijoidensa eteen, on sileä kaareva (2,5D) muotoilu. Tämän seurauksena se on levitetty täydellisesti suurelle näytölle. Lisäksi TrueTouch-herkkyys ja teräväpiirtotarkkuus tekevät siitä täydellisen paketin.

USP: TrueTouch-herkkyys

Tutustu Amazoniin

3. Fintie

Fintie-näytönsuojan kohokohta on enemmän kestävyyttä hieman paksumman (0,33 mm) muotoilun ansiosta. Lisäksi sitä tukee myös vankka kovuus sietää sokki.

Fintie sanoo, että sen näytönsuoja tarjoaa 99,99% läpinäkyvyyden. Jos tämä todella tarkoittaa suorituskykyä, sinulla on paljon parempi katselukokemus. Vielä parempi, siinä on ylimääräinen kerros, joka estää rasvan ja pölyn kertymisen näytölle.

USP: 99,99% läpinäkyvyys

Tutustu Amazoniin

4. ESR

Vain 0,3 mm: n paksuudella ESR-näytönsuoja on melko ohut. Näytönsuojalla on kuitenkin 9H-kovuus poistamaan naarmujen ja kolhujen haasteet.

Lisäksi se väittää tuottavansa 99%: n selkeyden parantamaan katselua. Kyvyllä vastustaa sormenjälkiä ja hikeä on tärkeä rooli reaktiokyvyn säilyttämisessä pitkään. ESR-karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla on vankka elinikäinen takuu.

USP: Ilmainen asennuskehys

Tutustu Amazoniin

5. OMOTON

OMOTON-näytönsuoja on saanut enemmän reagointikykyä ja toimii sujuvasti Apple Pencilin kanssa. Koska se on täysin kuplaton, se asennetaan helposti.

Erityisen hydrofobisen ja oleofobisen pinnoitteen ansiosta näytönsuoja ei salli hikiä, tahroja tai sormenjälkiä vahingoittamasta herkkyyttä tai kirkkautta. Valmistettu korkealaatuisesta karkaistusta lasista, näytön suojakalvolla on alan standardikovuus. Siten se pystyy torjumaan jopa terävät naarmut.

USP: Erityinen hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

6. Ainope

Ainope-näytönsuoja on hieno vaihtoehto sormenjälkien estävä pinnoite. Siten se pystyy paitsi estämään sormenjälkien tuhoamasta herkkyyttä myös varmistamaan, että selkeys säilyy ennallaan.

Yritys väittää, että karkaistu lasi on jopa 6 kertaa vahvempi. Joten voin odottaa näytönsuojan täyttävän tehtävän, kun on kyse kosketusnäytön puolustamisesta naarmuilta.

USP: 6X vahvempi karkaistu lasi

Tutustu Amazoniin

7. JETech

Koska JETech on täysin naarmuuntumaton, se on täysin varustettu suojaamaan laitteen kosketusnäyttöä. Paksuudellaan 0,33 mm se on hieman ohuemmalla puolella. Teollisuuden vakiokovuus antaa sen kuitenkin vastustaa iskuja virheettömästi.

Kyky tarjota teräväpiirtotarkkuuden tekee siitä parhaan markkinoiden parhaan kanssa. Oleofobinen pinnoite ei myöskään anna öljyn, lian ja muun vastaavan pilata näytön herkkyyttä.

USP: Teräväpiirtoinen selkeys

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Joten nämä ovat luotettavimpia puolustajia, jotka voivat pitää iPadin kosketusnäytön täysin suojattuna

Lue lisää: Parhaat iPad Air -näytönsuojat

Valintasi?

Koska kosketusnäyttö on herkkä juttu, on aina parempi käyttää kiinteää näytönsuojaa vahingossa tapahtuvien vahinkojen estämiseksi. Joten sinun ei pitäisi koskaan olla tarjoamatta sille ylimääräistä hoitoa.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad Air -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air Leather -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air Folio -kotelot

Uusimmat viestit