Valokuvien lataaminen iCloud-valokuviin

iCloud ja sen kyky tallentaa 5 Gt ilmaista dataa on hyödyllinen niille, jotka napsauttavat elämänsä jokaista erityistä hetkeä iPhonessa ja iPadissa. Jos käytät iPhonea tai iPadia, jossa on vähemmän tallennustilaa, sinun on ladattava valokuvat ja videot iCloudiin. Sen lisäksi älykäs käyttäjä haluaa käyttää valokuviaan millä tahansa laitteella.

Lisäksi iCloud-valokuvilla on kyky pakata visuaalinen sisältösi; tämä vapauttaa tilaa iPhonessa tai iPadissa. Katsotaan ensin, miten voit ladata valokuvia iCloud-valokuviin iPhonesta, iPadista, Macista ja iCloud.comista.

Kun synkronoit valokuvasi ja videosi iCloud-valokuvien kanssa, voit käyttää niitä kaikilla iOS-laitteillasi ja Macillasi käyttämällä yhtä Apple ID: tä. Jos sinulla on uusi iOS- tai Mac-laite tai haluat tutkia tätä ominaisuutta, voit seurata yksinkertaista menetelmää.

ICloud-valokuvakirjaston määrittäminen ja käyttäminen iPhonessa, iPadissa ja Macissa

Ensinnäkin sinun on määritettävä iCloud-valokuvat (tai iCloud-valokuvakirjasto) iPhonessa ja iPadissa.

Ennen kuin seuraat prosessia, sinun on varmuuskopioitava iPhone ja iPad. Samanaikaisesti on suositeltavaa päivittää laitteesi uusimpaan iOS- ja macOS-ohjelmistoversioon.

Ota iCloud-valokuvat käyttöön iPhonessa ja iPadissa

Yhdistä iPhone / iPad Wi-Fi-verkkoon ja noudata alla annettuja ohjeita.

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Pyyhkäise alas ja napauta Valokuvat.

Vaihe # 3. Nyt Kiihottua kytkin vieressä iCloud-valokuvat ICLOUD-osiossa.

Lyhyen ajan kuluttua Valokuvat-sovelluksesi on synkronoitu iCloud-valokuvien kanssa.

Kun otat iCloud-valokuvat käyttöön, sinua pyydetään joko optimoimaan iPhone-tallennustila tai lataamaan ja säilyttämään alkuperäiset. Valitse ensimmäinen vaihtoehto, ts. Optimoi iPhone-tallennustila. Jos iPhonellasi tai iPadillasi on enemmän tilaa, voit valita Lataa ja säilytä alkuperäisiä.

Jos iCloud tarvitsee lisää tallennustilaa, laitteen näytössä vilkkuu viesti, jossa sinua pyydetään napauttamaan Päivitysasetukset. Jos et halua päivittää, voit napauttaa Peruuta-painike.

Ota iCloud-kuvat käyttöön Macissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Kuvat-sovellus Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Napsauta sitten Valokuvat vasemmassa yläkulmassa. Napsauta sitten Asetukset.

Oletuksena Mac näyttää Yleiset-välilehden. Sinun on napsautettava iCloud-välilehti, joka on kenraalin vieressä.

Vaihe # 3. Napsauta nyt ruutu iCloud-valokuvien vieressä (tai iCloud-valokuvakirjasto, jos MacOS: ää ei ole päivitetty).

  • Älä unohda napsauttaa Optimoi Mac Storage -valintanappia. Tämä korvaa täystarkkuuksiset valokuvat ja videot pienemmillä, laitteen kokoisilla versioilla. Voit ladata täystarkkuusversion iCloudista milloin tahansa
  • Tämä valokuvien ja videoiden lataaminen iCloud-valokuviin voi viedä muutaman tunnin tai päivän. Tämä kesto riippuu valokuvien ja videoiden kirjaston koosta. Näet ladattujen valokuviesi tilan Photos-sovelluksen alaosassa Macissa. Haluatko nähdä iPhonen / iPadin tilan? Tarkista iOS-laitteen Kuvat-asetukset
  • Jos poistat valokuvasi tai videosi vahingossa, voit palauttaa sen Viimeksi poistetut -kansiosta
  • Vaikka synkronoit valokuvasi iCloudin kanssa, on suositeltavaa ottaa varmuuskopio valokuvistasi. Jos jotain tapahtuu iCloudillesi, menetät kaikki muistosi

Valokuvien lataaminen iCloud-valokuviin Macissa

Se on melko yksinkertaista! Vain vedä ja pudota valokuvia ja videoita Mac-valokuvakirjastoon.

Valokuvien lataaminen iCloud-valokuviin iCloud.comissa

Vaihe 1. Avaa www.icloud.com Mac- tai Windows-tietokoneen verkkoselaimessa.

Vaihe # 2. Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi ja salasanallasi. Jos olet määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen, sinun on käytettävä iPhoneen vastaanotettua kuusinumeroista koodia.

Vaihe # 3. Klikkaa Valokuvat.

Jos olet ensikertalainen, sinun on osoitettava kärsivällisyyttä, koska iCloud-kuvien ottaminen iCloud-valokuvien käynnistämiseen voi viedä jonkin aikaa.

Vaihe # 4. Klikkaa pilvi-kuvake sisällä oleva nuoli ylöspäin. Valintaikkuna avautuu; sinun täytyy valita Valokuvat ja lataa niitä.

Se siitä!

Yhteenvetona…

iCloud-valokuvat on paras tapa pitää valokuvasi ja videosi synkronoituna kaikkien iOS- ja Mac-laitteiden kanssa. Ei ole väliä missä olet tällä maan päällä, voit käyttää visuaalista sisältöäsi iCloud-valokuvien avulla.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Kuinka palauttaa poistetut tiedostot iCloudista
  • Kuinka käyttää iCloud-musiikkikirjastoa
  • Poista iCloud-valokuvakirjasto käytöstä
  • Kuinka siirtää Google-kuvat iCloud-valokuviin

Uusimmat viestit