Kuinka lahjoittaa iBook iBookstoresta iPhonessa / iPadissa

Juuri ajoissa lomakaudelle Apple näyttää lisänneen lahjaominaisuuden iBookstoreen. Vaikka voit lahjoittaa sovelluksia, kappaleita, albumeja ja elokuvia iTunesista ja App Storesta, voit nyt lahjoittaa myös kirjoja!

Macworld kirjoitti ensin ominaisuudesta, ja olemme kokeilleet sitä iOS 7 -laitteillamme: iPhone ja iPad. Ja se toimii fantastisesti, hyvin samankaltaisella tavalla kuin lahjoittaa sovelluksen tai kappaleen. Sukella oikealle oppimaan.

Tarvitset tätä varten iOS 7 -yhteensopivan laitteen ja iBooks-sovelluksen. Ilmeisesti voit lahjoittaa iBookin myös Macin kautta, kun iBooks-sovellus on asennettu.

Kuinka lahjoittaa iBook iBookstoresta iPhonessa ja iPadissa

  • Avata iBooks sovellus iPhonessa / iPadissa
  • Näpäytä "Kauppa" iBookstore avataksesi
  • Nyt voit valita kirjan Haku- tai Suositellut tai Suosituimmat-luetteloista. Missä tahansa, pohjimmiltaan. Etsi ja valitse kirja, jonka haluat lahjoittaa
  • Kun olet sivulla, joka sisältää iBookin tiedot, napauta Jaa -kuvaketta
  • Siellä on Lahja -kuvaketta. Napauta sitä

  • Täytä nyt tiedot samalla tavalla kuin sovelluksen tai kappaleen lahjoittaminen App / iTunes-kaupasta
  • Valitse päivämäärä, vaihtoehtoisesti, ja kaikki siitä

On kuitenkin muutamia typeriä rajoituksia. Ensinnäkin et voi lähettää iBookia lahjaksi jollekin toiselle maalle. Ainakin niin kauan kuin heidän App Store -palvelunsa on määritetty toiseen maahan, he eivät voi vastaanottaa lahjaa (tai avata sitä). Kiertotapa on maa-alueen muuttaminen, mutta se on vain kiertotapa.

On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että voit nyt lähettää kirjoja lahjaksi sen sijaan, että sinun tarvitsisi lähettää iTunes-lahjakorttia ja pyytää sitten henkilöä valitsemaan kirja iBookstore-kaupasta. Monet käyttäjät ovat kysyneet tästä ominaisuudesta, ja tässä Apple esittelee iBooks-lahjaominaisuuden ajoissa lomalle.

Uusimmat viestit