Parhaat iPad Pro 11-tuumaiset näytönsuojat vuonna 2021

Voin luottaa siihen, että voiset käteni eivät pudota iPadia ja menevät ilman koteloa muutaman tunnin tai jopa päivän. Mutta uskokaa minua, en voi luottaa (enkä halua koskaan) mihinkään muuhun kuin huippuluokan näytönsuojaan suojaamaan kaunista ja herkkää "Liquid Retina" -näyttöä naarmuilta. Siksi olen jo etsinyt 11 tuuman iPad Pron parhaat näytönsuojat. Näytön suojaamisen suhteen sinun ei pitäisi koskaan mennä pikakuvakkeeseen. Ottaen huomioon näytön korjauksen korkeat kustannukset, kannattaa aina olla aidan puolustavalla puolella. Henkilökohtaisesti valitsen enimmäkseen karkaistun lasin suojat pääasiassa maksimaalisen kovuuden vuoksi.

 1. LK
 2. AILUN
 3. MoKo
 4. Supershieldz
 5. SPARIN
 6. BOVON
 7. JETech
 8. iCarez
 9. PULEN
 10. ESR

# 1. LK

LK on valmistanut tämän näytönsuojan erinomaisesta 9H karkaistusta lasista tarjoamaan iPadille korkealaatuisen suojan. Tämä lasi on naarmuuntumaton ja murtumaton; se suojaa iPad-näyttöäsi naarmuilta ja iskuilta. AILUNin tavoin tämäkin tuote on varustettu oleofobisella sormenjäljenestopinnoitteella, joka pitää tahrat ja tahrat loitolla.

Laserleikatut aukot ovat kohokohta, koska ne auttavat tätä näytönsuojaa sopimaan tarkasti iPad Pron näyttöön. Kun olet asentanut näytönsuojan, rakastat napauttaa ja kirjoittaa sovelluksia ja tekstejä laitteellesi, koska tämä teräväpiirtotelevisio on kosketusherkkä ja antaa siksi paremman vastauksen ja selkeyden.

USP: Laserleikatut aukot

Tutustu Amazoniin

# 2. AILUN

AILUN tuo 2,5D karkaistua lasia, joka on yhteensopiva Face ID: n kanssa. Voit myös käyttää Apple-lyijykynääsi sujuvasti. AILUNin naarmuuntumisenestosuoja on tapausystävällinen; tämä tarkoittaa, että voit käyttää mitä tahansa tapausta iPad Prossa. Parhaan mahdollisen suojan saamiseksi AILUNin näytönsuojaa suosittelevat myös asiantuntijat.

Niille, jotka rakastavat katsella elokuvia ja videoita, heidät vaikuttavat tämän Oleofobisella pinnoitteella varustetun näytönsuojan suuri läpinäkyvyys. Tämä pinnoite taistelee tahroja ja sormenjälkiä vastaan ​​ja antaa sinulle puhtaan ja selkeän näytön pinnan.

USP: Tapausystävällinen

Tutustu Amazoniin

# 3. MoKo

0,33 mm: n paksuudella MoKon iPad Pro 11 -näytönsuoja on hiukan paremmin varustettu taistelemaan särkyiltä. Suuri iskunkestävyys, se ei anna näytön karkeana satunnaisilla naarmuilla.

Kuplaton laatu poistaa kaikki asennuksen aiheuttamat kivut. Joten, vaikka et osaa sovittaa näytön suojusta, voit tuulta läpi. Toinen laatu, joka sijoittaa MoKon eliittiliigaan, on 99,99%: n selkeys, joka on enemmän kuin tarpeeksi katsojiesi parantamiseksi.

USP: Laserleikatut mitat

Tutustu Amazoniin

# 4. Supershieldz

Supershieldz on suosittu nimi iPhonen ja iPadin näytönsuojusten alueella. Tämä häikäisemätön näytönsuoja on tehty 11 tuuman iPad Prolle. Vaikka iPad liikkuu kädestä toiseen, sen sormenjälkien vastainen mattasuoja suojaa laitteesi kauneutta ja kiiltoa.

Supershieldz on käyttänyt huippuluokan japanilaista PET-kalvoa nopeaan ja helppoon asennukseen; lisäksi tämä kalvo varmistaa, ettei jäämiä ole jäljellä, kun poistat näytön suojan. Koe luonnollinen tunnelma ollessasi vuorovaikutuksessa iPadisi kanssa, koska tällä tuotteella on todellinen kosketusherkkyys.

USP: Todellinen kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

# 5. SPARIN

Kuinka voin unohtaa tämän tuotemerkin, joka on tallentanut iPad-näytön muutaman kerran? Siksi olen iloinen voidessani sisällyttää sen tarjonnan yhteenvetoon.

Asia, joka on kiinnittänyt silmäni tähän näytönsuojaan 11 tuuman iPadille, on paksuus 0,3 mm. Kyllä, se on vähän ohut. Mutta niin kauan kuin se on näytöllä; naarmut eivät livahtaa sisään.

SPARIN on varmistanut, että näytönsuoja toimii saumattomasti Apple Pencilin ja Face ID: n kanssa. Lisäksi se toimii myös luotettavasti ampumalla lika ja hiki, jotta sileys ei koskaan häviä.

USP: Täysin yhteensopiva Apple Pencilin kanssa

Tutustu Amazoniin

# 6. Bovon

Bovon väittää tarjoavansa 100% selkeyden. Näytönsuojaa tarkastellessani voin sanoa, että se voi hyvinkin täyttää korkeiden vaatimustensa.

Karkaistun lasirakenteen ja tarkat aukot mahdollistavat sen asentamisen moitteettomasti. Oleofobisen päällysteen ansiosta se ei myöskään salli hiki vahingoittaa näytön kirkkautta.

Herkkyyden osalta Bovon-näytönsuoja reagoi kosketukseen ja napauttaa melko nopeasti. Siten monitoimityösi jatkuu nopeammin.

USP: Likaantumista kestävä pinnoite

Tutustu Amazoniin

# 7. JETech

JETech on suunniteltu tarjoamaan reunasta reunaan suojaus Liquid Retina -näytölle. Kaarevilla kulmilla näytön suojus on asennettu täydellisesti koko näyttöön, mikä varmistaa kosketusnäytön täydellisen suojan.

Auttaa Apple-lyijykynääsi sujuvasti liukumaan suurella näytöllä tai jokaisella napautuksella toimimaan tehokkaasti. se on tehty kestämään sormenjälkiä ja estämään pölyn kertymistä. Lopuksi yritys tarjoaa vaivattoman elinikäisen takuun tälle näytönsuojalle.

USP: Sormenjälkiä kestävä

Tutustu Amazoniin

# 8. iCarez

2,5D: n pyöristettyjen reunojen ansiosta iCarez-näytönsuoja sopii saumattomasti suurelle näytölle. Näytöllä on siis täydellinen suojaus ei-toivotuilta naarmuilta.

Koska siinä ei ole jäämiä, asennus on edelleen helppoa. Teräväpiirtotarkkuuden ansiosta se on markkinoiden hienoimpien näytönsuojusten kanssa. Toinen mainitsemisen arvoinen ominaisuus on TrueTouch-herkkyys, jolla on ratkaiseva rooli kokemuksesi parantamisessa.

USP: Jäämätön

Tutustu Amazoniin

# 9. PULEN

Yksinkertaisesti sanottuna PULEN on yksi hienoimmista karkaistusta lasista valmistetuista suojuksista, joita on saatavana markkinoilla. Paksuus on yksi osasto, jossa sillä näyttää olevan etu moniin muihin kilpailijoihin nähden. Se on hieman paksumpi, jotta pystymme levittämään järkytyksen ammattitaitoisesti.

Toinen huomiota herättävä laatu on läpinäkyvyys ja sileät reunat. Ja kyllä, se toimii myös täydellisesti useimmissa tapauksissa. Ominaisuuksien lisäksi PULEN toimitetaan kahdessa pakkauksessa, joten jos ensimmäinen rikkoutuu, toinen on aina varmuuskopiossa.

USP: Kestävämpi

Tutustu Amazoniin

# 10. ESR

ESR mainitsee, että sen näytönsuoja on 3 kertaa vahvempi kuin muut tavalliset puolustajat. Vaikka en aio ostaa sen vaatimusta kokonaan, haluaisin mielelläni mennä sen kanssa.

No, se johtuu siitä, että näytönsuoja toimii 9H-kovuudella. Tämä tarkoittaa, että edes veitsen terävyys ei voi vahingoittaa kosketusnäyttöä.

Koska olet kalliiden laitteiden omistaja, haluaisit juuri sinun olevan käytettävissäsi pysyäksesi aina turvallisemmalla puolella. Lisäksi ESR-näytönsuoja 11 tuuman iPadille on saatavana kahdessa pakkauksessa.

USP: 3X vahvempi

Tutustu Amazoniin

Joten tämä tiivistää kokoonpanomme huippuluokan näytönsuojista 3. sukupolven iPad Prolle.

Suosikki puolustajasi?

Tutkittuasi yllä olevan kokoelman olet ehkä jo päättänyt käyttää joitain näytönsuojuksia. Olen iloinen, että voisin auttaa sinua löytämään luotettavamman suojan näytölle.

Saatat myös pitää:

 • Parhaat 11 tuuman iPad Pro -kotelot
 • 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -kotelot
 • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näytönsuojat

Mikä yllä olevista näytönsuojista suojaa 2018 iPad Pron näyttöä?

Uusimmat viestit